Liikunnat vko 49

maanantaina, joulukuuta 10, 2012

Niin ne vapaatkin sitten vierähtivät taasen vauhdikkaasti, mutta eipä tuo mikään yllätys ole. Ainahan vapaat menee niin hujauksessa, että hyvä kun itse kerkiää niihin mukaan, enkä sitten kerennyt edes eilen postailemaan. Eilisestä mulla on tosin nyt kädet ja niskat ihan jumissa. Taitaa kyllä toissapäiväinenkin vaikuttaa. Eilen oltiin koko päivä puunaamassa autoja. Ihan ite ;D pesin oman auton, tää on siis homma josta mä en kamalasti tykkää, puunasin sisältäkin niin jotta nyt kiiltää. Eilen se kuitenkin tuntui ihan kivalta ja aikaa vierähti kevyesti sellainen nelisen tuntia. Syy miksi mä pesin itse oli se, kun Niksu remppasi äitinsä autoa ja pyysi mut mukaan. Meinasin olla lähtemättä melkein viimeisiin minuutteihin asti, mutta kyllä kannatti. Nyt tuoksuu auto kivasti puhtaammalle ja vanilijalle :) Mutta voi näitä mun kuolleita kynsiä, jumiutuneita käsiä ja niskoja. Ne asennot, jossa autoa imoroi tai pesee, ei välttämättä ole kaikkein ergonomisimmat, joten nyt sit vihloo vähän useampaakin paikkaa, vissii pikkasen selkääkin :D Mä olen niin hyvässä kunnossa hei. Ja niin, lisää tätä jumistusta kyllä ehdottomasti lisäsi lauantain Twilight. Voi hyvää päivää! Mä en halua paljastaa leffasta liikaa, jos kaikki teistä ei vaikka ole nähneet sitä, mutta mä NIIN TYKKÄSIN! Se oli siis niiiiin hyvä, että mä jännitin lihakseni kipeiksi, kaverin kanssa puristettiin toistemme kädet rikki ja itku pääsi useammassakin kohdassa. Yhdessä kohtaa jopa järkytyin niin pahasti! Onneksi en siis ollut ainut joka porasi ja jännitti ;D Ystäväni Anne oli vähintään yhtä jännittynyt kuin minä, Niksu aika neutraali ja Skeitin olemusta en edes kerennyt seuraamaan kun Niksun toisella puolen istui. Mut voin kertoa, että jopa tuo ainut mieskin porukassamme oikeasti tykkäsi leffasta. Se oli siis oikeasti niin hyvä! Mä jo sanoin, että mun taitaa täytyä mennä uudelleen leffaan katsomaan toi, enhän mä mitenkään malta odottaa, että se tulee videolle :D Mutta siis ehdottomasti käykää katsomassa, tai siis ainakin mun mielestä! Te jotka olette jo nähneet, niin mitä mieltä te olitte? Tämä elokuvahan taisi olla kaikista eniten irrallaan kirjasta, mutta mun mielestä tässä oli kuitenkin onnistuttu hyvin. Mutta ei hätää, ei se leffa pelkkää itkua ja jännitystä ollut, kyllä mä monessa kohtaa nauroinkin. Mä haluun äkkiä saada ton leffan kotiin, sillä sovittiin, että maratoni pidetään sit kun se tulee. :)


kuvat: google.fi

En tiedä olenko vieläkään ihan täysin Twilight-järkytyksestä selvinnyt, mutta niitä viikon liikuntoja. Ehkä pikkasen paremmin viime viikko entä monet aikoihin. Tulipahan ainakin huomattua, että kunto on laskenut tai sit mussa on jokin muu vika :( Nopeampi kävely sai ainakin pientä hengästymistä aikaan ja se paine päässä edelleenkin vaikeuttaa kunnon liikkumista. Huomasin yhdellä lenkillä, että kaipaan juoksemista. Mehän päästiin äidin kanssa niin hyvin jo alkuun sen harjoittelun kanssa. Minä, joka ei koskaan ole niin kamalasti edes liikkumisesti pitänyt kaipaa juoksemista...outoa!


Ma: -
Ti: tallityöt 40min, ratsastus 40min
Ke: tallityöt 40min, pollejen talutusta 30min
To: tallityöt 1h, ratsastus 1h
Pe: kävelylenkki 30min (magneettikuvaus + shoppailua 4h)
La: - (jännitystä leffassa ;D)
Su: - (auton pesua ja puunausta 4h)


Pikkasen paremmin, mutta ei kamalan hyvin vieläkään. Nyt oikeastaan mä vaan haluan tietää, löytyykö niistä magneettikuvista mitään syytä vai jatketaanko sitten arvuuttelua, että mikä mua vaivaa. Ens viikon tiistaina on lääkärin soittoaika, joten sitä sit odotellessa. Vieläkin vähän jännittää, mutta suurin jännitys jäi kyllä sinne putkeen.

Mutta mitäs teille? Miten teidän viikko on lähtenyt käyntiin? :)

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Tiedän mitä kohtaa tarkoitat, koska itse järkytyin ihan hitosti ja olin ihan jännässä melkein loppuun asti! Loistava leffa oli! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leffa oli todellakin loistava! ♥ Toivottavasti et järkyttynyt yhtä pahasti ku minä. Meinasin saada sydärin :D

   Poista
 2. Ääääh, mun pitää päästä kans elokuviin!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin menet! Se oli niin hyvä!

   Poista