Huomista odotellessa

perjantaina, toukokuuta 06, 2011

Tulihan se perjantai taas vihdoin. Tää viikko tuntui melkosen pitkältä. Väsymys painaa hieman, mutta kai saan huomenna itseäni hieman piristettyä. Meillä olis tarkoitus lähteä miehen kanssa pikkasen shoppailemaan. Ei mitään ihmeellistä, lähinnä vaan katselemaan josko löytyis jotain suht halvalla ja tarpeellista. Ja muutenkin viettämään mukavaa päivää. Äitienpäivä lahja on jo valmiiksi mietitty niin saan senkin huomenna ostettua. Äiti toivoi uusinta Muumimukia, sitä jossa PikkuMyy puhaltelee saippuakuplia.

Tänään me käytiin äidin kanssa ostamassa mun veljen pojalle 2-vuotis syntymäpäivälahja. Ensi viikonloppuna on sitten ne juhlat ja poitsu saa lahjaksi poljettava traktorin :) On muuten hieno ja kalliskin vielä, tarjouksessa Cittarissa 59,90€. Itselle ostin L'oréalin Perfect clean kuorintageelin, jonka mukana on pehmeä puhdistustyyny. Kokeilen tätä nyt ennen Herbinaa, sillä Cittarissa oli L'oréalin tuotteet 40% alennuksessa kauneuspäivien johdosta. Tarjoustalossa oli alennuksessa todella upeita sormuksia ja pakkohan munkin oli sieltä yksi ostaa. Mä rakastan blingiä ja sormuskin on sen mukainen. Kuvaa laitan vasta myöhemmin, sillä puhelimen kameralla ei saa niin hyvää kuvaa. Hintaa sormukselle jäi 14,50€.



Ei kai tässä muuta. Tänään melkosen tylsä postaus, sillä töissä on melkoisen kiire. Mutta hyvää viikonloppua kaikille ja hyvää äitien päivää :)

You Might Also Like

6 kommenttia

  1. Mäkin olen katsellut tuota kuorinta-ainetta, mutta pitäisi ensin saada vanhat käytettyä. Tuo vaan on jotenkin niin herkullisen näköistä :) Kerrohan sitten millaista on;)

    Se muumimuki on ihana <3

    VastaaPoista
  2. Tuo kuorintavoide tuoksuu syötävän hyvälle ja tekee kyllä ihon pehmeäksi :) Eli tämä jää melko varmasti vakituiseen käyttöön :)

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Mulla on sitä vaaleanpunaisessa pullos olevaa perfect cleania, mutta tota kuorintaversiotakin olisi kiva kokeilla. :)

    http://chloes-secrets.blogspot.com/

    VastaaPoista
  5. Onko se puhdistaja hyvää? Suosittelen kyllä kokeilemaan tuota kuorintaa :)

    VastaaPoista
  6. Onko se hyvä puhdistamaan meikit kasvoilta? Tuota kuorintaa suosittelen, se jättää kasvot ihanan pehmeiksi :)

    VastaaPoista