Livbox - tammikuu 2015

sunnuntaina, tammikuuta 11, 2015

Vuoden ensimmäinen Livbox. Odotin sitä todellisella mielenkiinnolla. Mitä tuleman pitää? Olisiko se todellinen tajunnanräjäyttäjä näin vuoden vaihduttua. Ainakin boxi oli taas normaalia isompi. Joo, eikun sisältöön suoraan.


Määrällisesti pysyttiin siinä normaalissa summassa, eli viisi tuotetta. Mutta vitsit soikoon, kolme niistä on täysikokoisia tuotteita! Miten mahtavaa :) Boxin teemana oli hoitavuus.

La Roch-Posay Lipikar Vaume AP+-voide on toinen boxin näytteistä. Kuitenkin ihan hyvän kokoinen näyte voiteesta, joka sopii erittäin kuivalle, herkälle ja jopa atopiaan taipuvalle iholle. Voide sopii niin kasvoille kuin vartalolle ja mä sen testaankin jälkimmäisessä. Naappeli kun mulla ei ole todellakaan kuiva. Voiteen sanotaan sopivan vauvasta vaariin ja sen pitäisi rauhoittaa todella kuivaa ihoa. Testaan tätä mielelläni, kiinnostaa tietää, tekisiko se ihmeitä noille mun psoriasis kyynärpäille.

Rimmel BB-voide 9 in 1 saattaa jäädä mulla vähän vähemmälle käytölle. En usko, että se peittää tarpeeksi. Voinhan sitä heittää naamaan aina kotipäivinä, kun ei kunnon meikkiä jaksa tehdä. BB-voiteen sanotaan tasoittavan ihon pintaa, kosteuttavan, supistavan ihohuokosia ja häivyttää sekä peittää ihon virheitä. Noh, näissä on aina kyllä niin kovat puheet, mutta harva on niitä täysin lunastanut. Mielenkiinnolla testiin kyllä :)

Oi, Philosophy. Olen lukenut merkistä monista eri blogeista ja mielenkiinto on herännyt. Niin moni on merkkiä kehunut. Toinen boxin näytteistä onkin siis The Microdelivery Peel Kit kaksivaiheinen kuorinta kasvoille. Vitsit, mä rakastan kasvojen kuorintaa ihan hirmuisesti. Ne tuntuvat tekevän kasvoille aina ihmeitä. Tämä tehokas mutta hellävarainen kuorinta on saanut inspiraation ihotautilääkärien vastaanotoilla käytettävistä kuorinnoista. Todellakin kiinnostaa testata! Ovh hinta tällä setillä on 76€, joten ymmärrettävää, että tuli näytekoko.

Lumene Ultra Sensivite Rauhoittava & Kosteuttava-naamio ei kyllä taaskaan ole ihan just täydellisesti meikäläisen tuote, mutta mistäs sitä tietää, mitä se tälle naappelille voisi tehdä. Tämän sanotaan rauhoittavan tehokkaasti ihon ärsytystä, punoitusta ja kuumotusta. Sopisikohan se nyt just käytetäväksi, kun tulin lumitöistä ja kylmettynyt naama kuumottelee parhaillaan. Hmm, pitäisiköhän nyt lätkäistä naamaan? Mielenkiinnolla siis testaan ja jos ei sovi, niin kyllä tälle ottajaehdokkaita varmasti löytyy ;)

Viimeisenä vielä Cutrin Sensitive Care Spray. Hiuksiin jätettävä, tehokkaasti kosteuttava hoitosuihke sopii päivittäiseen käyttöön ja on erityisesti värjätyille ja kuiville hiuksille tarkoitettu. Jokohan tässä olisi hiustuote, jota todella osaisisn testata kunnolla? Ainakin tämä kuulostaa todella mielenkiintoiselta, josko siis vihdoin osaisin suihkia tätä menemään vähän useammin.


Olin todella vakuuttunut vuoden ensimmäisestä boxista. Teemaan nähden tuotteet sopivat ihan täydellisesti. Erittäin positiivista on se, että täysikokoisia oli kolme ja niiden yhteenlaskettu hinta on pitkälle yli Livboxin hinnan. Pelkästään tuo Lumene (17,90€) jo ylittää boxin hinnan. Mikä siis sen mahtavampaa, kun saada tuotteita kotiin hinnalla, joka ei edes riitä kattamaan kaupasta ostettaessa yhtä tuotetta. Olen edelleen ihan in lööv Livboxiin :)

Mitäs te tykkäsitte tammikuun boxista? Saitteko samat tuotteet vai oliko joitan muuta?

You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Maksoin boksista tarjoushinnan 7,90 €, joten siihen verrattuna ei voi paljoa valittaa :). Harmi vaan, että multa löytyy jo tuo Lumenen naamio ja meikkivoidekin taitaa olla liian tumma.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei paha hinta jäänyt boxille :)
      Mutta jos naamio ei tule käytettyä, niin onhan se kiva lahja jollekulle toiselle :) Tuo meikkivoide oli itsellenikin vähän tumma, mutta odotellaan kesää :)

      Poista
  2. Hei olisiko mahdollista, että näissä livbox esittelyissä ei ekassa kuvassa näkyisi jo tuotteita. En yleensä saa boksia heti käsiini vaan joudun odottamaan seuraavaan arkipäivään hakeakseni boksin postista ja yritän olla spoilaantumatta tuona aikana. Ikävä kyllä Bloglovinin feedissä näkyy kaikkien postausten ensimmäiset kuvat ja niinpä tälläkin kertaa spoilaannuin tahtomattani :(

    Mahtava boksi! Hain omani tänään ja tuon hoitosuihkeen tilalla oli tuuheuttava suihke. Kiinnostava sekin, mutta tuolle hoitosuihkeelle olisi ollut varmasti enemmän käyttöä ja onhan tuo vähän isompikin... Kiva boksi kaikin puolin kuitenkin :)

    -heisi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos heisi kommentistasi! Tottakai voin laittaa niin, ettei ensimmäinen kuva ole heti boxin sisältö :) Yleensä olen bloggaillut tuotteista vasta, kun oletan että kaikki olisivat voineet boxinsa jo. Mä kun olen aina vähän myöhässä :D Mutta joo, tottakai kuulen toiveesi :)

      Oi, kyllä tuo tuuheuttavakin kuulostaa mielenkiintoiselta :) Mutta samaa mieltä, kiva boxi kaikin puolin :)

      Poista