Upeat hiuspannat - Pink Pewter

maanantaina, joulukuuta 08, 2014

Se hetki, kun silmiini osui kauniin naisen päässä upea kimmeltävä koru. En nähnyt mitään muuta ja voitte kuvitella, kuinka silmäni kiiluen kävelin kohti naista unohtaen koko muun ympärilläni olevan maailman. Harakka oli rakastunut! Mun oli saatava tietää, mistä nainen oli tuon upean hiuskorunsa saanut ja minähän sitten naista heti ristikuulustelemaan. Olimme siis I Love Me-messuilla ja onnekseni naisen päässä ollut hiuspannaksi paljastunut upeus oli juurikin kyseisillä messuilla myynnissä. Tiedot saatuani aloin harppomaan kohti hiuspantakojua gasellin loikin. Pelkäsin ihan tajuttoman paljon, että pannat olisi myyty loppuun ennen kuin ehtisin paikalle. Olimme ystäväni kanssa messuilla sunnuntaina ja jäljellä taisi olla enää pari hassua tuntia, kunnes messut olisivat ohitse. Siinä me sitten suunnistettiin sydän pampattaen pantojen luokse. Olin koruharakkataivaassa! Tässä oli oltava jotain korkeampia voimia mukana, sillä pantoja oli vielä jäljellä. En voinut muuta kuin ihastella silmät kiiluen ja suu auki näitä upeasti kimmeltäviä hiuspantoja. Ryysis oli kojulla kova. Muutkin olivat huomanneet pantojen ihanuuden. Hyvä ettei tarvinnut kyynärpäätekniikalla raivata tietään tiskille saakka, mutta pääsin kuin pääsinkin siihen. Hetken aikaa siinä ihastelin ja lopulta uskalsin avata suuni ja kysyä muutaman kysymyksen. Hetken päästä upea pinkkihiuksinen nainen paljastui pantojen maahantuojaksi ja uskaltauduin esittäytymään blogikirjoittajaksi. Vähän jännitin tilannetta, mutta nainen oli niin sydämellinen ja pirtsakka, että juttuhan siinä lähti liikkumaan kuin luistimet jäällä. Siitä hetkestä sain upean mahdollisuuden ja pääsin tekemään ihanaa yhteistyötä Pink Pewterin kanssa.Sainkin yhteistyömme alkamisen kunniaksi ihanan hopeisen hiuspannan itselleni ja olenkin sitä käyttänyt vähän väliä. Sovimme tämän ihanan pinkkihiuksisen maahantuojan Anun kanssa, että menisin tutustumaan ihan paikan päälle heidän toimistolle tuotteisiin lähemmin. Puhkuin intoa, kun kaarsin auton töitteni ja muutamien mutkien jälkeen paikalle. Se hetki, kun taas näin suuren määrän näitä upeasti kimaltavia hiuspantoja, olin toistamiseen ihan myyty. Anu olikin odottanut minua paikalle, sillä pääsin hänen kanssaan purkamaan uusinta toimitusta. 

Pink Pewter on siis Yhdysvalloista lähtöisin oleva yritys, joka tuottaa käsintehtyjä hiuskoruja. Ohessa tehdään myös niin käsi- kuin kaulakoruja sekä muita upeita asusteita. "Pink Pewterin tarina alkoi kunnianhimoisesta tavoitteesta: halusta kehittää ainutlaatuisia tuoreimpien muotitrendien inspiroimia asusteita. Se mikä alkoi pienenä hiuspantojen ja solkien kokoelmana, kasvoi nopeasti asusteiden ja korujen täydelliseksi toimialaksi kuin kukoistavaksi liiketoimintamalliksi, jonka tuotteet seurasivat ja sovelsivat tuoreimpia trendejä."


Olin oikeasti varmaan todella huvittava näky, kun astuin näiden ihanien pantojen äärelle. Jälleen kerran suu ammollaan ihastelin niitä. Miten ne voivat olla niin kauniita? Ensimmäisenä Anun kanssa purettiin tosiaan uusin kuorma ja pakko myöntää, että olisi tehnyt mieli pistää muutamat ihanuudet povitaskuun ;) Sen jälkeen Anu käski, että mun tulisi testailla näitä ihanuuksia. Olin ihan, että saanko todella? Mutta jokainen panta, joka päähäni laitoin, syvensi vain harakkarakkauttani.Pääsin kuorman purussa näkemään myös ensimmäisenä Pink Pewterin ihanat clutchit. Nämä yksilöt ovat ensimmäisen Suomessa ja miten kauniita! Näin heti sieluni silmin kokonaisuuden pikkumustasta, tuommoinen clutch sekä hiuspanta. Olisi ihan täydellinen kombo! Kaikki tuotteet tosiaan tehdään käsin, joten jokainen on periaatteessa ihan uniikki vaikka toisiaan vastaavatkin. Jälki näissä on todella siistiä ja viimeisteltyä. Laadukkaita tuotteita ehdottomasti. Ja mikäli rakastut johonkin tuotteeseen, suositellaan se ostamaan heti, sillä niitä ei välttämättä saakaan enää uudestaan. Kuten sanottu, Pink Pewter seuraa trendejä ja sitä mukaa uusii myös valikoimiaan.


Sitten tosiaan testaamaan näitä ihanuuksia. Sanoisinko, että se oli virhe ;D Jokainen päähän laitettu panta sai sydämen lyömään tyhjää ja jokaisen olisi halunnut saman tien kotiuttaa.


Pahoittelen väsynyttä arkinaamaa, älkää katsoko sitä, vaan näitä upeita hiuspantoja ja niiden avulla äärimmäisen helposti tehtäviä kampauksia. Siis oikeasti, jos tämäkin tumpelo saa hiukset kertaheitolla upean näköisiksi, suosittelen näitä ehdottomasti ihan kaikille! Tässä kuvassa oleva panta sai sydämeni mujahtamaan ympäri. Aivan liian ihana panta! Ja kampaus. Anu vain nappasi latvat, käänsi pannan ympärille ja teki löysän nutturan sivulle. Ja eikö ole upea?


Mikäli kaipaisit vaihtelua hiusten pituuteen, voin kätevästi kääntää hiukset taas pannan alle ja kappas, polkka pituus mikä hyvänsä, on luotu.


Hieman pienenpikoristeinen panta voidaankin yhdistää tötteröön, nutturaan tai vaikka ponihäntään ja taas kerran saat tavallisesta tyylistä koristeellisemman. Siis niin helppoja ja varmasti jokaiselle sopivia. Ja kuten sanoin, on Pink Pewterillä ihania asusteita, jotka ovat samaa tyyliä pantojen kanssa.Kaulakorulla saat joko juhlaa arkipukeutumiseen tai vaikka siihen pikkumustaan upean yksityiskohdan. Käsikorut olivat hyvin samanlaisia hiuspantojen kanssa. Kuinka kiva yhdistää niitä sitten keskenään ja saada yhtenäinen kokonaisuus.

Harmillisesti aika kuitenkin loppuu aina kesken ja niin tälläkin kertaa. Sovittiin kyllä Anun kanssa, että palaan vielä uudelleen ihastelemaan pantoja. Anu kuitenkin varmasti ymmärsi tämän harakan tunteita, sillä sain kotiin vielä testattavaksi muutaman pannan ja harjoittelemaan kampausten tekoa. Mä en tiedä, miten mä näitä pystyn Anulle enää palauttamaan. Olen niin rakastunut näihin. Sain neljä eri pantaa ja tässä vielä niillä tehtyjä kampauksia.Valitsin tämän mustan ohuen arkea ajatellen. On ihana saada hieman eloa tavallisiin kampauksiin kuitenkaan olematta liian pramea. Tämä musta onkin ollut jo ihan kamalan paljon käytössä. Mulla kun on niin paljon babyhiuksia tai sitten vaihtoehtoisesta katkenneita karvoja ja mulla sojottaa hiuset kiinni ollessaan vähän mihin sattuu. Tällä pannalla saan sojotukset hallintaan ja samalla kampauksen nätimmäksi.


Pannat toimivat myös upeasti avoimien hiusten kanssa. Mä en oikein osaa olla avonaisilla hiuksilla, sillä vihaan hiusten joutumista silmiin ja suuhun. Tämän pannan avulla kuitenkin tämä silmäongelma on selätetty. Mutta mikäli olet yhtä mieltä kanssani avonaisista hiuksista, voit nopeasti kiepauttaa pituuden rullalle ja pujottaa pannan alle saaden nutturan.Pannat ovat myös ihan hirmuisen miellyttäviä päässä. Mä kärsin herkästi päänsärystä ja alkuun pelkäsinkin, että nämä laukaisisivat kivun puristaessaan nuppia. Niin ei kuitenkaan ole käynyt. Nämä ovat todella hyvän kokoisia ja kuminauha joustaa sopivasti. Nämä myös pysyvät hiuksissa paikoillaan pannan alla olevan samettipinnan ansioista. Mikä onkaan ärsyttävämpää kuin onnistunut kampaus, joka menee pilalle liikkuvan koristeen takia. Näissä ei ole sitä hätää, sillä sametti pitää pannan paikoillaan.


Eli panta on sekä miellyttävän tuntuinen, että kestävä.


Tämä ihana kultainen panta on kaksiosainen edestä, mutta yhdessä kuminauhassa kuitenkin. Tästä kampauksesta on myöskin tullut lempparein kampaus, mitä näillä pannoilla voi tehdä. Vaikka mulla onkin pitkä häntä niskassa, saan sen helposti tuikattua kokonaisuudessaan pannan sisuksiin.Kihara pohja antaa kampaukselle helpomman pohjan, hiusket taipuvat kauniimmin pantaan, mutta eipä tuo ole ongelma normaalissa olossa olevaan hiukseenkaan. Tietysti lopputuloksesta saa sliipatumman, mutta mä tykkään tuosta vähän rouheammasta. Tuokin kampaus tehty minuutissa. Siis ihan liian helppoa hiustenlaittoa,s sanoisinko ;)


Tässä vielä panta, jonka siis sain jo omakseni messuilla. Ja helppo lettikampaus.


Tämä kampaus on tehty niin, että kiepaisin hiukset kuminauhan yltä tuohon sivulle ja letitin loppuosan. Ja näin kampaus syntynyt.


Sain myös yhden clutchin testiin, mutta kukaan ei ole järjestänyt mitään juhlia joihin olisin päässyt sitä testaamaan käytännössä. Tässä näette kuitenkin sen kokoa.


Ja viimeisenä vielä panta, joka on totaalisesti vienyt sydämeni. Kampaus ja meikki jonka näitte jo itsenäisyyspäivänä.


Tämmöinen on siis uusin rakkauteni. Joko te ihastuitte? No tottakai. Ja arvatkaas mitä ihanuudet. Me Anun kanssa suunniteltiin teille ihanuuksille pieni ylläri myöskin. Eli jokainen teistä, joka tilaa Pink Pewterin verkkokaupasta (linkki helpotukseksi teille, klikkaus ei hyödytä kirjoittajaa) itselleen tuotteen tai tuotteita, saatte mukaan pienen yllärin. Eli jokainen tilaaja saa Pink Pewter yllärin kaupan päälle. Saatte lunastettua tämän yllätyksen, kun kirjoitatte tilausvaiheessa viestikenttään "Fantazya-blogin tarjous". Eli nyt kaikki ihastelemaan verkkokaupaan tämän hetkistä tarjontaa. Lisää tulee ja mikäli rakastutte nyt johonkin, tehkää tilaus ettette jää ilman!

Tulkaahan sitten kertomaan, millaisia ihanuuksia tilasitte? :)

You Might Also Like

9 kommenttia

 1. Hauskoja pantoja, tuo Suomi-lookin panta on ylivoimaisesti kaunein! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä niin järisyttävän upea panta! ♥_♥

   Poista
 2. Kauniita pantoja. Vieläkin mietin kiristäisikö tämä kuuppaani liikaa, että saisin migreenin, mene ja tiedä. Taidan silti kokeilla, helpottaisi kampauksia kummasti ihan arkiaamunakin tuollaiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin migreenipotilaana vähän jännäsin, mutta pelko pois, ei ole aiheuttanut päänsärkyä. Nämä ovat niin kevyitä ja mukavan tuntuisia. Ja mikäli tuntuu vähän kiristivän, voi pannan nostaa ylemmälle päähän eli näin ollen on löysempi. Pysyy silti paikoillansa sametin ansioista. Suosittelen todellakin ostamaan! :) Sopisi Satu sullekin ihan täydellisesti :)

   Poista
 3. Upeita <3 Mä kans mietin etten taida uskaltaa tilata kiristyksen ja migreenin pelossa. Mutta ihailen näitä sulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiia, tuohon Sadun kommenttiin kerroin tuosta migreenistä. Ei ole tullut tällekään potilaalle :)
   Sopisi muru sullekin ihan huipusti!

   Poista
 4. Kiva kun jätit jättämässä kommenttia niin mäkin löysin sun mukavan blogin ja täällä uusi lukija ilmoittautuu! :) Aivan upeita hiuspantoja ja todella kaunis tuo sun sininen meikki :)

  VastaaPoista