Miten löysinkään taas tieni aleen?

tiistaina, heinäkuuta 19, 2011

Tuli hiljainen hetki töissä ja ajattelin ihan vain huvin ja urheilun vuoksi katsastaa Hennesin alet. Enhän mä ole käynyt nettiostoksilla "aikoihin". Löytyihän sieltä kaikkea kivaa, mutta pidin pääni kylmänä ja tilasin vain ne, mitä oikeasti tarvitsen.kuvat: H&M

Hametta olen himoinnut jo siitä lähtien kun se tuli myyntiin ja nyt pienoisella alennuksella päätin sen kotiuttaa. Farkkuja oikeasti tarvitsen. Tällä hetkellä enää kolmet ehjät, joista yhdet on oikeasti siistit ja hyvin istuvat. Eli oikeasti olisi varmasti korkea aika ostaa enemmänkin housuja. Toivottavasti ovat vain sopivia. No saahan ne toki aina palautettua. Ellokselta odottelen edelleen chinoja ja saapumisaika olisi vasta syyskuussa, onpa ärsyttävää saada kesähousut vasta silloin.

Eilen oli melkoisen rankka lenkki koirien kanssa. En oikeasti ymmärrä, miksi ei voi pennusta asti opettaa olemaan vetämättä. Koko viiden kilometrin lenkillä yritin opettaa, mutta eihän sitä helpolla enää pois saa, mitä on jo viisi vuotta tehty putkeen. Kovasti yritän karsia vetämistä pois, mutta eihän koira silti ole jäämässä meille. Helpottaisi vaan lenkkeilyä huomattavasti ja olisi mukavampaakin kävellä. Vapaana kulkee kyllä tosi hienosti. Vastahan tämä oli Nalan toinen päivä meillä ja varmasti on energiaa jäänyt talteen. Ajattelin tän päivän liikunnaksi pallon heittelyn. Nala on hulluna palloihin ja sillä saa varmasti purettua energiaa hyvin pois. Kurja keli vaan... ei se silti menoa haittaa ja loma lähenee :)

Muksaa päivän jatkoa :)

You Might Also Like

0 kommenttia