Tilaajalahjan houkuttelema

keskiviikkona, maaliskuuta 26, 2014

Tilaajalahjat on kyllä melkoinen koukku herkälle kalalle. Olen tilannut tai ostanut vaikka ja vallan mitä ihan vain sen lisälahjan takia. Yves Rocher on näistä kyllä ehdottomasti yksi pahimmista. Sieltä kun saa aina melko pienelläkin summalla jotain kivaa kylkiäisiksi, joten herkemmin sieltä sitten aina tilaileekin. Niin kävi sitten tälläkin kertaa. Postissa tuli Yvesin uutiskirje ja ihan pelkästään siinä tulleen kylkiäistarjouksen takia mun oli tehtävä tilaus. Mulla ei ollut mitään tarvittavaa, joten vähän summan mutikassa sitten tilasin. Niksu sai parranajeluainesetin, josta en nyt ottanut kuvaa, mutta itselle sitten valitsin nämä.

YVES ROCHER Pure Light Beige 200 13,90€
Kynsilakka Bleu Nacre ja Vert Acidul 2,50€/kpl

Pure Light meikkivoide sekä kaksi kynsilakkaa. Yövoide oli myös kylkiäinen ja sen lahjoitin äidille samointein. Meikkivoide olikin harmillisesti ihan liian tumma talvi-iholleni ja luulin tämän sävyn olevan vaalein, mutta väärässä olin. Yksi vaaleampikin löytyi. Tämän testailu pitää jättää siis ruskettuneemmalle minälle. Lakkoja mä nyt vaan tykkään haalia, joten ne oli helppo saalis. Mutta se lahja, miksi tilauksen tein.


PETTYMYS! Yvesin kirjeen kuvassa nuo "neliskanttiset laatikot" näyttivät ihan kovilta ja jämäkiltä laatikoilta, mutta totuus olikin aivan toinen. Jotain ihme muoviseosta olevat neljä erikokoista säkkiä olikin ihan tyhmä juttu ja nyt sitten pähkäilen, että mihin nuo tunkaisen. Ehkä talvivaatteet voisi säilöä niissä. En tiedä. Pettymys oli kuitenkin suuri. Ehkä en ensi kerralla haksahda ihan niin herkästi taas tilailemaan.

Oletteko te helppoja saalitta kylkiäisiin? Onkos teille tullut huti lahjuksia?

You Might Also Like

7 kommenttia

 1. Aijai jai :) Mä meinasin juuri noiden lotskien takia tehdä Yvesille tilauksen, mutta kun mulla ei ollut yhtään mitään tilattavaa(vaikka monta kertaa kokeilin keksiä), niin jätin homman. Tuli siinä lopussa mieleen, että olen pettynyt ennenkin niihin kaupanpäällisiin.

  Joskus on kyllä ollut tosi hyviä kaupanpäällisiä. Esim. joulukuussa se aamutakki, ihanan pehmeä ja nätti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehkä sulla kävi onni onnettomuudessa, kun et keksinyt tälle kerralle tilattavaa. Mutta kyllä usein on todella hyvät kaupanpääliset. Harvemmin sitä kyllä joutuu pettymään :) Yvesillä yleensä on kyllä hyvät lahjukset :)

   Poista
 2. Voi kökkö ettei ollutkaan sitten hyviä :/ Mäkin noita silloin mainoksesta kattelin mutta jotenkin tulin jo siinä tuumineeksi että mimmosiahan sit mahtavatten olla, plus että kun en mitään nyt oikein tarvis. Oikein ihmettelen kuin hyvin oon nyt saany pidettyä itseni poissa tuolta yvesiltä, vaikka vähän väliä tulee tarjouskirjeitä sähköpostiin :o ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä vähän harmittaa, etteivät olleet sellaisia kuin kuva antoi ymmärtää, mutta onhan niistä jo osa päässyt käyttöön :) Ehkä ne löytää sitten ajan kanssa muun tarpeen.
   Mä kyllä kans yritän nyt pitää itteni erossa kaiken maailman tilauksista. Mutta tiukkaa tekee :D

   Poista
 3. Mulla on kans ton tyylisiä Yves Rocherilta. Ei ole tullut juuri käytettyä kuin pienintä johon laitoin mun kynsilakat. Toisaalta tykkään noista, mutta ei ne kyllä jämäköitä ole :(. Jostain syystä aika monet saamistani kylkiäisistä on ollut ihan ok. Yves Rocherin joku sormus kyllä meni heti rikki. Samoin kävi yhdelle urheilukassille. Itse pakkasin kassin niin, että siinä on just sopivasti tavaraa ettei se mene rikki. Mies sitten tunki vielä mun pyyhkeen sinne ja räsähti heti ekalla kerralla rikki.

  Parhaimmat kylkiäiset on varmaan Cosmopolitanin mukana tulleet meikit ja Olivia -lehden kylkiäisenä tullut Tiia Vanhatapion Mamie -clutch.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on kyllä harmi, ettei ne ole jämäköitä. Sellaisiksi niitä meinaan luulin. Onneksi kuitenkin ylensä lahjukset on hyviä. Varsinkin just kaikkien lehtien tilaajalahjat. :)
   Hah, miten noi miehet osaa. Meilläkin Niksu kun sen kerran otti imurin käteen ja kävi imuroimaan, niin kahva katkesi :P Parempi siis imuroida jatkossa itse. Sun kans pitää pakata kassi ;D

   Poista
 4. Näköjään oonkin joskus sulle kommentoinut kuinka mulla on noit Yves Rocherin säilytyslaatikot ja oon käyttänyt tota pientä kynsilakoille. Nyt sitten siitä hajos vetoketju (lähti vedin irti) just kun olin saanut sen laatikon kiinni :D. Todella ärsyttävää enkä haluais tota laatikkoa hajottaakaan. Saa nähä kuinka käy. Ainakaan tota vedintä ei kovin helpolla saa enää takaisin paikoilleen.

  VastaaPoista