Bernerin bloggaajapäivä

perjantaina, huhtikuuta 22, 2016

Mulla oli eilen ihan mahtava iltapäivä! Pääsin jälleen osallistumaan Bernerin bloggaajapäivään ja tällä kertaa pääsimme tutustumaan kevään ja kesän uutuus tuotteisiin. Ihan mielettömän paljon kaikkea ihanaa, mielenkiitoista ja sydämen vievää juttua. Kosmetiikka, se se vaan on niin mun juttu. Koska kuvia tuli räpsittyä taas ihan mielettömän paljon, niin mennäänpä ihan suoraan asiaan.



Heti ensimmäisenä paikalle saapuessamme nenäni vallattiin ihaniin tuoksuihin. Marc Jacobs, Chloé ja Calvin Klein huumasi minut ja muut kolleegani ihan totaalisesti. Miten hekumallisen ihania tuoksuja onkaan tullut! Marcin Blush tuoksuja oli kolmea erilaista ja jokaiselle meistä löytyi oma suosikki tuosta kolmikosta. Calvin Kleinin unisex tuoksut olivat erittäin ihanat tuttavuudet. Niistä tämä vihreä pullo tuoksui enemmän miehelle sopivalta, mutta kyllä itsekin voisin sitä silti käyttää.



Tuoksuista siirryimme Philosophyn luokse, jossa eteemme osui ihanat persikkaiset kuplat. Nehän kiinnitti huomion heti ja saimme kuulla, että ne ovat seerrumihelmiä jotka sekoitetaan yövoiteen joukkoon tehden siitä entistä hoitavamman. Meitä kiinnosti kovasti, että millainen säilyvyys moisella coktaililla on, mutta meidän huoli taltutettiin heti kertomalla sen säilyvän 15 kuukautta. Hyvin siis ehtii lotraamaan voiteen kasvoille. Ihastuin tuotteiden puteleihin, sillä ne olivat todella arvokkaan tuntuisia painonsa vuoksi. Tuo silmänympärysvoiteen puteli oli niin söpö!



Seuraavana Sensain piste. Mulle Sensai on merkkinä vielä vähän tuntematon. Tai siis tunnen merkin, mutta tuotteet ovät jääneet oikeastaan aika pitkälti testaamatta. Kuunnellessani tietoa Sensaista tietysti kiinnostus kasvoi ja nyt sitten taas olisi merkki, jolta tarvitsee alkaa testaamaan tuotteita. Varsinkin hohtava aurinkopuuteri, nyt alkoi kuulkaa metsästys! Ja kyllä ne putsaustuotteetkin taisi viedä meikäläisen ajatukset nyt jonnekin ihan muille maille. Pakko saada :D



Kynsilakkapisteellä jokaisella oli mahdollisuus lakkauttaa omat kynnet. Sally Hansen, Isadora, Rimmel ja Mavala oli upeasti esillä ja niistä sai valita mieleisensä. Rimmelin ja Sallyn lakat olivat geelilakkoja ilman uunia ja mä valitsin Sallyn ihana vaaleanpunaisen. Kuvaa nyt mulla ei tietysti ole :D Mutta ihana, että joku muu lakkaa välillä kynnet. Ihan mahtava juttu :)



Rimmelin pisteellä oli esillä kaikkea uutta ja upeaa. Juttelinkin siinä Rimmelin pisteellä, miten Rimmelin laatu on noussut viime vuosina ihan mielettömän paljon. Mulle Rimmel on meinaan aina ollut sellainen keskinkertaisen alapuolella oleva, mutta nyt voin sanoa olevani täysin toista mieltä. Rimmel on todella noussut mun suosikkimerkkien joukkoon. Pisteellä sai myös meikkejä ja ihanainen Dixi-blogin Helena kävikin silmämeikissä. joka tehtiin uutukaisilla luomivärikynillä.



Ja apua noita Isadoran kesäihanuuksia! Ne ne vasta mun sydämen vei! Mitä värejä! Toi sininen ripsari, miten ihana! Mä niin tiedän, mikä on mun tulevan kesän ehdoton meikki. Siihen kuuluu vahvasti turkoosi. Ja tuo Isadoran limited edition nudepaletti. Tuo iso ihanuus! Sen pitäisi jokainen nainen omistaa. Niin käytännölliset sävyt ja niin superihana paletti muutenkin.




XZ:n shampoo uutuudet oli todella ihanan tuoksuisia. Niin nuo värjätyille hiuksille suunnatut kuin miesten versiotkin. Nuuskuttelin nenä kiinni puteleissa. Varmasti löytyy jokaiselle miehelle oma suosikki. LV:n ihanat herkän ihon tuotteet on kyllä aina toimiva. Monta mielenkiitoista uuttuutta jälleen. Hiuspohjan hoitoaine jäi mulle miselliveden kanssa eniten mieleen, joten niitä on ehkä pakko testata. Herbinan hius ja vartalo uutuudet. näiden tuoksu se vasta mukanaan veikin! Herbina on kyllä uudistunut niin ihanasti, että nämä kaikki kyllä on ehdottomasti kotiuttamisen arvoisia tuotteita!

Herbinan pisteellä oli taas ihana kampauspiste ja meille loihdittiin mielettömän upeita lettejä!


Kynsipöllö kosmetiikkapuussa-blogin Hannan hiuksiin loihtittiin upea 3D-letti.


Anni S.-blogin Annin hiuksiin tehtiin upea neljän osan letti, josta ulko-osat levennettiin.


Mun hiuksiin tehtiin ihanat hollantilaiset letit molemmin puolin. Haluaisin opetella tekemään itsekin tämän letin, mutta en osaa :D Ihania lettejä todella kaikilla tehtiin :)


Ihana upea Dianra oli myös tapahtumassa mukana. ♥



Kiitos vielä Bernerille ihanasta tapahtumasta ja kiitos vielä ihanille naisille parhaasta seurasta! Toivottavasti nähdään kaikki taas pian :)

Aivan mahtavaa alkanutta viikonloppua :)

You Might Also Like

7 kommenttia

  1. Mä taas höyrysin tuolla paikasta toiseen ja en huomannut tulla sua moikkaamaan. Ensi kerralla, seuraa sitä kailottavaa kovaa ääntä, se olen mä ja tuu moikkaamaan!
    Oli kyllä tosi kiva tapahtuma, mahtavaa hemmottelua meille bloggaajille!

    VastaaPoista
  2. Ihanalta näyttää tapahtuma ja niin paljon ihania uutuuksia <3

    VastaaPoista
  3. Tuo oli kyllä ihana tapahtuma ja mielettömiä nuo pikakampaukset <3

    VastaaPoista
  4. Marc Jacobsin tuoksut on minun lemppareita <3

    VastaaPoista
  5. Ää missasin Diandran. :( jonakin päivänä mä käyn vielä pyytämässä hänen nimmarinsa.
    Osaatko tehdä ranskalaisen letin? Mun ymmärtääkseni toi sun letti on sama mutta nurinpäin. :)

    VastaaPoista