Liikunnat vko 51 ja 52

maanantaina, joulukuuta 31, 2012

Mä näin unta meidän valmiista vessasta. Olin valmis muuttamaan siihen pieneen kopperoon ja silittelemään uusia laattoja. Järjestelin kosmetiikkaani laatikkoihin ja istuin pöntön päällä ihaillen kokonaisuutta. Sit kello soi ja oli pakko lähteä töihin. Vessa oli edelleen karun näköinen ja koin pientä ahdistuneisuutta siitä, mutta ei onneksi enää kauaa! Samalla koin aamulla pieniä painajaismaisia fiiliksiä...mä joudun paljastamaan teille sen todella karun totuuden tästä kamaluudesta! Huhhahhei! Mä en ole mielelläni koskaan ketään päästänyt meidän vessaan, enkä todellakaan ole pitänyt siitä kunnolla huolta. Niksu on sitä siivonnut varmasti miljoona kertaa enemmän kuin minä. Mä en vaan tykkää siitä.. sori vessa! Onneksi se tulee nyt muuttumaan ja mä olen varma, että siitä tulee ihana. Ainakin 100% varmuudella hienompi mitä se nyt on. Mut todella, mua jännittää näyttää teille kuvaa siitä, millanen se nyt on, sen kaiken kaaoksen mikä siellä vallitsee. Pakko se on kuitenkin näyttää, pitäähän kuvaa olla lähtötilanteesta eihän tässä muuten ole mitään mieltä. Anteeksi, kun hehkutan tätä nyt joka postauksessa, mut tää on nyt niin innostava asia, että tästä tulette vielä jatkossakin kuulemaan...ja paljon :D

Niitä viikon liikuntoja ei sit viime maanantaina nähty laisinkaan. Mä lomailin ja olin harmittavasti pienessä vatsataudissa, joten pistetääs tänään jakoon tämän vuoden viimeiset liikunnat. Mulla on tavoitteet todella korkealla ens vuodeksi ja toivotaan, että tää himskutin päänsärkykin antaa mun urheilla rauhassa. Mutta tässä nyt vielä nää loppuvuoden upeaakin upeammat liikunnat.

VKO 51
Ma: Tallityöt 40min, ratsastus 45min, kävelylenkki 30min
Ti: Kävelylenkki 40min
Ke: Kävelylenkki 40min
To: Kävelylenkki 30min
Pe: - (shoppailua 3h)
La: - (pikkujoulut)
Su: -

VKO 52
Ma: - (pieni vatsatauti)
Ti: - (pieni vatsatauti)
Ke: kävelylenkki 30min
To: kävelylenkki 50min
Pe: - (kova päänsärky)
La: kävelylenkki 40min (shoppailua 4h)
Su: - (laattakaupoilla pyrimistä 3h)

 kuva:weheartit.com


Näihin liikuntoihin siis päättyy meikäläisen uusivuosi. Tänään ei varmaan tule sen kummemmin enää liikuttua. Tai mitä nyt keskiyöllä hillumista ulkosalla raketteja paukutellen. Tai pikemminkin niitä karkuun juosten :D Mä otan aina reippaasti etäisyyttä, kun joku sytyttää niitä. Jos itse joudun sytyttämään, niin juoksen karkuun entistä kovempaa :D Taidan olla huvittava näky. Mutta joo, mitä ens vuoden liikuntoihin tulee, niin ehdottomasti koetan ei vaan aion liikkua enemmän! Äiti lähtee mukaan saleilemaan ja aletaan toistemme tsemppaajiksi! Ja juokseminen saa ehdottomasti alkaa uudelleen :)

Mutta nyt on pakko jatkaa taas töitä. Ihanaa maanantaita teillekin. Palataan illemmalla vielä ♥ 

You Might Also Like

0 kommenttia