Skin perfection-haasteen palkinto

lauantaina, tammikuuta 10, 2015

Johan tästä on tovi, kun L'oréalin Skin Perfection-haaste otti ja päättyi. Meitä pidettiin jokunen aika jännityksessä, että kuka lopulta voitti pääpalkinnon. Tiesin kyllä, että se en tule olemaan minä, sillä muutama ihana kanssakilpailijani tykitti videoita eetteriin sellaisella tykityksellä, ettei siinä oikein ollut saumaa voitolle. Voittaja julkaistiin ja sen jälkeen me muut saatiinkin odotella vain omaa palkintoamme. Itseäni jäi hieman harmittamaan se, ettei meidän muiden osallistujien sijoja ilmoitettu koskaan. Palkinto tuli kuitenkin kohtuu nopeasti kotiin ja paketin koosta ja painosta päättelin, että ehkä joku sijoista 2-5 lopulta osui kohdalleni.


Näin haasteen jälkeen ja taas uusiin kasvotuotteisiin siirryttyä on pakko todeta vielä, ettei Skin Perfection tuotteet tainneet kunnolla sopia itselleni. Ihoni oli näiden käytön aikaan äärimmäisen rasvainen eikä mulla meikki pysynyt naamalla kuin puoli päivää. Vieläkään ei päästä ihan samoihin lukemiin kuin ennen näiden tuoteiden käyttöä, mutta eipähän ole tänä vuonna ollut pintakuivuutta. Uskoisin näiden sopivan paljon paremmin normaali/kuiva ihoiselle paremmin. No mutta, testailut ovat nyt ohitse ja nyt keskitytään siihen, mitä kaikkea ihanaa palkinnoksi sainkaan.


Voi mitä kaikkea mielenkiintoista tuolta löytyykään! Käydäämpäs tarkemmin läpi :)


Melkoinen setti niin ihonhoito kuin -puhdistustuotteita. Pari huistuotetta ja meikkejä :) Olin ihan intopiukeana ja hypistelin tuotteita tovin jos toisenkin :D


Sen arvasin jo heti, kun sain kuulla, että jokainen osallistuja saa palkinnon, että samalainen setti Skin Perfection tuotteita tulee. Itselleni osa jo testiin saaduista tuotteista oli vielä puolillaan, joten en kokenut tarvitsevani näitä toistamiseen. Ja se, kun ne eivät tuntuneet ihan täydellisiltä omalle iholleni, pistin hyvillä mielin nämä eteenpäin.


No mutta nämä alkoivatkin kiinnostaa oikein urakalla. Misellivettä mä olenkin jo yhden putelin käyttänyt ja pidin siitä. Tämä siis todella jää odottamaan omaa vuoroaan. Silmämeikinpoistoainetta myös kuluu ja vain kahta eri merkkiä testanneena otan mielelläni jotain uutta kokeiluun. Sublime Glow puhdistusöljyn ylistysjuttuja olen lukenut vaikka kuinka monesta blogista ja olen monta kertaa ollut tätä jo kiikuttamassa kassalle. Kuitenkin viime hetkellä aina päättänyt jättää ostamatta. Testaan siis erittäin mielelläni :) Myös kasvokuorinta pääsee käyttöön :)


Voi näitä hiustuotteita. Mulla on niitä jo ennestäänkin, mutta kun musta tuntuu, etten osaa käyttää niitä. Lakkaa tarvitsen hyvin hyvin harvoin ja lämpösuojaakaan en oikeastaan käytä, kun harvemmin mitään rautoja tai kuivaajia käytän. No, nyt sellaiset kuitenkin löytyy, jos jotain tälle reuhkalle joskus teen. Ja niin, kyllähän mä näitä voin käyttää muiden kampauksia tehdessä :)


Iiih, kynsilakkoja! Nämä saa aina suupielet kääntymään ylöspäin. Näissä ei oikeastaan koskaan voi mennä vikaan, sillä sävy kuin sävy, varmasti tulee käyttöön. Paria noista olenkin jo testannut, näette pian :)


IiiIiiIIiiiIiiihh!!! No meikit, nehän saa tän naisen ihan sekaisin ilosta. :D Harmaansävyinen Smoky Velours Noir E5 luomiväripaletti, poskipuna Rose Santal/Sadanwood Pink 120 ja kaksi todella ihanaa huulipunaa 297 Red Passion ja 285 Pink Fever.


Paletin pigmentti on mielestäni kohtuu hyvä. Parempaa testailua tarvitaan. Kämmenelle swatchattu yksi veto ja ihan hyvin tuli väriä. Poskipuna tuossa lähinnä rannetta ja sopiva pigmentti mielestäni. Saa kerrostettua, jos kaipaa sävyä enemmän. Huulipunat, wou! Niissä on pigmenttiä vaikka muille jakaa. Ja tuota punaista jouluna käytettyäni voin todeta, että pysyvyys on tajuttoman hyvä! Ainut mistä en Lorkun punissa tykkää on haju. Se on mielestäni todella voimakas.


Ja pari kappaletta ripsareita Miss Manga ja False Lash Wings. Mahtia! Näitä kun ei tule kaupasta ihan helpolla ostettua. Niin monesti joutunut pettymään, että olen pitäytynyt niissä samoissa vanhoissa aina. Nyt testaan kyllä suurella innolla. Kulmakarvageeli, näitäkin mulla kuluu, sillä karvat sojottaa aina itään ja länteen sikin sokin. Pari kappaletta silmämeikikyniä.Vaaleanruskea 104 Icy Cappuccino ja musta 01 Seductive Black.


Kynissäkin pigmentti on todella hyvää. Vasemmanpuoleiset paksummat viivat on parikertaa vedetty ja oikean puoleiset yhden kevyen vedon verran. Sopivan pehmoisia, joten näillä on kiva työskennellä vesirajalla.


Viimeisenä vielä pari BB-voidetta, medium ja light sekä Lumi Magique valokynä. BB-voiteet pääsee käyttöön ehkä vähän harvemmin, mutta tuota valokynää testaan suurella mielenkiinnolla.


Palkintoon olin todella tyytyväinen ja sinne valikoidut tuotteet olivat todella kivoja. Vai mitäs sanotte te?

You Might Also Like

10 kommenttia

  1. Vau mikä palkinto, ihan älyttömästi kaikkea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö? :) Olen vieläkin ihan tohkeissani tuosta :)

      Poista
  2. Oi mikä ihana palkinto! L'Orealin BB:t on mun suosikkeja, käytössä BodyShopin rinnalla joka päivä. Ihan mahtavia ja mun naamaan toimivia.

    Poskipunasta on pakko sanoa, ne on tosi hyviä, mutta mulla on hajonnut tuo paketti joka hiivatin kerta. Vaikka kuinka koetan olla sitä kolhimatta enkä kauheasti kanna edes mukanani niin silti se hajoaa. Muuten hyvät, mutta kun ei kestä kansi kiinni paketissa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sulle riittääkin ihan kevyt peitto :) Varmasti sopii sulle hyvin.
      Kiitos vinkistä. Pitääkin yrittää olla mahdollisimman varovainen rasian kanssa :D

      Poista
  3. Oih mikä ihana palkinto! Ihan vihreenä kateudesta täällä luin mitä kaikkea paketista paljastui :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D No tuo oli kyllä ihan huikea palkinto :) Olisin mäkin vähän kade :D

      Poista
  4. No siinähän on kaikennäköistä! Kiva setti! :)

    VastaaPoista
  5. No ohoh, miten paljon kaikkea! Nuo kynsilakat ovat oma feivöritti ja odotan innolla sun testailuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No yksi setti tulikin jo. Pitää laittaa seuraavakin tulemaan ;)

      Poista