Taisin laittaa Ellokselle postia

tiistaina, toukokuuta 03, 2011

Mulle tuli jo jokunen aika sitten Ellokselta postia kotiin, jossa uutena tilaajana sai kalleimmasta tuotteesta -50% ja tilaajalahjaksi kuusi kappaletta pyyhkeitä. 5.päivä tätä kuuta oli viimeinen tarjouksen voimassaolo päivä ja pitkään venytin tilauksen lähettämistä. Tavastani poiketen, laitoinkin tilauksen postissa paperi versiona netin sijaan, sillä pelkäsin, etten osaa laittaa tarjouksia sinne ja pyyhkeet jäisi saamatta. No, nyt sitten katsellaan ja kuulostellaan josko posti menee perille ja olen sitten Elloksen uusi tilaaja. Ja pakko myöntää, että lahjaksi saatavat pyyhkeet oli melkoisen hyvä madollinenkoukku tähän kalaan :D

No, nyt löytyi wedget, sillä materiaalilla jolla toivoin, mutta nämä eivät vain näytä ihan sellaisilta kuin toivoisin. Todella toivon näiden olevan sitten luonnossa ja jalassa paremmat. Muutoin lähtee kyllä palautukseen. Näillähän oli hintaa 45€, mutta käytin 50% alennuksen näihin ja hintaahan sitten jää 22,50€ Ei paha lainkaan, kunhan nyt ovat sopivat. Mitenköhän sitten, jos palautan nämä, saanko sitten siirrettyä alennuksen toiseen tuotteeseen???

kuvat: ellos.fi

Toisena pistin tilaukseen nämä chinot. Malli näyttää mielestäni todella hyvältä ja uskoisin näiden olevan oikein hyvät kesähousut. Ja kotonahan mulla on jo samanlaiset tossut kuin kuvassa, joten kesätyyli on valmis :D Nyt sitten vain odotellaan josko sieltä jonkinmoista vastausta tulisi. Äiti odotti Ellokselta tilaamaansa talvitakkia yli puoli vuotta, niin mulla on jotenkin skeptinen olo tällä hetkellä Ellokseen. Jos palvelu pelaa hyvin, voi olla että tulen tilailemaan sitten jatkossakin. Mutta ei toistaiseksi ole löytynyt Hennesin voittanutta.

Mulla oli aamulla olo, etten jaksaisi lähteä salille. Heräsin viisi minuuttia ennen kellon soittoa ja laitoin kellon uudelleen herättämään tunnin päähän. No, hetken pyörittyäni otin kuitenkin itseäni niskasta kiinni ja lähdin salille tekemään käsilihastreenin. Tunnin verran taas kulutin siellä aikaani ja sen jälkeen kotiin tekemään makkarakeittoa, on muuten hyvää :) Päätin lähteä kokeilemaan kuntoani ja koiran kanssa hölkkälenkille. En jaksanut koko aikaa hölkätä, mutta oli yllättynyt, että niinkin hyvin jaksoin. Rauhoitin hengitystäni aina hetken lyhyellä kävelyllä ja taas heti jatkoin. 2km kävin heittämässä sillä välin, kun potut kiehui. Nyt sit olen taas töissä mädäntymässä ja potemassa pientä päänsärkyä. Ei kiva yhtään. Mutta jatkettava se taas on.

Mukavaa illan jatkoa :)

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. On kyllä kivat kengät. Mulla on vähä sellanen kutina ettei sitä tarjousta saa siirrettyä toiseen tuotteeseen, en kylläkään oo ihan varma. Mutta toivottavasti kengät on hyvät nii ei tarvi moista edes miettiä! :)
    Ainakin netin kautta tilatut tuotteet on tullu ihan nopsaan, sikäli että niitä on varastossa ollut.

    VastaaPoista
  2. Mä myös veikkaan ettei tarjousta saa siirrettyä. Nyt vaan pitää tosissaan toivoa, että kengät olis sopivat :) Ja mä kans luulen, että tuon postissa lähetetyn tilauksen kanssa saa hetken aikaa pidempää odottaa. Noh, sitä odotellessa :)

    VastaaPoista