Viikko 24

maanantaina, kesäkuuta 20, 2016

Huh! Olipahan viikko. Oli surullisia uutisia ja mieli oli kovin maassa sen vuoksi. Nalan poismeno oli meille kaikille iso paikka ja vietettiin hyvä hetki meidän takapihalla, kun toinen laskettiin hautaan. Oli niin kamalaa katsoa lasten suurta surua. Toiset menettivät ensimmäisen oman lemmikkinsä ja toisten lohduton murhe oli niin kamalaa katsottavaa. Itse kuitenkin aikuisena ymmärtää, vaikka sattuu. Lapsen on vielä vaikeampi käsittää, miksi sen oman rakkaan koiran piti nyt lähteä pois. Mutta tämän takia ei oikein tuntunut itsellänikään olevan energiaa saati intoa mihinkään. Kyllähän sitä jää niitä asioita aina pohtimaan. Varsinkin, kun tuo oma rakas karvakorva alkaa olla jo sen ikäinen, että hyvästit voi olla lähempänä kuin arvaakaan. Yritän ajatella positiivisesti. Kyllähän Tare vielä painaa menemään, kun on niin reipas vielä :)


Mulla ei oikeastaan ole viime viikosta mitään kerrottavaa. Fyssari oli viimeisen kerran ja vielä niitä jumeja oli, mutta nyt toistaiseksi käynnit jää tähän. Katsotaan, jos olo ei helpottanut siltikään, niin sitten pitää mennä uudestaan vielä lääkäriin ja sitten katsotaan tilannetta uudestaan. Mutta nyt siis pitäisi olla pahimmat jumit avattu. Tosin, musta tuntuu edelleen, että oon jäykkä kuin rautakanki :D Ehkä pitäisi aloittaa kunnon venyttely tähän kaiken päälle. Nyt saa sit aloittaa liikunnan taas varovasti ja kokeilla, miltä mikäkin tuntuu.


Mut kyllä nyt alkaa mieli piristyä toden teolla, kun on enää kolme herätystä ja kolme työpäivää jäljellä! Sit mä oon niin, niin lomalla! Tätä on todella odotettu ja aion kyllä nauttia lomastani täysin rinnoin! Ja mikä parasta, tällä hetkellä säät näyttää paranevan loppuviikkoa kohden, eli bikinit esille ja aurinkoon! Mahtia!


Ja taitaa muuten hissuksiin löytyä mun meikkausinto. Lauantaina otin kan meikkasin ihan pitkän kaavan kautta. Harmillisesti en ehtinyt kuvata tuota meikkiä instakuvaa enempää, kun piti lähteä Niksun kanssa käymään Helsingissä. Mutta olipa ihana katsoa peiliin, kun kasvot oli laitettuna :)

Nyt mä lähden kyllä iltapuuhiin, että pääsen ajoissa nukkumaan. Pitää yrittää olla viimeiset työpäivät pirteänä ;)

You Might Also Like

2 kommenttia