Helppo perjantai resepti

perjantaina, joulukuuta 02, 2011

Voi että, kun nyt on hyvä olo. Ruoka odottaa hellalla syöjiä, ystävä meikattu illan juhliinsa ja Hennesin paketti tuli tänään jo perille :) Niin ja vapaat alkoi (äkkiähän nää kuitenkin taas menee) sekä tili näyttää mukavasti plussaa, kiitos veronpalautusten. Sauna lämpiää parin tunnin kuluttua ja rentoutuminen voi tosissaan alkaa. Mä lähden huomenna "rentouttamaan" mieltä shoppailun ihmeelliseen maailmaan ja etsimaan joululahjoja miehen kanssa. Kaippa sieltä jotain löytyy ja jos ei löydy nii ostetaan vaan jotain.

Mutta tässä tuleepi  Hennesin paketin sisältö.



Mä yritin jo joskus aiemminkin tilata tätä tarjotinta siinä onnistumatta, mutta nyt vihdoin sain sen 3,95€ Love it :)


Toinen mekoista oli tämä valkoinen (puuteribeige lukee tuoteluettelossa) kotelomekko ja tää on tosi ihanan huippu! Nyt pitäis saada mun pömppis maha ja jenkkakahvat (toisin sanoen kuka ottais tän mun  uimarenkaan? Halvalla lähtis :D) pois, että tää näyttäis paremmalta päällä. Hinta 9,95€


Tän mekon maisamiisa arvasi oikein silloin, kun näitä kyselin. Tää on ihan jees, mutta ihan törkeen sähköinen! Helma oli koko ajan kintuissa liimaantuneena vai olenkohan mä vaan niin sähköinen? Kaula-aukossa on pitsiä ja tuo normi kangas jää todella avonaiseksi, että rintavarustus ei kyllä varmaan kellään jää epäselväksi. On se pitsi melko peittävä, mutta sais olla peittävämpikin. Hintaa tälläkin vain 9,95€ Kaikki aion pitää, mutta silti huomenna silmät auki, josko löytyi joku parempi pikkujoulumekko. Mulla on mielessä yks blingbling mekko ;)

Tänään on spagetti ja jauhelihakastike päivä. En ole aiemmin oikein tykännyt spagetista, koska se toi mieleen madot, joita mä yökköön melko paljon. Mutta kuitenkin tässä äärimmäisen helpon ja hyvän kastikkeen ohje.


Laita 800g jauhelihaa paistumaan kahden lihaliemikuution kanssa.


Mausta mielesi mukaan jauheliha- ja grillausmausteella. Saa laittaa melko reippaasti kun tulee nuo kaksi purkkia kermaakin joukkoon. Oman maun mukaan kuitenkin.


Sitten suuri ja ihmeellinen salainen ainesosa, nimittäin ketsuppi. Tätä pistetään sitten melkoisen reippaalla kädellä, mutta muista maistella, että saat juuri sen omaan suuhusi sopivan maun.

kuvat: Janet

Sitten herkkukastike onkin valmis. Saa antaa muhia hetken aikaa maut tasaisiksi. Tää on helppo ja nopea kastike ja ainakin mun miehen mielestä ihan hirmuisen hyvää. Lisukkeena meillä oli tosiaan spagettia, mutta sopiihan tän kanssa vaikka perunakin. Karppausruokaa meillähän ei syödä. Ja tokihan tän voi tehdä puolella ohjeella, meillä menee vaan miehen masuun tää nopeasti.

Kohta sitten jännätään kuka tippuu X-Factorista tällä kertaa. Ja sitten hyvät unet ennen huomista shoppailureissua :) Ihanaa perjantaita ja viikonlopun alkua!

You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Hyvännäköistä soossia :) En olekaan ikinä kokeillut laittaa ruokakermaa jauhelihakastikkeeseen, voisi kokeilla niin saisi vähän vaihtelua. Mä lorautan aina ketsuppia ja sinappia jauheliha- ja makkarakastikkeisiin, tulee kivaa makua :)

    Ihania mekkoja! :)

    VastaaPoista
  2. Mun mielestä ketsuppi ja sinappi kans antaa tosi hyviä makuja ruokiin. Mä lorautan kans molempia aina lihamurekkeeseen. Mä tykkään kermaisista kastikkeista. Kannattaa kokeilla :)

    Munkin mielestä ihan kivat mekot :)

    VastaaPoista
  3. bonnie: Meinaatko tuota vaaleampaa? :)

    VastaaPoista