Vaatehuonekopperot

perjantaina, tammikuuta 23, 2015

Mä olen aina, siis oikeasti ihan aina, haaveillut omasta walk in - vaatehuoneesta. Sellaisesta kunnon kokoisesta huoneesta, valoisasta ja kauniista, jonne saisin säilöttyä kaikki vaatteeni, kenkäni ja asusteeni. Harmi vain, sellaista ei löydy tästä meidän nykyisestäkään talosta. Koska taloon rakastuttiin muuten niin palavasti, olin valmis luopumaan vaatehuone unelmastani. Haikein mielin tosin, mutta kyllä mä tietty pärjäisin ilman sellaistakin. Tiistaina kävin taas kavittelemassa upean Tarun luona ja pääsin tonkimaan hänen kirppiskasaansa....hänen ihanassa vaatehuoneessa! Olin ihan haavi auki. Niin ihana pikkuhuone ja ihan kokonaan omistettu vaatteille ja asuisteille. Siitähän se himo sitten vasta levähti. Oikein ärsytti, miksi meillä ei voi olla moista tilaa :D

Tulin sitten kotiin ja koin ihan himuista kuumotusta. Olisi tehnyt mieli heti käydä vaatteita läpi ja pistää niitä uuteen järjestykseen, mutta samalla tuli harmitus. Ei se vaatekamari siitä nyt muuksi muuttuisi. Sama ahdas koppero se silti olisi. Marisin Niksulle murhettani ja toinen kiltisti nyökyttelee. Sitten sieltä yks kaks taas tulee idea ihan puskista. Hyvä etten heti hakenut lekaa käteen. Katsotaas kuitenkin mikä meillä olikaan tämän hetkinen tilanne.


Meidän vierashuoneen vaatehuone on kokonaan mun valtakunta. Siis tuo minikoppero. Tällä hetkellä ilme on tosin vähän eri. Vaatetta tursuaa ja lattia on ihan täynnä tavaraa. Tila vaan yksinkertaisesti loppuu kesken. Jännä juttu. Vaikka ostettiin omakotitalo, on meillä edeleen säilytystilaongelma. Täälläkään ei ole kunnon tiloja, vain nämä kaksi vaatehuonetta.Makuuhuoneen vaatehuone on sitten taas varattu Niksun vaatteille, mutta samallapa otin sieltä osan vuodevaatteille, niitäkään kun ei olisi saanut muutoin mahdutettua minnekään. Mutta jo yksi asia mitä olen tässä miettinyt, mikä kohentaisi vaatehuoneiden ulkonäköä, on maalaus ja uudet hyllyköt. Johan se tekisi noille kopperoille varmasti paljon. Nuo on ihan järkyttävät nuo hyllyt. Ei tiedä koska romahtaa ja tehty jostain jämälaudoista. Ja sitten vielä kaiken huipuksi tuo minun koppero on maalattu sinikseksi. Että jes vaan hei. Mä ymmärrän kyllä, että moni pitää värikkäistä seinistä, mutta me ei kuuluta siihen kastiin. Seinät ja pinnat pitää olla neutraaleja. Sitä väriä tuodaan sitten muilla jutuilla.

Mutta siihen juttuun, jolla Niksu mut yllätti. Hän tosiaan oli jo ehtinyt aiemminkin suunnitella tätä, mutta ei sitten kuitenkaan mulle ollut siitä kertonut. Hän oli saanut idean jo melkein heti, että miksi pitää olla kaksi pientä koppero vaatehuonetta. Tehdään niistä mieluummin yksi iso. Ja tuo meidän makuuhuone kun on kooltansa sen verran suuri, että sinne mahtuisi kunnon kaapisto, joskin ei mitenkään fiksusti...ellei...


Makuuhuoneesta teljettäisiin vaatehuoneen ovi ja peräseinälle tehtäisiin iso vaatekaapisto. Tosiaan, tässä vaiheessa oli hetki, jolloin meinasin hakea sen lekan käteeni.


Sängyn paikkaa ollaan mietetty vaihtavamme tuohon ikkunan alle, jolloin se siirtyisi hieman enemmän eteisoven suuntaan ja näin seinustalle jäisi vielä enemmän tilaa. Uusi sänky tosin pitää saada, en pidä tuosta metallisesta enää.


Tällä hetkellä tuolla peräseinustalla on mun hyllykkö ja kun tuon kokoa katsoo, mahtuu siihen kevyesti vielä syvempikin kaapisto.

Mitäs sanotte ideasta? Mä ainakin hihkun jo ilosta :)
Näine ideoine toivotan ihanaa alkanutta viikonloppua murusilleni <3

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Wauu, hyvä idea :)). Tsemppiä projektiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihananinen <3 Kunhan nyt vaan päästäisi aloittamaan. Autotalli kuulemma ensin pitää saada valmiiksi :D

   Poista
 2. Ou jeeee!!! Mahtava idea! Ja säilytystilaa ei tosiaan voi koskaan olla liikaa, en ainakaan tiedä ketään kenellä olis :) Tsemppii projektiin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saara murunen <3 Joo, säilytystila loppuu kyllä kummasti aina kesken vaikka miten sitä luulisi olevan. :)

   Poista
 3. Muru, hyvältä vaikuttaa! :) Ja saahan tuosta pienestäkin just ilmettä freesaamalla ja hyllyjä fundeeraamalla vaikka kuinka kivan. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä maalaus ja uudet hyllytkin tekis aika paljon, mutta jos pistettäis kuitenkin vähän tuulemaan ;D

   Poista
 4. Kummasti sitä säilytystilaa aina kaipaa lisää, mihin se oikein häviää?? Ei ymmärrä..
  Koko seinän kaapisto kuulostaa hyvältä idealta, meillekin olisin moisen huolinut mutta sitten makkariin ei olisi jäänyt yhtään seinää lipastolle, joten ei onnistunut :/ Nyt vaan hihat heilumaan niin päästään ihailemaan lopputulosta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, idea on kyllä mustakin niin huippu :) Pitää yrittää saada hippulat vinkumaan pikaisesti :)

   Poista