Liikunnat vko 4, 2015

maanantaina, tammikuuta 19, 2015

Nyt ehkä voidaan jo sanoa, että olen todellakin back in business. Viime viikolla tuli ihan hyvin jo harrastettua liikuntaa ja jo pelkässä viikossa on alkanut moni asia taas parantua. Ensimmäisenä ryhti. Mä aloin tauon aikana taas valumaan kasaan ja Niksu mulle siitä monta kertaa huomautti, että älä könötä. Nyt treenin alettua alkaa ryhtikin huomaamatta kohentua ja  könöttäminen ei missään vaiheessa edes tunnu hyvältä. Toisekseen olotila alkaa virkistyä. Kyllä se treeni vaan piristää ihmistä kummasti. Ja kolmanneksi voisin vielä sanoa löysien löllyköiden katoamisen. Okei, ei tätä nyt viikossa juurikaan ehdi tapahtua, mutta timminpi olo mulla kuitenkin jo on. Lihakset ovat alkaneet palautua takaisin kun ne joutuivat taas töihin. Olo on siis todellakin mahtava :)


MA: Venyttely 40min
TI: Kayla-treeni 45min, kävely 30min
KE: Kävelylenkki 45min 4km, lumityöt 30min
TO: Kayla-treeni 40min
PE: Kävelylenkki 45min 4km
LA: Kayla-treeni 40min
SU: Kävelylenkki 45min 4kmMun on ihan pakko kehaista meidän äitiä. Jumpe soikoon! Äippä yli 60-vee duunaa treenejä samaan tahtiin kun minä. Painaa menemään ihan kympillä. Ei voi tytär muuta ku olla ylpeä♥ Muutamat liikkeet tietysti helpotettuina, mutta kyllä äiti vaan painaa menemään. Yllä kuva lauantailta, kun oltiin tekemässä Kayla-treeni. Meillä molemmilla oli todellinen voittajafiilis treenin jälkeen. Naamataulu punainen kuin paloauto ja todella väsähtänyt olo, mutta samalla niin euforinen. Treeniä todellakin jatketaan.

Onkos teille tullut uuden vuoden liikuntabuumi? Hämmästyttävästi kaikki ovat tainneet näin tammikuun tultua palata salille... ainakin ruuhkan perusteella :D

You Might Also Like

10 kommenttia

 1. Heips, pakko kysyä kun itsekin Kaylaa treenaan :D Että miten saat kulutettua aikaa 40-45min per treeni? Omat treenini ovat kokonaiskestoltaan aina vaan sen max. 32min tmv.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, joo. Mä lasken mukaan alkulämppäilyt :) Eli 5-15 minuttiin teen niitä ennen tätä treeniä :) Mutta joo, eipä siinä Kaylan treenissä juuri 30minuuttia enempää mene :)

   Poista
 2. Yes, täällä kanssa urheillaan 3-5 kertaa viikossa ja hyvältä tuntuu! Kyllä se vaan on niin totta, että piristää mieltä ja on paljon virkeämpi olo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Hyvä sie ♥ Liikunnalla on kyllä mahtava vaikutus :)

   Poista
 3. Mä en kestä kuin tehokkaita sitä ollaan oltu;) Mun pitää ottaa kans itteeni niskasta kiinni, kunhan tuo olipää vamma lähtee kokonaan poikkeen:)
  HYVÄ TE<3
  -Skeit-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :) Mut yhtään mitään et tee sillä kädellä, kunne olipää on kunnossa! Kävellä saat ;D
   Pus muru ♥

   Poista
 4. Melko reipasta! Hyvä te!!
  Mä odotan tuomiota lääkäriltä kuun loppuun, saa nähdä mitä sitten. Tanssin jouduin laittaan tauolle kun ei nuo jalat kestä... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, nyt on painettu :)
   Voi ei :( Toivottavasti nyt selviää mikä on :(

   Poista
 5. Kyllä kovilla on oltu, voisin sanoa äärirajoilla. Mutta mikä ihana tunne, kun ohjelma on viety läpi. Äiti kiittää kannustavaa tytärtä.♡♡♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, se voittajafiilis on ihan mahtava! Hienosti äiti vaan painaa ♥♥♥

   Poista