Ikea haaste

keskiviikkona, lokakuuta 03, 2012

LittleB heitti mulle hauskan Ikea haasteen, joka on pyörinyt monessakin blogissa. Olen näitä mielenkiinnolla lukenut, koska IKEA on ainakin yksi mun lempparikaupoista. Mulle iski valinnan vaikeus, koska kolme tuotetta on aika tosi vähän, mutta mä pääsyin nyt niihin, jotka ovat oikeastikin ostoslistalla. Tässä siis vielä säännöt.

- Valitse kolme tuotetta mitä haluaisit IKEAN 2012-13 kuvastosta
- Valitse yksi tuote mistä luulet tulevan "The hitti".
- Jaa haaste kolmelle blogille eteenpäin


Tässä siis "kolme" tuotetta, jotka haluaisin ja mitä ilmeisimmin ostankin tulevaisuudessa.


GODMORGON allaskaappi 260 €
MALM sänky 149 €
GODMORGON säilytyslokerikkoja 19,99€ ja 14,99€

Vessaremontti toivon mukaan saataisi aloitettua ihan viimeistään ens vuoden alusta, huom. viimeistään ja toivon mukaan, ja värimaailma ja sisustus on aika pitkälti suunniteltu jo. Enää puuttuu se kahiseva, jota siihen tulee uppoamaan kuitenkin ihan kiitettävä määrä. Mutta paljastuksena teille siitä edes vähän, tulee sinne siis allaskaapiksi tuo Godmorgon ellei nyt tietenkään sitten löydy joku muu vastaava hyvä halvemmalla.

Makkariremonttikin olisi. No sitä varten on siis ostettuna jo tapetit, ongelmana vaan aika milloin saada se homma aloitettua. Makkarin remppaan ei kuitenkaan uppoa niin suurta summaa, että sen vois tehdä melkein vaikka heti. Suurin ostos sinne tulee olemaan uusi sänky ja ollaan katsottu tuota Malmia vähän sillä silmällä, että se vois olla meidän tuleva sänky. Ja sängyn pitää olla ehdottomasti valkoinen. Värimaailma on siis makkariinkin aika pitkälti jo päätetty, joten pitäis oikeastaan vaan ryhtyä hommiin.

Ja sit noita ihania säilytyslokerikkoja. Mulla on tällä hetkellä mun meikellä säilytyksenä sellainen ihana harmaa laatikko, jonka olen saanut veljen avovaimolta Skeitiltä joululahjaksi joskus vuonna nakki ja sämpylä, mutta se on ollut mulle yksi rakkaimpia lahjoja. Muistan vielä, kun näin tämän ensi kerran hänen hyllyssä, kun kysyin saisinko sen omaksi :) Ja niin se sitten jouluna paljastui paketista. Tästä on siis ihan kamalasti aikaa ja nyt tää mun rakkauslaatikko alkaa näyttämään siltä, että se vois alkaa siirtymään vaikka sängyn alle muuhun säilytykseen, mutta pois sitä ei heitetä! Se ei vaan valitettavasti enää tule sopimaan meidän uuteen vessaan, sillä meikkisäilytys tulee olemaan tuossa allaskaapissa. Sinne olisi siis tarkoitus laittaa säilöön kaikki meikit niin, että ne olisi helposti saatavilla. En malta odottaa, että remppa olisi jo tehty.


Ja tämän luulen olevan IKEAn "The Hitti" tälle vuodelle.

kuvat: IKEA.fi

Oli oikeasti vaikea päättää tai edes veikata, että mikä se mahdollisesti voisi olla. Sit mulla tuli vaan mieleen, kun itsekin tuota himoitsen, etä mun äänen saa siis tuo Ektorp-divaani. Mä haaveilen saavani tuon omakotitaloon söpösti ikkunan alle lukunurkkaukseen. Mitä veikkaatte, oonko mä ihan harhateillä? :D

Ja sitten, ketkäs mä tähän haasteeseen nyt sit haastaisin? Jokainen toki saa tämän tehdä ja sit pistätte ehdottomasti mulle kommenttia, että pääsen kurkkimaan teidän valikoimia juttuja. Tällä kertaa haaste kuitenkin näin virallisesti lähtee:




Innolla odottelen mitä kaikkea kivaa te bongaatte. :) Ja muistakaa ilmoittaa, jos tämän teette.

p.s. pitäkää peukkuja, et lääkäri tekisi tänään jotain muutakin kuin määrää lääkettä.

You Might Also Like

11 kommenttia

  1. Apuva. Tästä tulee vaikeaa. Pitääpä ajan kanssa paneutua. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäki ajattelin, et tää olis ollut tosi vaikee, mut aika helpolla sit tuli :D Innolla odotellaan mitä keksit :)

      Poista
  2. No ollaampa sitä oltu reiluja ja "anteliaita" kun vanhan lootan toiselle paketoi;)))Mutta jos ihan väärin sitä nakki ja sämpylä vuotta muistelen niin loota tais olla täynnä kaiken maailman meikki hässäkkää???(siis jos ei tuo muisti nyt tee tepposii??)

    Kävin tänään vähän synttäri lahjaa 25-kerhoon liittyvälle, toiv tykkäät jos et ni palautus osoitteenhan tiedät:)))
    -Skeit-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja pyh ja pöh! Mun mielestä se oli ihan paras lahja, muistan vieläki ku avasin sen paketin ja kyllä, et muista väärin, meikkejähän siellä sisällä oli. Kukakohan on lisännyt mun meikki innostuneisuutta? ;) Se on edelleen niin ihana loota :)

      Voi murmeli kuule, ei olis mitää tarttent ostaa, kuha kylään tuutte :) <3

      Poista
  3. HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ sinulle rakas

    -Skeit-

    VastaaPoista
  4. Tänäänkö se virallinen synttäripäivä nyt sitten on?
    Oikein paljon onnea ja ihanaa syntymäpäivää ♥

    Ja haaste otettu vastaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tänäänhän se :) Voi kiitos paljon ihanainen <3 Tervetuloa vaan synttärikahveille <3

      Poista
    2. Voi kun pääsisikin tulemaan :) Mulla itseasiassa on kohta lomaviikko, saisikohan silloin aikaiseksi jonkinlaisia rehvejä sovittua. Tai sitten työ tännepäin ;)

      Poista
    3. Kyllä ehdottomasti pitää koettaa saada rehvit sovittua :) Ja Tare odottelee innolla tyttöjen näkemistä. Oon kertonu sille kuule tarinoita ihanista tytöistä ;)

      Poista