Yves Rocherista Lumeneen

maanantaina, lokakuuta 15, 2012

Mä olisin ihan valmis pistämään pään vaihtoon kahdestakin syystä. Toisesta olettekin viime aikoina kuulleet varmasti kyllästymiseen saakka ja varmasti pikku hiljaa tää toinenkin juttu tulee teiltä korvista ulos. Mutta siis ykkös syy on tää kipuilu ja toisena nää hemmetin finnit. Seuraavana ostoslistalla on ehdottomasti D-vitamiinit sekä sinkki. Näitä kahta mulle on nyt suositeltu useammastakin lähteestä, joten vois kai olla aika hyvä ostaa sit vihdoin nekin. Mutta mites sitten näitten kasvopesuaineitten kanssa? Eipä ole vieläkään löytynyt the ultimate finnin tappajaa, mutta ihan varteenotettavia ja ei niin varteenotettavia yksilöitä kyllä. Viimeisenä mulla oli käytössä kahta eri sarjaa sekaisin, ACOn pesuaine, Yves Rocherin kasvovesi ja rasva.


Ensimmäisellä viikolla Rocherin Pure System-sarjan vesi ja rasva tuntuivat ihan huikeilta. Tuntui, että finnit vähenivät ihan huimasti ja kasvot olisivat jopa hehkuneet, kunnes sitten kylmääkin kylmempi totuus iski vasten kasvoja, nimenomaan kasvoja. Finnejä, finnejä ja vielä vähän lisää finnejä. Voi saakelin saakeli! Eikä siinä, kun olisivat edes olleet sellaisia helposti puristettavia (tiedetään, ei sais puristella, mut pakko!), mutta nyt on tullut ihon alaisia finnejä aivan kamalasti! Edelleen kuorin kasvojani säännöllisesti, mutta ilmeisesti liian vähän. Musta tuntuu, että näiden Rocherin aineiden jälkeen niitä tuli vähintään triplasti enemmän, entä mitä mulla on aiemmin ollut. ACOn pesuaine oli siis edelleen ihan huippu, mutta se ei nähtäväsi näiden Rocherin kanssa päässyt täyteen tehoonsa. Joten ei, tässä vaiheessa, tällä kombinaatiolla en lähtisi suosittelemaan Pure System-sarjaa finneistä kärsivälle. Tässä kuitenkin tulee muistaa, kuinka paljon eri tyyppisiä ihoja on, että toiselle nää voikin olla the perfect match, mutta ei vaan mun pärställe. Harmi sinänsä, muuten nää kyllä ihan menetteli. Voihan toki olla, että finnit lisääntyivät radikaalisti vähentyneestä auringosta, joten siinä mielessä oli ehkä hieman huono ajankohta näiden testaamiselle. Koostumus tuossa kasvo"vedessä" ei kyllä ollut itselleni ihan mieluinen, mutta riittoisaa se oli. Kasvorasva oli kyllä näistä kahdesta ehdottomasti se parempi yksilö, muttei sekään mielestäni tehnyt sitä mitä lupasi. Siinä ei riittänyt kosteutusteho mun inhottavasti kuivuville poskille tai nenän vierus poskialueelle, mikä lie alue se nyt sit tarkalleen ottaen on, joten sekään ei jää mulle enää käyttöön. Molemmissa puteleissa on vielä pikkuisen jäljellä, mutta sen verran ehkä raaskin joko heittää pois tai sitten satunnaisesti käyttää loppuun saakka.

Nyt sitten otinkin ennen Dermosilia käyttöön Lumenen Matt touch putsarin ja veden. Nää jäi vähän niin kuin vahingossa käyttöön. Mä ostin lähinnä saunaan halvat purkit, että sekä vessassa ja saunassa olis aina omat pesuaineet valmiina, ettei tartteis hyppiä kesken pesun ympäri huushollia, koska en tietenkään muista ennen pesulle menoa ottaa putsareita mukaan.


Näistäkin on tulossa arvostelua jo melko pian, on meinaan nopeasti hupenevaa tavaraa. Mutta testaus ei ole kuitenkaan vielä lopussa.

Mutta olettekos te kokeilleet Rocherin Pure system-sarjan tuotteita? Mitä te olette niistä tykänneet? Ja edelleen mulle saa vinkkailla niitä omia hyväksi havaituja tuotteita. Tosin te ette taida kukaan edes joutua käyttämään näitä spot killereitä niinkuin minä. Mä lähenkin tästä hinkkaamaan naamaa :D

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Mullakin on nyt joku ihme näppyläkausi menossa :o En tajua, enkä tajua miksi vanhat hyvät keinot ei nyt tehoa kun niillä olen aiemmin päässyt tästäkin murheesta eroon :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi höh! Vaikuttaiskohan oikeesti nyt vaan kovasti tää vähentynyt auringon saanti näin kovin?

   Poista
 2. Mulla on noi rocherit satunnaisessa käytössä, on kyllä aika jännää se kasvo"vesi", oikein tiedä kuin paljon sitä pitäisi kerralla ottaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli vähän hankala alkuun tietää, mikä on hyvä määrä, mut lopulta kun sen oikean mittasuhteen löysi, tuntui ettei tavara lopu ikänä :D

   Poista