Lemppari TV-sarjat

keskiviikkona, toukokuuta 04, 2011

Täällä taas yksi migreenipotilas hei. Taas kerran päätti tulla pää kipeäksi, enkä siitä syystä sitten jaksanut tänään urheilla. Koiran kanssa pötköteltiin sohvalla viltin alla odottaen vain hetkeä, että on pakko nousta ja lähteä töihin. Musta tuntuu, että hauva tietää milloin olen kipeä. Ihan kuin pihallakin se yrittää nopeammin tehdä tarpeensa. Kipu on jo pikkasen helpottanut eilis illasta, mutta täällä mä olen lippis päässä ja aurinkolasit silmillä. Hölmö näky sisällä, mutta näin mä pystyn jotenkuten tekemään töitä.

Mutta tänään ajattelin esitellä mun lemppari TV-sarjat. Kauheasti en kerkeä ohjelmia katsomaan, mutta tietyt sarjat on nähtävä. Toisia seurailen sitten vain silloin tällöin. Tämä ei ole siis mikään sarjojen esittely postaus vaan ihan omat lempparit ajattelin kertoa :)

SALATUT ELÄMÄTTätä sarjaa on seurattu alusta alkaen ja kasvettu sitä mukaa. Osa vanhoistakin näyttelijöistä on mukana, mutta on sarjaan tullut vuosien varrella uusiakin kasvoja. Kaikkia ei edes aina tahdo muistaa, mutta siihenkin auttaa (jos tahtoo) Salkkareiden kotisivut. Kaiken huippu on, kun näitä voi nykyisin seurata Katsomosta. Ei ole niinkään väliä, koska sitten seuraat lemppari sarjaasi. Ja se mikä tässä on ihanaa, niin mieheni seuraa sarjaa kanssani :) Useasti meillä on viikonloppuisin Salkkari maratoni, jossa katsotaan viikon jaksot putkeen netistä. Tällä hetkellä vielä on tosi jännät paikat menossa. Me jännätään koko ajan, että tuleeko Sebastian takaisin Isabellan ja muiden elämään. Mutta tämä on ehdottomasti yksi lemppareista :)

EMMERDALE


Mulla oli välillä hetki, ettei tämä sarja voinut vähempää kiinnostaa, mutta nyt viimeisen vuoden ajan tätä on seurattu lähes yhtä tiiviisti kuin Salkkareita. Ehkä jokin juonessa on muuttunut ja se on sitten koukuttanut mut seuraamaan. Varsinkin juuri tällä hetkellä sarjassa on äärettömän jännät paikat meneillään ja huomista aamua taas odotellessa, että pääsen katsomaan uusinnat. Ja vaikka en niitä kerkeäisi katsomaan, näkyy tämäkin sarja Katsomosta. Jos jotakuta kiinnostaa niin MTV3:lla on oma Emmerdale-sivu.

HOUSESilloin joskus Teho-osasto oli niin kovassa huudossa ja sen loputtua olin melko varma, ettei enää tule hyvää sairaalasarjaa. Olin väärässä, nyt niitä on kaksikin, toista tulee seurattua vain todella paljon harvemmin. Sarjassa on todella koukuttavaa Dr. Housen olemus ja se onkin varmaan suurin syy sarjan katsomiselle. Tämä sarja on vaan hyvä, enkä sitä osaa edes selittää miksi. Harmi vaan, että näen tätä joka toinen viikko töiden takia. Ja toinen lääkäri sarja mitä tulee harvoin katsottua on Greyn Anatomia.

KOIRA OHJELMAT


kuvat: google


Neloselta sekä Liviltä tulee kaksi ihan älyttömän hyvää koiraohjelmaa. Koirakuiskaaja (Cesar Millan) sekä Isännän ja koira käytöskoulu (Victoria Stilwell). Näitä seurailen vain silloin, kun satun olemaan oikeaan aikaan telkkarin ääressä, mutta molemmista tykkään. Cesar on mielestäni vielä upeampi koirankouluttaja, tai ei kai tässä vaiheessa enää koirankoulutuksesta puhuta vaan todellakin kuiskaamisesta. Olen todella tyrmistynyt kuinka suomalaiset ovat haukkuneet Cesaria, mielestäni hän on todella taitava, mutta en nyt ala tätä täällä ruotimaan yhtään sen enempää. Jokainen saa olla omaa mieltä asioista, mutta silloin jokaisen pitää myös hyväksyä toisen mielipide. Mutta suosittelen näitäkin katsomaan :)

Ja tosiaan, tuleehan sieltä telkkarista katsottua välillä vaikka ja vallan mitä hömppää ja asiaa, mutta nämä nyt ehkä eniten seuratut. Tietysti kastiin mahtuu myös South Park sekä Simpsonit. MTV:ltä tulee välillä katsottua 16 and pregnant ja I used to be Fat. Ruoka- sekä muoti ohjelmat tulee myös katsottua jos töllön ääressä satun olemaan oikeaan aikaan. Ja unohtamatta Täydellisiä Naisia sekä Sinkkuelämää :)

EDIT: Kuinka mahdoinkaan unohtaa CSI:t? :D Niitäkin tulee seurattua. Saattaa olla, että olen unohtanut montakin mainitsemisen arvoista :D 

Mutta mitäs ohjelmia siellä katsellaan. Olenko mä jäänyt jostain todella hyvästä sarjasta paitsi? Kertokaahan mulle :)

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Hauska postaus, mutta oot kyllä jäänyt tosi monesta sarjasta paitsi jos vaan näitä kattelet! :D Esimerkiksi Greyn anatomia on aivan huippu sarja.

    VastaaPoista
  2. Niinkun tuolla Housen kohdalla mainitsin niin Greytä kattelen aina sillointällöin ja kyllä se on hyvä, mutta ei aika vaan riitä :(

    Kerro ihmeessä mitä muita hyviä olis? Mä kokeilisin mielelläni muitakin :)

    VastaaPoista