Livbox - joulukuu 2014 arvostelu

sunnuntaina, tammikuuta 04, 2015

Odottelen todella innolla, mitä kaikkea Livbox tuo mukanaan tänä vuonna. Aion siis ehdottomasti jatkaa tilausta, olenhan jo niin tottunut kuukausittaiseen kosmetiikkaylläriin. Ja onhan se nyt vaan niin kiva juttu, etten voisi olla ilman. Tällaisen kosmetiikkahörhelön aarrelaatikko :) Kuitenkin ennen kuin päästää vuoden ensimmäisen boxin kimppuun, joka ei siis kyllä ole vielä edes tullut, käydään läpi joulukuun boxin arvostelu ja toisessa postauksessa vielä koko vuoden boxit kertaalleen läpi.



Joulukuun boxi sisälsi yhteensä viisi tuotetta, joista kolme oli täysikokoisia. Olin myös todella iloinen meikeistä, jotka boxista tuli. Niitä saisi minun puolestani olla enemmänkin :)

Vichy Aqualia Thermal Rich vahvistava ja rauhoittava kasvovoide meinasi alkuun jäädä multa kokonaan testaamatta. Olen ollut niin arka kaikkien uusien kasvotuotteiden kanssa tämän finninaaman takia. Onneksi kuitenkin testasin. Aloitin homman ensin otsasta ja siis yön ajaksi laitoin vaikuttamaan. Se teki talvi-iholleni hyvää ja lopulta otin riskin ja levitin koko kasvoille. Voi miten paljon tästä tykkäänkään! Kohtuukokoinen näyte on tällä hetkellä puolillaan ja tämä valkea, melko kevyen tuntuinen voide imeytyy ihoon todella hyvin. Voisin jopa sanoa, että pitkästä aikaa oikeasti kasvovoide, joka sai erittäin positiivisia tunteita pintaan. Normaalisti kaikki voiteet on mulle tasoa -ihan kiva- eikä mikään ole noussut juurikaan toista paremmaksi. Mutta tämäpä nousi. Pitääkin apteekissa vähän tutkailla, josko raahisin tällaisen ostaa. Kesäiholleni en tätä kyllä ehkä käyttäisi.

LV täyteläinen jalkavoide pitäisi olla ahkerassa käytössä, mutta joku kun on vaan niin laista jalkojen rasvaaja..kröhöm. Olen testatannut tätä nyt yhden kerran omiin jalkoihin ja kerran Niksun. Tämäkin voide jäi kastiin -ihan kiva- mutta sen verran on pakko sanoa, että jalkojen hieronta on tämän kanssa paljon mukavampaa. Niksu ainakin tykkäsi, kun jalat sai hieronnan että kosteutuksen. Yritän kyllä jatkossa käyttää vähän ahkerammin.

Paese silmänrajauskynä ei myöskään ole päässyt kovaan käyttöön. En oikein tiedä mihin sitä meikeissäni käyttäisin. Vesirajaan en oikein glittereidensä takia uskalla laittaa, ettei ne vaan eksy silmään ja tee hallaa. Yläluomella en muuten vain osaa käyttää kynämaista rajausta. Muuten kynä kyllä näyttää mielenkiiltoiseltä glittereineen, mun pitä vaan keksiä miten sitä käytän.


Kuten tässä jokunen aika sitten postailin uudesta lempi risparistani, teki se monelle muulle ripsarille aikamoiset vaatimukset. Tämä boxista tullut Rimmen ScandalEyes Retro Glam ei valitettavasti yltänyt samalle tasolle, mutta ihan kiva tämäkin oli.


Hurjan kokoinen harjasosa teki ripsarin levityksestä hieman haastavaa. Joka ikinen, siis ihan joka ikinen levityskerta sain väriä muuallekin kuin ripsiin, eli luomille. Vaikka harjoitus tekee mestarin, en onnistunut tämän harjan kanssa puhtaisiin suorituksiin. Ripset oli ihan kivat ja arkikäyttöön sopivat, mutta enpä sen kummemmin silti rakastunut tähän.




Calvin Klein Reveal hajuvesi ei ollut yhtää mun tuoksuinen, joten pikaisen testauksen jälkeen annoin äidille, jolle tuoksu taas sopi todela hyvin. Mielestäni todella aikuismainen tuoksu, enkä tosiaan kokenut sitä omakseni.

Vimoisena vielä pakettiin sujautetut Duc d'O tryffelit, jotka olivat niin herkullisia, että olisin mielelläni vetänyt niitä napaani useammankin kappaleen, joskin yhdelle kertaa riitti makean nälkään yksi kappale. Niksukin tykkäsi ja varmasti ostan näitä, jos jostain tulee vastaan. Oli kyllä kiva ylläri tällainen herkku :)


Boxista tuli tällä kertaa myös hajuvesinäyte jaettavaksi miehelle ja meillähän Niksu ottaa vastaan aina todella mieluusti kaikki lahjukset, joita boxeista on tullut. Tämäkin meni heti käyttöön. Tuoksu oi todella mielyttävä ja Niksukin tykkäsi. Tätä voisi jopa ostaa täysikokoisen putelin. Mausteinen ja itämainen tuoksu osui meidän molempien hajuhermoon :)


Viimeisenä vielä kiitos pitkäaikais tilaajille ja me saimme Jamelan 24K Kuljtakollageeni silmänalusnaamiot. Näitä erittäin jännän näköisiä lärpäkkeitä näkyi I Love Me-messuilla monien silmänalusilla ja kovasti ihmettelin mitä ne ovat. No, nyt pääsinkin itse testaamaan tuotetta.


Nämä lärpäkkeet olivat muovin sisässä jonkin nesteen ympäröiminä ja olivat paksuhkot sieltä otettaessa. Näiden suositeltiin olevan silmänalusilla vähintään 30 minuuttia. Itse annoin vaikuttaa melkein tunnin verran ja pois otettaessa huomasin, että lärpäkkeet olivat ohentuneet ja kuivahtaneet. Olikohan se kaikki aina imeytynyt todella mun ihoon? Lärpäkkeet tuntuivat todella ihanilta silmäalusilla. Ne virkistivät viileydellä ja silmien olotilakin oli mukavampi. Pois oton jälkeen silmänaluset tuntuivat todella hoidetuilta, mutta tummuutta ei ainakaan näillä yksillä saanut poistettua. Tuvonneet aluset mulla ei alkujaankaan ollut, joten en osaa siihen kommentoida. Muuten kyllä tykkäsin näistä ja arkeen kun haluaa pientä luksusta, sopii nämä siihen äärimmäisen hyvin :)

Itse pidin joulukuun boxista, vaikkei kaikki tuotteet olleetkaan ihan supermahtavia. Mieluisammaksi taisi nousta Vichyn voide, mikä ainakin hämmästytti itseni. Yleensä aina meikit voittaa :D Mikäs oli teidän oma suosikkinne ja boxin kokonaisuus hyvä vai huono?

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Ripsari oli mun makuun just eikä melkein. Sain sillä kaunista jälkeä aikaan myös, mutta mä tykkään jumboharjoista muutenkin :)

    VastaaPoista