Vuosikooste 2014 - osa 2

lauantaina, tammikuuta 03, 2015

Jatketaas heti perään toinen puolisko, että saadaan vuosi 2014 pikaisesti kasaan ;)


Osallistuin Mizz Annien blogissa olevaan meikkauskilpailuun. Kyselin teiltä mielipidettä, että olisiko kannattanut jättää osallistumatta. Olin myös äärimmäisen hämmästynyt, kun lopulta kilpailun tulokset julkistettiin ja mä tulin toiseksi :) Kävin osallistumassa karaoken MM-alkukarsintoihin, vaikka olen kamala jännäkakkailija. Jatkopaikka tuli sieltäkin :o Asukuvaakin näkyi Anne ystävän kanssa. Ostin Kayla Itsinesin treeniopuksen. Taas kerran olin tilaajalahjojen vietävissä. Kävin elämäni aakkoset läpi. Jäin kesälomalle, joskin hetihän ne mua alkoivat huudella takaisin töihin.








KUUKAUDEN MEIKKI




Elokuussa blogissa oli todella hiljaista kesäloman vuoksi. Blogitauko johtui myös siitä, että talon remontin vuoksi meillä oli netti kiinni. Teki välillä ihan hyvää olla pois internetin ihmeellisestä maailmasta. Loma harmillisesti loppui ja arki palasi. Olohuone pääsi remontin alle ja keltaista röpelöseinää alettiin piilottamaan. Tein pienen lomamuistelon. Pidettiin äidin kanssa perinteinen Helsinki-päivä. Mun serkkutytöt tuli meille lomailemaan. Tottakai Linnanmäki päivä! Orimattilan kotieläinpuistossakin vierailtiin. Me käytiin Itä-Suomessa moottoripyörällä lomailemassa. Kodin maalausta, maalausta ja maalausta. Innostuttiin Niksun kanssa melomisesta, kun siihen tuli mahdollisuus.









EI KUUKAUDEN MEIKKIÄ



Testattiin äidin kanssa ensimmäistä kertaa Kayla Itsines- treeniä. Jumpe se tuntui kivalta jo silloin. Esittelin meikkauskilpailusta voittamaani palkintoa, se oli paras! Kotikierroksen viimeinen postaus ja koko koti esitelty. Kerroin teille lempparismoothien ohjeen. Laitoin teille näytille valokuvia Orimattilan Kotieläinpuisto päivästä. Jotain uutta tuli hommattua keittiöön. Maalauksen ohella leikittiin varjoleikkejä. Kerroin kroppani senttejä, jännitti ihan sikana. Näin unta synnytysestäni. Hurahdin Baby Lipseihin. Tulin kipeeksi, joskin samalla ilostutti palkankorotus. Kärsin kipeänä olemisen lisäksi sisustuskuumeesta. Esittelin kesäloman aikana tehtyjä ostoksia, niitä oli taas reippaasti. Kerroin 20 faktaa itsestäni. Koin kamalaa biisipaniikkia tulevasta karaoken MM-kilpailun jatkosta. Yksi asukuvakin pääsi syyskuulle. Kerroin huonoon kuntoon menneestä naamastani, samperin akne.














EI KUUKAUDEN MEIKKIÄ



Ostin meille ihanan uuden blingbling lampun olkkariin ja vinkkasin siitä teillekin, hinta kun oli alennettu niin hyvin. Lokakuu, eli aika vanhentua. Oli mun karaoken aluefinaalin aika ja jatkopaikkaa ei tullut. Onneksi, en olisi jaksanut enää jännittää yhtään enempää. Mut valittiin Skin Perfection-haasteeseen mukaan ja olin niin innoissani! Esittelin saatuja synttärilahjoja. Ihan huikeita taas kerran. Skin Perfectionin takia jouduin myös liittymään Facebookkiin, vaikka oli vakaasti päättänyt pysyä sieltä poissa. Toisin kävi. En kyllä edelleenkään ole sen ahkera käyttäjä. Vaaka käväisi ensimmäisen kerran alle 70kg. Nyt en edes uskalla taas astua vaa'alle. Esittelin Skin Perfection tuotteet. Kirjasin syksyn sydämiä, jonka ihana Noora haastoi tekemään :) Uskaltauduin näyttämään teille mun naamani kunnon ja hävetti ehkä eniten paljon. Aloitin siihen antibioottikuurinkin. Ostin lahjoja itselleni :D Tein ja julkaisin elämäni ensimmäisen videon. Lisää on tulossa, kunhan ehtii...ja valo. Käytiin tsemppaamassa Meli-serkkua karaokekisoissa. KRöhöm...messuilin taas :D Tein järisyttävän hyvää kasvissosekeittoa. Just jouluna viimeksi söin sitä. Videoita tuli lisää. Lisäsin blogin myös facebookkiin. Olin jätisyttävän fiiliksissä elämäni toisista blogipirskeistä, jonne pääsin Tiian avecina osallistumaan. Näin taas ihania bloggaajakollegoita, joita jäi ikävä taas <3 Mahtavia tyyppejä olen päässyt tapaamaan blogini kautta <3 Kroppa alkoi ottaa ihan kivaa muotoa, miksi taas annoin lösähtää... Tilailin taas kosmetiikkaa. Näytin arkimeikkini videolla. Ensimmäinen miesten Livbox tuli ja Niksu oli siitä todella iloinen.





















KUUKAUDEN MEIKKI




Näytin videolla arjen aamukasvorutiinit, siis sen hetkiset, johan ne taas ovat muuttuneet hieman. Käytiin juhlimassa kummityttöni 4-vuotis synttäreitä. Fantazya täytti myös neljä vuotta ja pistin pystyyn arvonta viikon. Kaikkea kivaa sain arpoa seitsemänä päivänä :) Näytin korusäilytykseni. Kävin meikkimuisteloita läpi. Myös huonoista hiustaidoistani höpisin. Livboxin avausvideo. Astiasto taas uusiutuu ja Iittalat lisääntyi. Sain blogin kautta kutsun kympin kampaukseen ja huikea tötterö sieltä tulikin :) Skin perfection loppui ja näytin lopputilanteen. Noup, ei helpotusta finneihin. Sain upean mahdollisuuden toimia Mizz Annien meikkimallina hänen koulutyössään. Meidän läppäri harmillisesti alkoi temppuilemaan. Jaaaa, messuilla. Tällä kertaa Outlet. Tein päivä kanssani-postauksen. Löysin kuvan itsestäni 100kg:n kieppeillä ja näytin teillekin sen. Vielä yksi kesäsaalis postaus :D Katsoin Tähtiin kirjoitettu virhe elokuvan ja itkin silmät päästäni. Elokuva pisti kovasti miettimään asioita. Jälleen kerran sorruin Yvesin tilaajalahjoihin. Pitkästä aikaa pääsin käymään tallilla, kun polle oli hetken toipumassa kipeästä jalasta.




















KUUKAUDEN MEIKKI




Mulla oli ihmeen kipeä kinttu kantapäästä. Ei tietoa mikä sitä vaivaa. Joulukuun tullen sai pihakin jouluista ilmettä. Tein itsenäisyyspäivän meikin ja koko lookin. Yhden hengen pirskeet :D Kerroin liikkumattomuudesta - se ei tee hyvää. Pääsin tutustumaan ihaniin Pink Pewter tuotteisiin, joihin tutustuin I Love me-messuilla. Edelleen ihan koukussa niihin. Pidin joulukorttipajan. Löysin Jyskistä ihanat kosmetiikansäilytys lokerikot. Kerroin uudestä suosikkiripsarista. Näytin Lumenen Blur-meikkivoiteen kasvoilla. Kävin Forsman-teellä tutustumassa ja teekoulutksessa. Lisää ihania MAC meikkejä kokoelmaani. Olohuoneen muuttunut ilme vihdoin esille. Joulukuusen koristelu, Hyvän joulun toivotukset ja itse joulu <3 Vuosi päätettiin uuden vuoden toivotuksiin.


















KUUKAUDEN MEIKKI



Niin jää vuosi 2014 taakse ja tehdään vuodesta 2015 entistä muistettavampi <3

Mikäs oli tämän puolivuotisen lempimeikki? Pari kuukautta harmillisesti oli ilman.

You Might Also Like

13 kommenttia

  1. Oikein ihana postaus. Ihania kuvia ja tilanteita. Kaunis olet murunen!♡
    ~elle~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ~elle~ muru ♥ Miten ihana kuulla :)

      Poista
  2. Ihana postaus! Tuli kauhee ikävä sua ♥

    VastaaPoista
  3. Herra isä mikä kuumis oot tuossa sininen kotelomekko-kuvassa!!!! :)) <3<3 Waauu nainen! Otan tosta jonkun esikuvan itselleni kun sadannen kerran otan itseäni niskasta kiinni nyt uuden vuoden kunniaksi! Perustetaan joku laihisryhmä faceen, tuntuu ettei mistään saa mitään tukea kunnolla. :o Ihana postaus!:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Ewelyn muru, mä oon nyt ihan häkeltynyt! Ihana sinä ♥ Mäkin otin taaaas kerran itseäni niskasta kiinni. Ja hei, saat pyytää facessa kaveriksi jos tahdot :)

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
  4. Voi, että olet kaunis!

    VastaaPoista
  5. Kivat nämä koostepostaukset :)
    Mun piti jo viimeeksi ku laitoit tuon vanhan kuvan kommentoida että jestas kun näytät siinä yheltä mun kaverilta! Siskoksia voisitte olla :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kenenhän näköinen mä olen? :D Pistähän facessa, mua alkoi kiinnostaa :D

      Poista