Isadora Wonder Nudes

tiistaina, kesäkuuta 21, 2016

Toivottavasti mä en ole myöhässä tämän paletin esittelyn kanssa! Ihan nimittäin niinkin inhottavasta syystä, kun Isadora teki tästä Eye Color Wonder Bar paletista sävyssä Wonder Nudes kausituotteen. Mä en tosiaan voi käsittää, että miksi tästä ihanuudesta tehtiin limited edition?! Tämä on meinaan paletti, mikä on täydellinen joka naisen meikkipussiin. Ei, en huijaa yhtään. Tämä paletti on todella niin hyvä, että suosittelen tätä todella jokaisen omistukseen. Joten toivon todella, että tätä löytyy vielä myynnistä! Jos ei, niin itken teidän kanssa. En vaan voi käsittää, että miksi Isadora teki näin.


Wonder Nudes paletti sisältää yhteensä 12 eri sävyä. Niistä neljä on mattasävyjä, niin vaalea kuin kolme viimeistä tummaa. Kahdeksan ihanaa erittäin pigmenttistä shimmersävyä. Laatu on taattua hyvääå Isadoraa, joten pigmentistä ei ole pulaa.


Paletti sisältää niin lämpimiä kuin kylmiä sävyjä, sopivasti jokaisen makuun ja vaaleasta tummaan, joten monenlaiset meikit on mahdollisia tällä paletilla. Paletissa on hyvänkokoinen peili, se on ohut ja jämäkkä, joten täydellinen myös otettavaksi matkalle mukaan. Voisin siis sanoa tämän olevan yksi täydellisimmistä paleteista, mitä olen koskaan omistanut!


Paletista löytyy pitkä kaksipäinen sivellin, jonka toisessapäässä on vaahtomuoviaplikaattori ja toisessa päässä pehmeäkarvainen suti. Itse en yleensä näitä palettien mukana tilevia siveltimiä käytä, mutta kyllä tämä vaikuttaa siltä, että sillä meikin saisi hätätilanteessa tehtyä ;)Jotta uskotte, miten hyvästä laadusta on kyse, niin tässä vielä swatch kuvat. Varjossa ja valossa. Ärsyttää, miten kuvat eivät yleensä anna ihan täydellistä kuvaa, koska näissäkin värit vähän haalistui. Mutta pigmenttiä on todella ja sävyt ovat ihanan pehmeitä ja helppoja työstää :)Äärimmäisen kaunis paletti, joka todellakin sietää tulla esitellyksi. Ja milelestäni on suuri harmi, että tämä on myynnissä vain rajoitetun ajan. Joko te olette tämän hommanneet?

*tuote saatu testattavaksi

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Ihanan näköinen paletti ja swatchien perusteella pigmenttiä riittää :)

  VastaaPoista
 2. Tää paletti on silkkaa rakkautta, vaikea käsittää, että kyseessä on kausituote, nyyh. :(

  VastaaPoista
 3. Pretty.fi myy tuota ainakin vielä :) hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 4. Mua kiinnostaa, onko tässä samoja sävyjä kuin niissä "puolikkaissa tästä" joissa on kuusi sävyä? Osaatko sanoa? En ole tuota ostanut, koska en ollut oikein varma enkä ole päässyt niitä vierekkäin vertaamaan. Mulla on vissiin yksi tai kaksi niitä pikkupaletteja

  VastaaPoista
 5. Oi, miten upeita sävyjä - aivan täydellinen paletti <3

  VastaaPoista