Livbox - helmikuu 2016 arvostelu

keskiviikkona, maaliskuuta 02, 2016

Okei, tämän kuun boxia olen oikeasti odotellut. Odottanut suurella jännityksellä suoraan sanoen. Jännittää mitä te tykkäätte mun tuotteesta ja jännittää mitä mahtavaa muut ovat sinne blogiin valinneet. Ei varmasti enää kauaa kun boxi kolahtaa postiin. Smartpostiin omalla kohdallani :D Joten nyt siis käydääs vielä läpi tuo helmikuun boxin sisältö.


Lumene Bright Now Vitamin C heleyttävä & ravitseva yövoide on mulla ollut testissä vain yhden kerran ja sen kerran perusteella tykkäsin kyllä kovasti. Mulla on siis vielä menossa pHformulan hoidot, joten yritän käyttää mahdollisimman vähän muita voiteita vielä toistaiseksi. Mutta voide tuntui siis oikein miellyttävältä ja teki ihosta heleämmän...tai sit mä vaan kuvittelen. Eihän se yksi kerta nyt niin kamalasti kyllä vielä kerro.

Colgate Max White One Optic hammastahna on vielä korkkaamatta. Meillä kun on sen verran monta noita tahnoja tässä ollut avattuna, että päätin tämän pienokaisen jättää avaamatta ja mahdollista tulevaa matkaa varten :) Ei, ei mikään pitkä matka ole tiedossa. Ihan vain tuonne itä-Suomeen jos menis kummitytön synttäreille :)

Rich Pure Luxury Miracle Revew CC shampoo on shampoo muiden joukossa. En huomannut sen käytöllä hiuksissa mitään ihmeellistä. Mutta tuoksu! TUOKSU! Oooohhh, ihan mielettömän herkullinen. Mun nenä tykästyi. Eli tuoksu on se mikä tässä oli parasta. En huomannut muuta ihmeellistä siis.

Sanex Advanced Hydrate 24h käsivoide oli mielestäni turhan voimakkaan tuoksuinen ja se tuoksu ei ollut mikään paras mahdollinen. Imeytyvyys ei myöskään ollut paras mahdollinen, kosteutti kuitenkin ihan kohtuu hyvin. Ei päässyt kärkisijoille käsivoiteissa.

Cutrin Chooz Anti-Frizzer kiiltovoide olikin taas ihan miellyttävä yllättäjä. Oletteko muuten huomanneet, että minä, superhuono hiustenlaittaja, tykästyn monesti boxien hiustuotteisiin :D Tää on hassua, koska mä en oikeasti käytä hiustuotteista juuri mitään muita kuin shampoota ja hoitoainetta :D Sitten mä aina ihastun näihin. Tämä Cutrin teki hiuksista todella pehmoiset ja kiiltävät. Sähköisyyskin helpotti. Mulla meinaan on ollut sähköiset hiukset. Se on tuo kylmyys. Tämäkin tuoksui ihanalle. Ja siis edelleen, tuoksufriikki täällä hei :D

Dove DermaSpa Goodness3 vartalovoide oli boxin toinen ihana yllättäjä! Korppukinttu todella kiitti. Tuoksu oli hyvä, kosteutusteho oli hyvä ja imeytyikin kivasti. Ja tästä oli todella kiva ottaa tuotetta. Tuubin pinta on sen verran mattainen, että pysyi rasvaisissakin näpeissä kivasti. Toimii!


Sitten vielä boxista tulleet lisäjutut. Tai suklaat on siis edelleen syömättä ja hammasharjakin korkkaamatta, mutta nuo Sally Hansenin lakat varmaan teitäkin kiinnostaa enemmän kuin Ranskanpastillien arvostelu :D Eli, mulle tuli siis Hansenista sävy 140 tan-acious, tuollainen tumma nude. Tai onko tuo nyt jo ihan ruskea. No kuitenkin. Tässä lakka siis kynsillä.


Sävy ei nyt ollut ihan se mun lempparein ja tämä löysikin uuden kodin testauksen jälkeen. Tai siis tehtiin vaihtarit Skeitin kanssa ja sain hänelle tulleen sinisen lakan. Mutta pitihän mun tietysti testata tää mikä mulle tuli. Laitoin kaksi kerrosta värilakkaa ja yhden kerroksen geelipäällyslakkaa. Helppoa oli levittää ja lakan sai siististi kynsille. Niin kuin monen muunkin lakan. Se mikä mut lopulta löi älläkällä oli kesto. Siis tässä alla tulee KAHDEN VIIKON kynnet.



Peukalossa näkyy oikeastaan vain kynnen kasvu ja muissakin kynsissä vain vähän kulumaa kärjissä. Olen hämmentynyt. Ihan mielettömän hyvä kesto! Innolla testaan vaihdettua sinistä sävyä. Tällaiselle kiireiselle ihmiselle aika tosi hyvä lakka, kun ei tartte joka toinen päivä olla lakkaamassa :D

Kokonaisuudessaan boxi oli oikein kiva, mutta odotan kyllä enemmän tulevaa boxia :) Mitäs te tykkäsitte tästä?

p.s. blogin facebook-sivuilla on menossa pika-arvonta. Käykääs osallistumassa, jos viikonloppuna ei ole tekemistä ;)

You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Mä oon niin kade, että toisilla pysyy noi Sallyt noin kauan, mulla lohkeili jo seuraavana päivänä. NYYH. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mitä ihmettä!? Miksiköhän se teki sulla niin :(

      Poista
  2. Onpa hyvä pysyvyys! Minä odottelen kovasti tuota sun lempituotetta, mikä se mahtaa olla :)

    VastaaPoista