Kevättä kynsissä

tiistaina, maaliskuuta 25, 2014

Mä olen ollut näistä aurinkoisista keleistä ihan onneissani. Energiaa on tuntunut riittävän vaikka millä mitalla enkä ole voinut olla hymyilemättä. Myönnettäköön, että tänään on vähän väsyttänyt ja päikkäritkin oli vedettävä, mutta fiilis on silti erittäin iloinen. Auringolla on kyllä ihan ihmeellinen voima. Auringon tuoma valo on samalla karistellut syksyn ja talven ankeuden kuin tuonut muutkin värit taas elämään. Tälläkin hetkellä taivas kylpee punaisen eri sävyissä ja tunnelma on maaginen. Tummat värit ovat alkaneet tuntua kovin tunkkaisilta, enkä enää tahtonut lakkailla kynsiä niillä. Nyt oli aika saada vihdoin kunnon pirteyttä kynsiin :)

H&M Stay Golden // Deborah Lippmann Sweet dreams

Lakkasin kynnet pikaisesti viime maanantaina ennen Helsinkiin lähtöä ja lakkailut jäivät vähän puolitiehen. Kultaista glitteriä olisi ehdottomasti tarvinnut vielä vähintään yhden kerroksen lisää, mutta kiireen vuoksi näillä mentiin. Deborahin lakka on luonnossa ihan hirmuisen kaunis ja se on myös hyvin kuivuva sekä mahtavasti käyttäyvyvä lakka. Ei jää rantuja ja leivittyy hyvin. Kuvissa pari kerrosta sitä, mutta kolmas olisi kyllä tehnyt siitä varmasti vielä nätimmän.


Tykkäsin näistä kynsistä ihan hirmuisesti ja kirkkaiden kynsien aikakausi on nyt taas korkattu :) Jokos te olette aloittaneet? :)

You Might Also Like

3 kommenttia

  1. Ihana tuo pinkki! Täällä ei olla vielä kesäkynsissä vaan lomakynsissä... Jep, 9 viikkoa sitten laitetut geelit on edelleen kynsissä. Outs :/

    VastaaPoista
  2. Herkullisin lakka vähään aikaan! Ihana :D

    VastaaPoista