Ihania ihmisiä

torstaina, joulukuuta 15, 2011

Ajelin eilen töiden jälkeen Vantaalle asti Jumboon shoppailemaan ja tapaamaan ystävääni R:ää pitkästä aikaa. Voi kuinka paljon olikaan ihmisiä liikenteessä, kaikilla varmaan mielessä sama asia kuin mulla eli lahjat. Sain lähes kaikki lahjat jo ostettua, vaikka vielä puuttuukin monta. Tai siis suurimmaksi osaksi puuttuu tuon ihanan mieheni lahjat.

Ystävääni odotellessa, kiertelin kauppoja ihan rauhassa ja menin Kicks:iin katsomaan miesten osastoa. Odottelin myyjiä jokusen tovin, sillä olisin kaivannut hieman apuja uuden tuotteen löytämiseksi. Odotin....ja odotin.... ja vielä pikkusen odotin. Ei tullut myyjää avuksi vaikkei heillä siinä ollut edes kauheasti tekemistä. Ja olisinhan toki voinut itsekin neuvoa kysyä, mutta päätin antaa olla, enhän kuitenkaan ollut edes varma ostanko mitään. Päätin kuitenkin mennä vielä katselemaan samoja tuotteita Stockmann Beautyyn. Heti ovelta sisään astuessani nuori nainen kyseli kaipaanko apua ja salamana pääsin tutkimaan valikoimaa hänen opastuksella. Taisin olla hieman hankala asiakas, kun mikään tuote ei meinannut (ja siis tässä välissä mainittakoon, etten uskalla vielä paljastaa mistä tuotteesta on kysymys vaikka kaikki varmaan jo arvaa, mut  jos tuo ukko kulta käy lukemassa..) kelvata ja kaikenlaisia kokeiltiin. Kerroin myyjälle tarkkaan mitä hain, mutta mikään ei vain tuntunut osuvalta. Oli jo luovuttamassa ja päätin etten sitten osta mitään uutta vaan sen vanhan tutun ja turvallisen. Kuitenkin viimeinen mitä hän minulle esitteli oli juuri se täydellinen mitä olin hakenutkin! Olin niin iloinen, myyjä auttoi minua niin ahkerasti ja tovihan meillä tutkiessa menikin. Sain tuotteen maksettua ja myyjä oli antamassa kuittia, kunnes hän huomasi ettei siihen ollut tullutkaan mitään tekstiä. Hän pahoitteli kovasti ja sanoi käyvänsä tulostamassa takahuoneesta uuden kuitin, vaikken sillä varmasti mitään edes tulisi tekemään, mutta varmuudeksi. Ensin hän kuitenkin paketoi lahjan nätisti. Olin tässä vaiheessa hänellekkin maininnut, kun en edellisessä kaupassa saanut apuja ja onneksi olin tullut hänen luokse, kun sain niin hyvää palvelua. Pian tyttö tulee takahuoneesta kuitin ja meikkipussin kanssa. Hän pahoitteli tapahtunutta ja kysyi pidänkö kosmetiikasta? No oi ja voi, tykkäänhän mä ja kovasti! Hän antoi mulle pussillisen Cliniquen tuotteita kotiin viemisiksi. Olin ihan haavi auki, että saanko oikeasti nämä kaikki? Olinhan jo muutenkin saanut niin hyvää palvelua, että olin jo siitä tullut niin hyvälle tuulelle. Kuitenkin hän tahtoi antaa sen, kun en saanut kunnon kuittia. Ihan järjettömän iso kiitos sille ihanalle myyjälle Jumboon :) Hän sai mulle niin hyvän mielen ja antoi joulutunnelmaa rutkasti lisää.

Tässä siis sisältöä. Kaikki tuli heti käyttöön. Tai kunhan pääsen kaikkia testailemaan.


silmänympärysvoide, luomiväripaletti, hoitava huulikiilto, ripsiväri, päivävoide ja kasvopesuaine

R:n kanssa kierreltiin ja kaarreltiin Jumboa ja päädyttiin Hennesin aleja tonkimaan. Arvatkaa vaan oliko itsessä hillitsemistä siinä halvassa tavaramäärässä? Ei oikeastaan ja tästä olin melko yllättynyt. Mulla on nyt vaan ollut lahjat mielessä niin en raaski itselle ostaa juuri mitään, paitsi nappasin mä yhdet housut 20€ mukaan, koska niitä olin katsellut jo normaalihintaisinakin. Ihanat pökät :)



Vein R:lle joululahjaksi äitini neuloman punaisen paljetti hatun ja hän tahtoi sitten ostaa mulle lahjaksi valitsemani kalenterin. Ihanan pirteän värinen ja tuonne kyllä pitäisi mahtua mun kaikki tarinat :) Tällä hetkellä kalenterin virkaa onkin toimittanut itse tekemäni vihkokalenteri :D Kiitos vaan ystävä rakas <3

 Harmi kun ei värit toistu oikealla tavalla näin pimeällä kuvattuna :/ mutta turkoosi tuo on :)

kuvat: Janet


Ja muitakin todella ihania kassatyttöjä oli Jumbossa, varsinkin Hennesissä. Kiitos teille, kun jaksatte olla iloisia! Oli jotenkin ihan erilainen tunnelma Jumbossa entä Itiksessä. Paljon rennompaa ja rauhallisempaa. Tai itisksessä kaikilla oli vaan huono päivä :D

Kertokaas mitä kivoja kauppakokemuksia teille on sattunu? :)

You Might Also Like

7 kommenttia

  1. Stokkalla on kyllä aina hyvä palvelu ja hyvitelläänkin asiakasta aika herkästi...ehkä joskus vähän turhankin :D Vaikka eihän se tietenkään haittaa, mua ainakaan. Kivat kotiin viemiset sä oon saanut !

    Mulla on kanssa vielä ton miehen lahja ostamatta eikä hajuakaan mikä se tulee olemaan :D Huomenna olis tarkotus mennä katselemaan mut mä tiedän et siitä tulee vaikeeta, tai helppoa se olis jos olisin miljonääri :D Toi herra on kovin tarkka siinä mistä se tykkää, tai toki se ilahtuisi varmaan mistä vaan mut mä aina haluan että se lahja on sellainen tosi tosi tervetullut.

    Niin ja itiksessä taitaa olla aina kaikilla huono päivä :D

    VastaaPoista
  2. Oi miten ihana myyjä sulle sattui, ihana hän olisi ollut muutenkin mutta sitten vielä tuo meikkipaketti! Kävipä sulla tuuri ;) Tuollaiset yllätykset kyllä voivat pelastaa huononkin päivän.

    VastaaPoista
  3. Milma: Se on varmaan semmonen imago juttu Stockalla. Tiiä häntä kun en kovin usein käy siellä ostoksilla. Mut mä kans tykkäsin noista :)

    Mulla on kans ollu ongelma tuon miehen lahjoissa. Mitään ei oikein keksi ja turhaa tavaraakaan ei haluaisi antaa. Tai niinkuin sanoit, olishan se helppoa jos olis miljönääri!

    Hyvä tietää, en sitten ihmettele jatkossa tuota Itiksen ilmapiiriä :D


    maisamiisa: Ihan ehdottomasti tuollaiset yllätykset pelastaa huononkin päivän :) Mutta ihana myyjä tosiaan oli :)

    VastaaPoista
  4. Oijoi, mikä onni sattui!
    Hyvät asiakaspalvelijat/myyjät ovat kyllä harvassa. =) Siksi sitä itse yrittääkin tehdä parhaansa ja olla kaikille ystävällinen.

    Vuosia vein aina joulun alla lahjaksi suklaata jollekin loistavalle myyjälle, jolta olin saanut hyvää palvelua. =) Mukava palkita hyvästä työstä.

    Tuo silmänympärysvoide on aivan loistava.

    VastaaPoista
  5. RagDoll: Mustkin tuntuu, että nykyään on paljon harvemmassa ihanat asiakaspalvelijat ja mä kans yritän olla kaikille ystävällinen.

    Voi kuinka ihana tapa kiittää hyviä myyjiä :) Sä olet ollut todella kultainen :) Ja sunlaiset ihmiset on niin ihania <3 olen itsekin silloin kaupan kassana saanut työstä pois lähtiessäni muutamilta ihanilta asiakkalta läksiäislahjoja :)

    Pitää alkaa siis käyttämään voidetta ;)

    VastaaPoista
  6. Vau mitä palvelua, oon iha kade :) !
    Itse suuntaan Helsingin Stockalle keskiviikkona etsimään YSL:n ripsiväriä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Palvelu Stockalla on kyllä huippua :) Toivottavasti säkin saat yhtä hyvää palvelua Helsingissä :)

      Poista