Loppuneet tuotteet helmikuu

tiistaina, maaliskuuta 11, 2014

Mua vähän jännitti mennä eilen kotiin. Millainen olotila Tarella olisi? Äiti kyllä viestitti päivällä, että normaalin oloinen karvakorva oli, mutta pitihän mun nyt omin silmin nähdä. Huokaisin helpotuksesta, kun vastassa oli erittäin iloinen ja normaali pötkylämme ♥ Halailin ja pusuttelin kyllä normaalia enemmän. Tarkkailin Tarea kyllä vielä varmuuden vuoksi, mutta kyllä se vaikutti ihan omalta itseltään. Kaupasta tuotiin vielä masua tasapainottamaan viiliä ja piimää. Olisitte nähneet miten innoissaan toinen niitä söi :) Kyllä Catakin oman osuuden sai ja voi mun viilipartoja ♥ Kyllä nuo elukat ovat vain niin rakkaita!

Jaahas, kuun puoliväli häämöttää jo ihan nurkan takana. Mä olen niin myöhässä tämän postauksen kanssa, mutta kun aika. Helmikuussa tuli vähän heikompi tyhjien putelien saalis, mutta sentäs jotakin. Pelkkiä jokapäiväisiä tuotteita. Katsotaas nyt kuitenkin nekin läpi.


Rexona Fruit Explosion on ihanan tuoksuinen ja hyvä saippua muutenkin. Ollut meillä jo monta kertaa ja varmasti vielä joskus tulee olemaankin. Plussaa puteli saa siitä, että korkki on alaspäin. Saippua on koko ajan tuloillaan, joten viimeisetkin rippeet oli helppo saada.

The Body Shopin Passion tuoksuinen saippua oli oikeia tuoksupommi pestessä. Niin hekumallinen ja herkullinen tuoksu, että olisi mieli tehnyt lipoa käsiään kun tätä levitteli. Mutta niinhän tuo TBS:n tuotteet yleensä kaikki ovat niin herkulliset tuoksuisia. Loppua kohden aloin kyllä jo vähän kyllästymään tuoksuun, vaikka todella hyvä se oli. Korkki oli tosi tiivis, hyvä asia toisaalta, mutta mä onnistuin katkomaan kynteni siihen useammankin kerran.

Palmoliven Mediterranean Moments käsisaippua oli ihan vahinko ostos, mutta silti nappilöytö. Todella ihanan tuoksuinen joko olette saaneet tarpeeksi tästä ihanan tuoksun höpöttämisestä? :D ja perus pesijä. Toimi hyvin ja ei kuivattanut käsiä korpuiksi.

Colgaten hammastahnaa tyhjeni jo toinen tuubi. Ei mitään kummallista sanottavaa. Tavallinen tahna, joka vaahtoaa reilustu ja pesee kyllä puhtaaksi. Mitään erikoisuuksia tässä ei siis ollut.

Dermosil Facial Wash kasvopesuun mulla oli viha-rakkaussuhde. Alkuun pidin sitä vain silloin tällöin putsarina saunassa käydessäni ja silloin se ei tuntunut yhtään sopivalta tuotteelta. Sitten mulla kuitenkin loppui joku putsari ja otin tämän jokapäiväiseen käyttöön ja sitten se tuntuikin oikein oivalta tuotteelta. Pesi oikein hyvin, mitä nyt kaikista tummimmista silmämeikeistä saattoi jäädä vähän jämiä, mutta muuten pesi oikein hyvin. Ei kuivattanut kasvoja pahemmin. Loppua kohden tämä alkoi taas tympimään. Ehkä se oli sen tuoksu. Sellaista kun ei siis ollut. Pumppupullosta kyllä ihan täydet pisteet. Mukavin tapa käyttää kasvopesuja, ehdottomasti. Helpoin annostella ja mullakin kun yleensä tuppaa silmät olemaan ihan täynnä meikkiä, on tätä helppo hamuilla silmät kiinnikin.

Tylsä loppuneiden saalis, mutta sainpas silti jotain tyhjennettyä :D Onko teille tuttuja tuotteita?

You Might Also Like

0 kommenttia