Hulluksi siellä tulee

tiistaina, lokakuuta 16, 2012

Kuten vähän ounastelin, niin uudelleenhan mä löysin tieni Hulluille Päiville. Oli yksi tarjous ehdottomasti ylitse muiden, mikä sai mun Hullut Päivät viisarin näyttämään ehdottomasti plussaa. Lauantaina pyörähdettiin melko pikaisesti ja sain sen mitä ehdottomasti halusin ja vähän extraakin. Vaikka olinkin ostanut jo keskiviikkona, Hullareiden ensimmäisenä päivänä yhden hajuveden, en voinut olla jättämättä tätä ostamatta. En oikeasti voinut!

STOCKMANN Hullut Päivät Escada Sexy Graffiti 100ml 49€

Escadan kesätuoksut ovat olleet mun lemppareita siitä asti, kun oikeasti tajusin pitäväni hulluna hajuvesistä. Tästä nykyisestä hajuvesipakkomielteestä on kyllä myös kiittäminen siskoani, jolla oli mun teini iässä ihan mieletön hajuvesikokoelma ja aina vieraillessani ihailin sitä kuola valuen. Nyt onkin sitten tavoitteena itselläkin sellainen mahtava kokoelma ihanimpia tuoksuja. Mutta siis joo, mulla on ollut ainakin viis eri Escadan kesätuoksua, koska nuorella minällä ei ollut varaa pistää rahaa todellakaan mihinkään ylimääräiseen. Näin vanhempana onkin ihanaa, kun omat rahansa voi oikeasti laittaa siihen mihin tykkää, tietysti säästöjen lisäksi. Ja niin, koska Hullareille tuli kesätuoksut ihan huimaan tarjoukseen, rynnin minäkin tieni hyllylle nappaamaan omani. Tietysti olisin halunnut kaikki kolme tuoksua, mutta koin 150€ olevan vähän liikaa yhdellä kertaa tuhlattavaksi ja yksihän näistä hajuista oli jo itselläni 30ml pullossa. Tää lähti mun mielestä aivan mielettömän kivalla alennuksella kotiin :)

Koska Escadan kävin nappaamassa itselleni ihan huimalla vauhdilla Niksun odotellessa vieressä, päätin poikea Hullareille vielä takaisin kun Niksu meni miesten Tiimariin eli Clas Ohlsonille kuluttamaan aikaa. Tässä vaiheessa jopa kerkesin oikeasti katselemaan ympärilleni. Oli näkymät vähän erilaiset lauantaina entä keskiviikkona. Nyt hyllyt näytti oikeesti tyhjiltä ja ihmisiä oli varmaan triplasti enemmänkin. Jumboon oli tuolloin myös kamalat ruuhkat! Parkkipaikkaa ei meinannut löytyä ollenkaan. Katselin siis rauhassa ja silmiini osui Aussien hiustenpesuaineet. Koska kohta mulla loppuu ikuisuuskäytössä olleet Franck Provostit, tuli tämä tarjous todella hyvään aikaan.

STOCKMANN Hullut Päivät Aussie hiustenpesuaineet 12€/kpl

Näitä on kehuttu lukemattomissa blogeissa ja olen kuullut näistä myös tutuiltakin pelkkää hyvää. Eihän tässä vaiheessa enää tarjousta voinut ohittaa ja kaiken lisäksi mä nappasin viimeisen hoitsikan, joten se ehdottomasti tarkoitti sitä, että nää odotti mua ;D Vielä en ole näitä kerennyt käyttämään, mutta nuuskuttelin tuoksua pikkasen korkin alta ja nam! En malta odottaa Provoston loppumista! Muistatteko te muuten milloin olen postannut niistä? Siitä on niin ikuisuus. Isot pullot on riittoisia, mut nää kestää oikeesti ikuisuuden.

Tällaset pikkuostokset siis tarttui vielä mun matkaan ja kyllä mietin kahteen kertaan seuraaville Hullareille menoa. Jos on jotain ihan ohittamattomia tarjouksia, niin netissä vois toki olla kärkkymässä tai sit vaan mennä kokeilemaan onnea. Mites teidän Hullari käynnit? Meinaatteko vielä jatkossa käydä?

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. En käynyt lainkaan, eikä kaduta. ;)
  Tuo tuoksu oli oma lemppari joskus 15 kesäisenä, jolloin sitä tuli käytettyä useampi pullo. Sain tuon mieheltä lahjaksi kesällä, kun se palasi markkinoille, mutta jotenkin se tuoksui nyt erilaiselta, tai sitten oma maku muuttunut, tai ph. Tiedä häntä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei siellä Hulluilla kyllä jää oikeastaa muusta, kuin hulluksi menneistä ihmisistä paitsi :D
   On muuten jännä juttu, miten nuoruuden, teini ikäisenä rakastetut tuoksut ei enää tuoksukaan yhtä ihanille kuin silloin. Mä käytin silloin ihan hirveesti BOUMia, joka kyllä nytkin hyllyllä koreilee just sen takia, et muistin sen olleeni lempparini, mutten enää yhtään tykkää sen tuoksusta :D Onko siis maku muuttunut vai mikä, en tiiä :D

   Poista
 2. Mäkin tulin hulluksi siellä, sitä se teettää :D Neljä kertaa kävin ja onneksi vaan kerran sekosin täysin ja muilla kerroilla olin hieman maltillisempi. Hyvä tuoksu toi Escada :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla taitaa olla Stocka siinä aika lähellä kotia? Mäkin olisin saattanut käydä joka päivä, jos Stocka olis tässä lähempänä, mutta en viitsi pelkästään sen vuoksi ajella kaheita kilometrejä. Enkä mä kyllä sitä ruuhkaakaan välttämättä kaipaa :D

   Poista
 3. Niin ja meinaan käydä, aina ja ikuisesti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mäkin saatan mennä vielä tulevaisuudessakin ;D

   Poista
 4. Mäkin haluisin hullareille, höh ettei täällä ole lähimainkaan stockmannia. Mutta noi Aussiet on kyllä hyviä, ainakin mun kutreille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun pitäsi joskus Hullareiden aikaan mennä sellaselle kaverille yöks, joka asuu lähellä Stockaa ;D Odotan innolla Aussien käyttöä :)

   Poista