Keväisen aurinkoinen meikki Avonilla

tiistaina, huhtikuuta 12, 2016

Kuten olen teille aiemminkin kertonut, on Avon ollut mulle merkkinä melkoisen mitäänsanomaton. Se ei oikeastaan innostanut mua millään tavalla ja jäi vähän sellaiseksi keskinkertaiseksi merkiksi mieleeni. Blogin kautta kuitenkin pääsin lopulta tutustumaan merkkiin paremmin ja joko arvaatte lopputuloksen? Kyllä, mieli Avonista muuttui täysin. Monet testaamani tuotteet ovat olleet mielettömän hyviä ja mä todella koukutuin merkkiin. Olinkin todella innoissani, kun Avon pisti ilmoille haasteen, johon minäkin sain kunnian osallistua. Haasteessa oli tarkoitus luoda omantyylinen kevääseen sopiva raikas nudemeikki. Haasteen mukana tuli kolme eri tyyliä, joista sai valita oman suosikkinsa ja tehdä sen mukaan oma meikki. Haasteen mukana saatiin kaikki tuotteet, joilla luoda meikki. Eikä tässä vielä kaikki. Kalastelen teitä jo nyt vähän, sillä tämä haaste on samalla kilpailu, jossa voittaja valitaan facebook tykkäysten mukaan. Mikäli siis pidit tästä minun luomastani meikistä, niin saa käydä tykkäilemässä 14.4. Avonin facebook sivuilla. Eli ylihuomenna aukeaa äänestys ja päästään näkemään kaikkien muidenkin tekemät meikit.

Mutta nyt itse asiaan. Minä valitsin kolmesta lookista Aurinkoisen kevätmeikin ja tässä tutorial muodossa, miten tämä meikki lopulta rakentui.
(postauksen linkkien klikkailut eivät tuota minulle tuloja, helpotukseksi teille)


Pohjaksi tuli Nutra Effects Skin Perfecting BB-voide mattana sävyssä light. Jo heti ensimmäinen tuote yllätti mut täysin. Ihanan pehmeä, kevyesti peittävä ja hieman ihonsävyä heleyttävä voide. Tämä mattaistui hetken kuluttua levityksestä. Tai ennemminkin sanoisin, että pohjasta tuli satiininen, ei todella liian tunkkainen matta. Tämä taitaakin jäädä mulla arkikäyttöön heti! Niin hyvä tuote.


Seuraavaksi kasvoille levitettiinkin Magix-valokynää tuomaan kasvoille valoa ja peittämään tummia silmänalusia. Laitoin ihan reippaan kerroksen, mutta vähempikin riittää. Yllätyin siitä, miten nätisti tämä todella toikin valoa kasvoille.


Koko pohjan kiinnitin Luxe Silken puuterilla. Sopivasti mattapintaa tuova puuteri, jonka levitin kevyesti siveltimellä.


Tämän jälkeen sävytin kasvoni niin CC-kasvopuuterihelmillä kuin Luxe Lavish-aurinkopuuterillakin. Mä annoin mennä oikein reippaalla kädella molempia tuotteita ja pimpulat soikoon, mä rakastuin molempiin tuotteisiin! Varsinkin nuo upeaa kuultoa ja ihonsävyä korjaavat CC-puuterihelmet on superihanat! Auringon jo niin reippaasti pastaessa halusin tehdä ihon päivettyneen näköiseksi ja levitinkin aurinkopuuteria meko reippaasti.


Jos totta puhutaan, mä olisin oikeastaan voinut jättää meikin jo tähän seuraavaan vaiheeseen. Eli tämä pohja ja kulmat. Tykkäsin tästä raikkaasta lookista todella paljon!


Kulmat teinkin Perfect Eyebrow- paletilla, josta löytyy puuterinen sävy sekä vaha, jolla karvat saa hyvin ojennukseen. Vaikka paletin sävy on melko tumma, sillä saa tehtyä myös vaaleammat kulmat. Itse pidän tummista kulmista ja varsinkin näin tummahiuksisena on kulmat mulle todella tärkeät. Näytän muuten todella valjulta.


Sitten siirrytäänkin jo silmiin. Aloitetaan pohjustuksesta, joka oli vedenkestävä luomiväripohja söpössä lasipurnukassa. Pohjustuksen päälle sitten luomivärit ja siihen käytin True Color-luomiväripalettia sävyssä Au naturale. Ihan mielettömän hyvät sävyt paletissa ja pigmenttiset.


Luomivärien jälkeen tein vielä pienen siipirajauksen ja laitoin valoa vesirajaan Outstanding Eyes-duokynällä sävyssä brown shimmer.


Ensin levitin paletin vaaleinta nro.1 sävyä koko luomelle. Tämän jälkeen paletin sävyä nro.2 liikkuvalle luomelle. Nro.3 tummensin luomivakoa ja nostin sävyä hieman ylöspäin. V-mallisesti tuonne ulkonurkkaan. Ja lopuksi tosiaan hellä siipi ja vesirajan valostus.


Silmät viimeistelin ihastuttavalla Big&Multiplied-ripsivärillä sävyssä black. Yllätyin ripsarin lopputuloksesta. Mä en yleensä ekasta kerrasta saa vielä kunnon mielipidettä, mutta tämä erotterli ripset nätisti ja teki näyttävät räpsyt.



Meikkilookin viimeinen vaihe on tietysti huulet, jotka teinkin jo teillekin aiemmin esittelemillä True Color Perfectly Matte huulipunalla. Sävyn nimi myöskin Au Naturale, erittäin nätti ruskea. Huulet rajasin ja pohjustin tosin ensin  Ultra Glimmerstick-huultenrajauskynällä sävyssä Nude.


Tässä siis lopputulos. Itse pidin tästä lookista paljon ja tämä voisi hyvinkin olla mun koko kevään ja kesänkin meikki. Ainut mitä meikistä muuttaisin kokoaikaiseen käyttöön, niin huulet. Riittäisi ihan kevyt huulirasva tai -kiilto.



Tässä vielä kaikki meikkiin käytetyt tuotteet ja kyllä, jokainen niistä voitti oman osansa mun meikkisydämestä. Avon on todellakin noussut suosikkilistalleni :)


Mitä te tykkäätte mun nudemeikistä? Mikäli tykkäsit, niin olisin todella, todella, kiitollinen, jos annat äänesi minulle. Olen jo nähnyt muutamien ihanien bloggajakolleekoideni meikkejä ja voi mitä upeuksia siellä on tehty! Innolla jo odotan mitä kaikkia ihania lookkeja vielä tulen näkemään.
Iso kiitos vielä Avonille, että pääsin osallistumaan kilpailuun :)

Mikäli joku tuote jäi himottamaan, niin Avonilla on nykyisin myös nettikauppa, josta voi tilata tuotteita.

*kaikki tuotteet saatu kilpailun mukana

You Might Also Like

10 kommenttia

  1. Todella kaunis ja heleä meikki. Mähän olen aurinkopuuterin suurkuluttaja ja tässäkin meikissä tykkäsin, miten sait aurinkopuuterin avulla kasvoille päivettyneen ilmeen.
    Aurinkoisia päiviä <3

    VastaaPoista
  2. Kaunis ja heleä meikki, muuten sun iho näyttää ihan mahtavalta ja raikkaalta! <3

    VastaaPoista
  3. Ooh näytät niin kauniilta ja meikki on ihana. Tuun niin häviämään tämän kisan hih, vaikka parhaani teen. <3

    VastaaPoista
  4. Ihanan heleä kesämeikki ❤️ Tykkään kauniin kuultavasta ja luonnollisesta pohjasta :)

    VastaaPoista
  5. Ihana meikki, voisin tehdä tälläisen vaikka joka päivä :)

    VastaaPoista
  6. Olen ollut Avonin kestotilaaja viimeisen vuoden ja ihanaa että suurin osa minun suosikkituotteistani ovat päässeet tähän sinun kokeiluun! Eli, todellakin äänestän sinua!

    VastaaPoista
  7. Tähän ihastuin. Sopis minullekin

    VastaaPoista