New Year!

perjantaina, joulukuuta 31, 2010

Ja niin se vuosi tekee vaihtumistaan. Minä olen ollut kotona kipeänä jo keskiviikosta lähtien. Maha on vain niin kovin kipeä. Lääkäri epäili umpisuolen tekevän tulehdusta, mutta silti tulehdusarvot eivät olleet koholla, joten joku vatsapöpö siellä jyllää. Kumminkin tänään olisi tarkoitus mennä ammuskelemaan raketteja ja jääkaapissa odottaa pienen pieni kuoharipullo mulle ja rakkaalle :)
Halusin piristää itseäni (ja tietty rakastani) ja hieman laittautua. Kuvat on mitä on, mutta jotain osvittaa meikistä. Tilasin Nelly.comista pari 88 palettia. Toinen matta ja toinen shimmer. Meinasin tilata Costal Scentsistä, mutta ystävällisesti Lazy Dynamite- blogin Nekku avitti mua ja kertoi, että Nellyltä saa ihan yhtä hyviä. Kiitos siitä Nekku! Ja hyviähän ne ovat olleet. Matta paletin värit kaipaavat selvästi kunnon silmänpohjustus meikin, että värit toistuvat hyvin, mutta eihän mulla nyt ole sellaista. Pitänee jostain semmoinenkin hommata.
Kynnet tein uutta vuotta ajatellen ihan perus raskalaisenmanikyyrin. Mietinnässä on jos sitä piristäisi vaikka kultahileillä :) Harmi vain, että mun valkoinen kynsilakka (Hennesin ranskalainenmanikyyri setistä) on mennyt jo aika huonoksi ja tästä syystä myös kynnet eivät sitten onnistuneet parhaalla mahdollisella tavalla :( Joten ostoslistalle pääsee uuden manikyyrisetin osto. Muutoin ajattelin tehdä pienimuotoisen uudenvuoden lupauksen ja  yrittää olla törsäämättä rahaa. Vain siihen mikä on tarpeellista ja välttämätönä. Tiedän, että tulee olemaan joitakin lipsahduksia, mutta niistä annettakoon minulle sitten anteeksi. Ja toinen lupaus, yritys laihtua. En sano mitään tiettyä kilo määrää, mutta niin, että itsellä on hyvä olla. Ja tämähän sitten saattanee tarkoittaa sitä, että uusia vaateostoksia on tehtävä. Katsotaan nyt miten se vuosi lähtee käyntiin. 


Alennusmyynneistä ei pitänyt ostaa yhtään mitään, mutta mukaan tarttui ihanat kengät. Hintakin oli niin pieni, että pakkohan ne oli kotiuttaa. Vain 17,48€. 

Kuvat: Janet

Huomenna olis tarkoitus pitää kunnon siivouspäivä. Vanhan vuoden liat pestään, että uusivuosi voi alkaa puhtaana. Näinköhän sitä huomenna edes jaksaa miettiä mitään siivoamista. Se jää nähtäväksi. 

Oikein ihanaa ja räiskyvää uutta vuotta kaikille! Täältä toivottelee koko meidän poppoo :)

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Ihanat kengät! ja todellinen löytö jos noin halvalla sai :) Kelpaisi tännekin :D

  VastaaPoista
 2. Jep ja nuo on vielä ihan hyvä jalassa. Mulla on vaan vähän tubo pohja niin tekee tiukkaa joistain kohdista. Näitä on myös ruskeana ja mietinnässä on jos sellaisetkin kävis kotiuttamassa. Saas nyt nähdä. :)

  VastaaPoista
 3. Nähtävästi osaan taas kirjoittaa :D Eli tarkoitin kyllä turbo pohje. Ja jos tälläisiä mielii niin löytyy Tarjoustalosta ja Robin Hoodista ainakin :)

  VastaaPoista
 4. ohoh, aattelin et noi on kuitenki jostain liikkeestä jota meillä ei oo mailla eikä halmeilla. Mutta täytyypä ehkä piipahtaa robbarissa joku päivä ;)

  VastaaPoista