Pinnailun ihmeellinen maailma

perjantaina, maaliskuuta 14, 2014

Ihanaa perjantaita muruset! <3

Niin se viikonloppu sitten taas tuli ja täällä nautiskellaan takkatulesta. Kauhee väsymys ollut koko päivän ja perjantaipäikkiksetkin piti nykäistä. Vieläki väsyttää ja pakko myöntää, että on vähän kipeä olo. Ihan kuin lentsu taas kerran yrittää tehdä tuloaan. Parempi pysyä poissa, mä en jaksa taas sairastaa. Viikonlopuksi ei onneksi ole mitään suunnitelmia. Ajattelin touhuta rästissä olevia kotihommia ja kulkea niissä seksikkäissä pierukalsareissa, joita Niksu niin vihaa rakastaa. :D Rentoa meininkiä siis tiedossa. Huominen mulla taitaa vielä mennä ihan yksin ollessa, Niksu kun lähtee työpippaloihin. En siis taida poistua ulos muuten kuin Taren kanssa lenkille.

Tässä me nyt nautiskellaan takkatulen lämmöstä ja ootellaan takkamakkaraa. Ensimmäistä kertaa tehdään, joten katotaan millaisia räjähdysnakkeja sieltä paljastuukaan :D Samalla ollaan äidin kanssa pyöritty interwebin ihmeellisessä maailmassa. Tai toisin sanoen Pinterestin maailmassa. Tänään sitten vihdoin ja viimein uskaltauduin rekisteröityä sinne ja nyt sitten olenkin ihan retkahtanut koko paikkaan. Upeita kuvia, mahdottoman ihania ideoita ja niitä on ihan liikaa :D Eihän aika riitä kaikkien niiden ihanien kuvien pinnailuun. Nyt siis haluan ehdottomasti tietää teidän jokaisen Pinterest tilin, että voin seurailla teidänkin pinnailuja :)

Miun pinnailut löytyy täältä:Äkkiä siis kommenttiboxiin teidän tilit, että pääsen kurkkimaan. Nyt me äiteen kanssa jatketaan kuvien selailua ja makkaran popsintaa.

Ihanaa viikonloppua <3

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Mulla on ollut pinnailussa vähän rauhallisempi kausi, mut ajoittain into aina iskee ja sitten ei pysty lopettamaan :) Mut löytää täältä: http://www.pinterest.com/littlebigt/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kiitos :) Heti kävin seuraamaan :)

      Poista