Muodonmuutos

sunnuntaina, heinäkuuta 03, 2011

Moikka vaan täältä saunan kuumuisesta asunnosta! On rakkaani kanssa viikonloppuna puhuttu paljon ilmalämpöpumpun asentamisesta, sillä kotimme on tajuttoman kuuma näin helteillä. Mittari näyttää ulkona +29 ja sisällä +30. Täällä ei todellakaan ole kiva olla. Nukkuminen on hankalaa, kun hikeä valuu enemmän kuin jumppatunnilla. Talvisin meillä on sitten puolestaan taas niin kylmä, että mä kuljen villakerrastoon vuorautuneena. Ilmalämpöpumpusta on hyötyä siis molempiin suuntiin, kesällä viilentää ja talvella lämmittää. Kuulemma se myös pienentää sähkölaskuja, mikä olisi onnen omiaan näillä hinnoilla. Pitää nyt vain löytää hyvä, mutta suht edullinen pumppu sekä asennus. Jos tiedätte jotain hyviä niin täällä otetaan tiedot erittäin mielellään vastaan.

Olenhan jo puhunut terassimme hyllyköistä, jotka halusin uuteen uskoon? No, nyt rakkaani aloitti muodonmuutoksen tekemisen ja kyllä mun silmiin näyttää paljon mukavammalta. Mitäs siellä ollaan mieltä?

kuvat: Janet


Korit löytyi Hong Kong-tavaratalosta -30% alennuksella ja huomenna olis tarkoitus käydä hakemassa noita pikkuisia kaksi vielä lisää ja kaksi isompaa rottinkisen pöydän alle. Toinen hyllykkö on siis vielä tekemättä, mutta samanmoinen siitäkin tulee. Mä tykkään näistä paljon, vaikka rakkaani totesi mulle, että mitä mä meinaan noihin koreihin tunkea, no sen näkee sit ku keksin :D Nättejähän ne noinkin on. Eli värimaailma meidän terassille tuli päätettyä näiden korien myötä. Vaaleanpunainen on piristeväri mustan ja valkoisen keskellä. Mies ei ole niinkään innostunut, mutta antoi minun onneksi päättää tuon :)

Nyt syömään rakkaani tekemiä pitaleipiä ja rauhoittumaan alkavaa viikkoa varten.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Tostahan tuli tosi hyvä! Pitäisi aina muistaa ettei heti osta uutta, kun vanhasta voi saada yhtä hyvän, ja paaaaljon halvemmalla.

    VastaaPoista
  2. No nyt meillä tais kyllä käydä sillee, ettei halvemmalla päästy, mutta mieluummin näin niin ei ainakaan tee lisää roskaa. Kuitenkin ihan hyvässä kunnossa hyllyt oli niin miksi heittää pois...

    VastaaPoista