Gillette Venus Swirl - myötäillen mutkiin

keskiviikkona, kesäkuuta 01, 2016

Mä olen monesti ajatellut, että hommaan epilaattorin. Ei tarvitsisi murehtia nopeasti kasvavasta karvoituksesta niin useasti. Mutta sit mulla kuitenkin menee aina pupu pöksyyn. Siis apua, epilointihan saletisti sattuu! Pelkkää hullua kidutusta itselleen, nyhtää nyt jokainen karva yksitellen irti. Tai tehokkaan epilaattorin kanssa se varmaan nappaa monta karvaa samalla kerralla ja sehän se vasta tuntuukin. Eli mulla on mennyt sen suhteen luu kurkkuun, enkä ole pystynyt edes testaamaan. Eipä tuo karvojen sheivaaminenkaan aina ole ihan mukavimmasta päästä. Olen raapinut menemään halvoilla kertakäyttömalleilla, jonka jälkeen iho on näyttänyt kuin olisin raastinrautaan hinkannut. Niksu oli ihan huolissaan mun karvojen ajelusta, kun iho näytti todella aina ihan kamalalta, sain häneltä värisevän parranajaterän käyttööni. Se onkin ollut oikein mukava, mutta hommasta puuttuu naisellisuus. Tiedättehän. Vedän vihreällä sheiverillä, jossa on miesmallinen terä. Oikein äijämeininkiä :D Olinkin siis todella iloinen, kun näin telkkarissa mainoksen uudesta Gillette Venus Swirl sheiveristä.


En tiedä mitkä blogimaailman henget kuulivat mun huokailut kun samalla viikolla sähköpostiin kilahti viestiä, olisinko kiinnostunut testaamaan tätä uutukaista. No arvaatte varmaan mun vastauksen. Joo ei... Siis TODELLAKIN! Samana päivänä kun paketti saapui postin mukana, meillä oli saunapäivä. Miten sopivasti sattuikin. Nappasin kuvat pikaisesti, koska karvoitus... no se oli ehtinyt rehahtaa valloilleen  ja tuote oli pakko saada välittömästi testaukseen. Nyt mulla oli vihdoin oma, naisellinen sheiveri ja Niksullekin tästä innoissani hehkutin.


Venus Swirl on ihana lilansävyinen. Se mikä tässä uutukaisessa on mahtavaa, tuo flexi ball systeemi, joka muotoilee kropan muotoja tehden ajelusta miellyttävää ja helppoa. Ja sitä se todella on! Karvojen nitistäminen kävi kuin tanssi, eikä muuten raastanut ihoa sitten laisinkaan! Hämmästyin tämän mukavasta liusta, koska olihan jo ehtinyt tottumaan värisevään mieshärveliin. Oli todella miellyttävä kokemus ja voin sanoa, että Venus Swirl flexi ballinsa kanssa jää todellakin mun vakiokäyttöön.


Viisi teräinen, pehmuisteilla varustettu höylä oli todellakin huippu tuttavuus. Siinä missä olen todella raastanut ihoani huonoilla sheivereillä, olen myös ollut ehkä taitavin ikinä tekemään niillä haavoja niin nilkkoihin kuin kainaloihin. Tämän kanssa ei ollut siitäkään pelkoa, kun se vain liukui nätisti jokaisen kropan mutkan mukaan. En voi siis muuta kuin suositella tätä erittäin suurella lämmöllä.

*tuote saatu testattavaksi

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Mä taas tykkään käyttää epilaattoria ja Cia puolestaan höylää. Venuksia meillä on ollut aiemminkin. Tää vois olla kyllä hyvä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että kun mäkin uskaltaisin kokeilla epilaattoria. Mä olen vain ihan varma, että mun kintut repiää siitä kivusta :D Sano Cialle, että kokeilee tätä :)

   Poista
 2. Mulla on epilaattori, mutta se käy niin kipeää, että käyttö on jäänyt kokonaan. Testailin vasta kylmävahaa ja siinä se kipu tuntuu hetken, mutta samalla vahaliuskan vetäisyllä saa monen monta karvaa kerralla pois, joten vahausta voisin jatkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä arvasin, että epilaattori sattuu ihan simona. Siksi en ole uskaltanut edes kokeilla :D Ohhoh, vahaakaan en ole testannut. En ole uskaltanut siihenkään :D Pitää ehkä vain rohkaista mieli ja testata :D

   Poista