Livbox - heinä- ja elokuu 2016 arvostelu

keskiviikkona, syyskuuta 14, 2016

Siis mä en pysy nyt yhtään tän ajan perässä. Menee ihan liian nopeasti. Taas odottelee jo uusin boxin julkaisua ja edelliset on vielä läpikäymättä. Sen kummemmitta puheitta käydään kaksi edellis kuuta läpi, jotta päästään taas ajan kartalle. Pidemmittä puheitta siis heinä- ja elokuun boxin mietteet.


Heinäkuun boxin sisältö pääsi mulle todella käyttöön vasta samaan aikaan elokuun bocin kanssa. Testausta on nyt onneksi ehditty jo harrastamaan, joten jonkinlainen mielipide tuotteista on tullut.

MsChic Mineral Primer meikinpohjustusvoide oli oikea yllättäjä. Tuote oli erittäin toimiva pohjustaja eikä se monien muiden pohjustajien tapaan tehnyt mulle kamalaa näppyarmeijaa naamaan. En tiedä mistä sekin johtuu, että jotkut aiheuttaa puhtaita finnejä, mutta tämä pohjustaja oli ihana! Ainut harmitus oli lopulta määrä, mitä tuubissa oli. Sehän oli naurettavan vähän. Pohjustaja pehmensi ihon juonteita ja huokosia, tehden ihosta siloisamman näköisen. Pohjustaja levittyi kasvoilla pehmeästi ja oli kyllä riittoisaa. Meikin kesto piteni ja vielä illallakin miekkipohja näytti siistiltä. Tämä saa multa kyllä peukut!

MsChic Natural Beauty Foundation puolestaan ei saanut mua puolellensa ihan täysin. Tuote levittyi kasvoille kohtalaisesti. Peittävyydeltään se ei ollut minun tarpeisiini sopiva, sillä on niin läpikuultava. Meikkivoide kesti kyllä kasvoilla erittäin hyvin, siitä sitä ei voi moittia. Parhaita kavereita meistä ei  tullut, mutta ei tämä nyt mikään susihuonokaan ollut.

Elivo Arganöljy käsivoide on ollut kovassa käytössä työpisteelläni ja sinne se sopiikin ihan täydellisesti. Tämä meinaan imeytyy käsiin todella nopeasti, ei jätä jälkeensä kovinkaan selkeää tuoksua ja hoitaa kädet taas pehmeiksi hetkessä. Tykästyin tähän, koska toimii moitteetta.

Tähän väliin voisin mainita, että näytetuotteet on mulla vielä testaamatta. Vuokkoset ei ole tällä hetkellä tarpeellisia ja Herbinaa vähän niin kuin säästelen jotain matkaa varten :D Reissu Itä-Suomeen on meinaan tiedossa vielä tämän vuoden puolella.

Herbina Paradise Passion Body Mist tuoksu on ihastuttava. Olen suihkutellut tätä vähän milloin missäkin tilanteessa ja itse pidän näistä body misteistä vapaapäivisin. Pidän tuoksuista niin valtavasti, että kotipäivinäkin laitan aina jotain ja niihin päiviin nämä kevyemmät tuoksut on täydellisiä.

Boxin toiseksi suosikiksi nousi Lemon Juice & Glycerine In Shower vartalovoide. Tämä suihkussa käytettävä voide jättää todellakin ihon pinnan kosteutetuksi. Jopa niin kosteutetuksi, että se tuntuu öljyiseltä pesun jälkeen. Tälle raskausmahalle olen levitellyt tuota ihan onneissani ja sen päälle vielä lisää voidetta. Josko säästyttäisiin raskausarvilta. Tämä jättää siis selkeän pinnan jälkeensä, mutta minä en kokenut sitä haittana. Tuoksu oli vähän eriskummallinen. Jugurttinen lime, olisin kaivannut enemmän sitä limeä, nyt jotenkin ihan pikkasen tunkkainen tuoksu.


Heinäkuussa pitkäaikaistilaajat saivat vielä kiitoksena Vitaliksen pienen voiteen. Kynsinauhoille olen tätä nyt levitellyt ja toimii ihan kivasti. Purkki on sopivan kokoinen mukaan otettavaksi :)

Kokonaisuudessaan boxi oli aikas jees. Ei valittamista :)


Elokuun boxi olikin täynnä kaikkea ihanaa! Harmi, etten ole saanut otettua kuvia tuotteista käytössä kaikkien kiireiden vuoksi, mutta varmasti tulette näkemään vielä ainakin yhden :D

Ahava Dead Sea Osmoter Concentrate tehoseerumi on ollut mulla käytössä yövoiteen alla tai yksinään. Aivan mielettömän ihana seerumi, joka tekee kasvoista heleät ja virkistyneet, juuri kuten lupasi. Imeytyi ihoon sukkelasti ja tuote oli muutenkin mukava käyttää. Tämä saa todellakin peukut. Ja näytepakkaus joka sisältää pumppupullon, ihan mahtava!

Neutrogena Visibly Clear Correct & Perfect Complexion Scrub pääsi mulla sittenkin jo käyttöön :D En jaksanut kaivaa laatikon perukoilta isoa tuubia, joten tämän ollessa esillä nappasin käyttöön. Sopivan pienet ja runsasmääräisen rakeet kuorivat ihoa hellävaraisesti tehden ihosta pehmeän ja hoidetumman oloisen. Tämä ei kuivattanut ihoa vaan jälkitunne oli oikein meillyttävä. Ei inhottavaa kiristystä. Yksi miellyttävimpi kuorintoja, mitä olen testannut.

Neutrogena Visibly Clear Correct & Perfect Complexion Scrub mattahuuliväri oli ehdottomasti boxin yksi kolmesta suosikkituotteista. Tämä on superpigmenttinen, sopivan mattainen ja kestää huulilla hyvin. Helppo levittää ja sävy 05 Nude Flush on mielestäni täydellinen syksysävy. Tämän tulette varmasti vielä näkemään jossain meikkipostauksessa :) Tykkäsin, tästä todellakin tykkäsin.

Cien ripsiväri... tuota.... ei se nyt ihan huono ollut, mutta ei se nyt ihan paraskaan testaamani ole. Tällä saa aikaan erittäin luonnolliset ripset. Harjasta irtoaa väriä vain omiin ripsiin, mutta se ei tuuhenna eikä pidennä ripsiä laisinkaan. Vedenkestävyys oli tällä kohtalaisen hyvä jopa. Sai hinkata suihkussa kohtuu kovasti, että lähtee pois. Voisin kuvitella tämän täydelliseksi ripsiväriksi sellaisille, jotka eivät ripsarilta toivo tuuheutusta tai pituutta. Vähän väriä antamaan omille ripsille näkyvyyttä. Veikkaan, että oma äitini voisi pitää tästä. Minulle tämä ei kuitenkaan jää käyttöön.

Cutrin Repair ISM hoitoaine yllätti totaalisesti. Olen ollut jo niin turta kaikkien hiustenpesuaiden testauksesta, kun tuntuu ettei yksikään niistä ole tehnyt mitään erikoista. Tämäpä kuitenkin teki. Tämä teki hiuksistani niin silkkisen sileät, että ihan piti omaa päätä silitellä :D Työkaverikin ihmetteli, miten mulla on niin sileät hiukset. Minä vanha jouhitukka. Tällä todellakin sai aikaan pehmeät, hoidetut ja kiiltävät hiukset. Eikä tämä edes tunnu mitenkään super hoitavalta saati silikoniselta. Istuin saunassa reilun viisi minuuttia ja hiukset olivat kovin normaalin tuntuiset huuhdellessa. Olen jotenkin tottunut, että sellainen silikoninen tunne pitää jäädä, että hiukset ovat pehmeät. Tämä yllätti todellakin positiivisesti.

Pepsodent White Now Glossy Chic hammastahna ei mielestäni vaalenna legoja laisinkaan. Ihan kiva tahna vaahtoavuutensa ja makunsa puolesta, mutta ei nyt sen kummempi uusi tuttavuus. Pakkauksen väri saa kyllä peukkuja :D

Boxin kolmas hehkuttamisen arvoinen tuote on Lumene Glow Reveal kirkastava pikakasvohoito. Tuote, joka todellakin tekee mitä lupaa! Hieman savisen tuntuinen, karkeahko voide levitetään kasvoille ja annetaan vaikuttaa minuutin verran. Ja se muuten todellakin riittää. Iho kirkastui välittömästi, se oli puhtaamman oloinen ja oli erittäin mielyttävää levittää meikki rauhoittuneen ihon päälle. Suosittelen kokeilemaan itse, tämä yllätti meinaan niin positiivisesti, että jokaisen pitäisi kyllä tuntea tämä tunne itse :D

Elokuun boxi kokonaisuudessaan saa multa peukut ehdottomasti pystyyn. Todella monipuolinen sisältö, tuotteet hyviä ja joukossa ihan tähtiäkin.

Mitä suosikkeja teille tuli?

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Mulla myös toimistotyössä tuo Elivon voide työpöydällä :D ja tuo Lumenen kasvonaamio on huippu!

    VastaaPoista