Liikunnat vko 50

maanantaina, joulukuuta 15, 2014

Voi että, niin se vuosi vain vain lähenee loppuaan. Enää kaksi viikkoa tätä vuotta ja sitten juhlistetaankin uuden vuoden tuloa. Ja apua, joulukin on jo ensi viikolla. Onneksi suurin osa lahjoista on jo hankittu, mutta silti vielä paljon puuttuu. Muunmuassa Niksun lahjat hankkimatta. Se kun kuitenkin menee kaivamaan kaikki kätköt, joten pitää viivytellä niiden kanssa. Ja pakko sanoa, että tänä vuonna pää lyö kyllä melko tyhjää, mitä toiselle ostaisi. Kurkkasin viime vuoden lahjaostokseni ja jos te kaipaatte jotan vinkkejä, niin käykääs kurkkimassa. Pientä ressiä alkaa täällä olla ehkä havaittavissa.

Suursiivouksen aloitin sitten eilen. Sainpahan vihdoin meidän vierashuoneesta tyhjennettyä ne viimeisetkin muuttolaatikot. Eiväthän ne ehtineet nököttää tuolla kulmassa kun hitusen yli vuoden... :D Ei niille vieläkään tuntunut löytyvän kunnon paikkaa, mutta pakko oli tyhjentää. Meille kun jouluksi tulee vieraita, niin pitihän se huone saada vähän fiksumpaan kuntoon. Maalia kun joku vielä ehtisi seinille rykäisemään.


Ja siis enää kaksi viikkoa tämän vuoden liikuntoja. Sitten on pakko alkaa pistää parempaa. Listaus edelleen kovin tyhjä...


MA: -
TI: -
KE: -
TO: Kävelylenkki 50min 5km
PE: -
LA: -
SU: - (siivousta 9h)


Liikunnat, edelleen minimissään. Ei keskustella niistä. Mutta siitä joo, että mä paastoan taas. Päätin eilen illalla kun katsoin pömpöttävää masuani, että nyt on pakko paastota. Kauhia röllykkä tullut. Mä olen vielä vähän kahden vaiheilla, että kaksi vai kolme päivää. Ehkä yritän sen kolme nyt samantien. Tänään on tuntunut helpommalta tämä paastoaminen, entä viime kerralla. Nyt jotenkin osaan paremmin suhtautua tähän nälkään enkä ajattele sitä ihan niin taukoamatta. Ehkä huomenna olo olisi jo helpompi. Jos ei, niin sinnittelen ja jätän kolmannen päivän väliin. Jos ei tunnu pahalta, niin sitten se kolmas ja sen jälkeen ruokaa pienissä määrin.
Mitä veikkaatte, pystynkö olemaan kolme päivää pelkällä nestepaastolla?

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Mä en kyllä osaa kommentoida paastoon mitään. Kyllä sen varmasti itse tietää kykeneekö vai ei.
  Mulla oli kesällä sitä ettei huvita kun oli ällöttävän kuuma ja hiki. Syksy ja talvi on mulle mieluisinta lenkkeilyaikaa. Ja 2 kertaa viikossa käyn salilla. Vaikka ei huvita niin tulee mentyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesällä lenkkeily on kyllä aika tuskaa. Vaatteita ei saisi olla päällä juur yhtään. Syksyn viileämpi keli on kyllä huimasti mukavampi. Mun pitäisi myös nyt vain pakottaa itseni salille ja johonkin väliin ryykästä aikaa. Eihän tästä tule muuuten mitään.

   Poista