Suosittelen : Bernerin ystävämyynti

keskiviikkona, huhtikuuta 27, 2016

Me tehtiin äidin kanssa tänään superpikainen pyrähdys Helsingissä. Tai siis itse pysähdyspaikoissa suhahdeltiin menemään kuin maantiekiitäjät, mutta ruuhkassa sitten saikin menettää hermot. Mun tän päivän aikataulu oli kamalan tiukka ja osa ihanista tapahtumista oli pakko jättää väliin. Ja tämä viimeinenkin pysähdys tuli vähän niin kuin vahingossa. Tajusin Espalta pois ajaessani, että tänäänhän ne Bernerin ystävämyynnit olikin alkaneet. Googletin pikaisesti, missä kohtaa ne järjestetään, että jos siellä pikaisesti piipahtaisi. Mikä sattuma! Ystävämyynti oli sopivasti viereisellä kadulla, Unioninkatu 18. Äkkiä uukkari ja auto parkkiin ja ostoksille. Nämä olivat mun ensimmäiset ystävämyynnit missä olen käynyt ja kyllä siellä meinasi ihan seota. Niin paljon halpoja meikkejä, hajuvesiä, kynsilakkoja, voiteita, putsareita ja mitä kaikkea. Äitihän se vasta innostuikin ja pisti koriin useammankin ostoksen.


Mä pidin tällä kertaa pääni kylmänä ja ostin vain tuolle rakkaalle Niksulle pari hajuvettä. Nämä Guessin hajuvedetkin oli puoli ilmaisia. Night Access maksoi 10€ ja Night 15€. Molemmat pullot siis 50ml, joten näähän oli ihan ulosheittohinnoin saatavilla. Samaa voisin sanoa kaikista tuoksuista mitä siellä oli. Marc Jacobsia sai 20€, mutta mä jätin nyt ostamatta. Mulla kun noita hajuvesiä on ihan vaan silleen pari pulloa.


Suosittelen varaamaan käynnille hieman aikaa, sillä paikalla on varmasti pari muutakin shoppailijaa. Me törmättiin siellä koko ajan muihin shoppailijoihin ja välillä tuntui jopa ahdistavan, kun ei päässyt eteen eikä taakse. Clarinsin huulipunien kohdalle oli niin jäätävä jono, että en jaksanut edes yrittää päästä katsomaan tiukan aikataulumme vuoksi. Aikaa kannattaa siis vähän varata. Vaikka kyllähän mekin onnistuttiin niin lyhyessä ajassa tuhlaamaan yhteensä 90€.


Mikäli sinulla on siis mahdollisuus huomenna piipahtaa paikalle, niin suosittelen lämpimästi! Bernerin ystävämyynnit järjestetään siis Patricia of Finlandin tiloissa Unioninkatu 18, Helsinki. Vielä huomenna siis auki klo 10-18.

You Might Also Like

3 kommenttia

 1. Huomenna olen menossa ja käymään ja toivottavasti siellä on vielä jotain jäljellä :D

  VastaaPoista
 2. Oli kiva nähdä ystävämyynnissä, kiva kyn tulit moikkaamaan. Sulka oli muuten ihanat rajaukset silmissä tänään ♡♡♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en enää koskaan kirjoita puoliunessa puhelimella kommentteja...kivasti kirjoitusvirheitä :D

   Poista