Juhlat juhlittu

sunnuntaina, lokakuuta 07, 2012

Maha täynnä makeaa ja sitä piti välillä tasoittaa suolaisella. Olipa todella ihanaa saada rakkaimmat kylään ja viettää aikaa yhdessä. Aivan mahtavat juhlat oli ja todella huimia lahjoja sain, vaikken kyllä mitään olisi tarvinnut. Cata ja Tare ovat vieläkin ihan väsyneitä. Niillä riitti myös ihmeteltävää kaikissa vieraissa ja lapset jaksoivat niitä kovasti leikittää. Meillä nukuttiin kovin sikeästi viime yö. Tarjottavat tais sit lopun kaiken olla ainakin ihan ok, kun kaikki niitä söivät. En mä kyllä vielä näin jälkikäteenkään ole tyytyväinen niihin, mutta nyt oli mitä oli.



Tarjolla oli siis lehtitaikina rullia, joihin ihana Ragdoll antoi vinkkiä :) Kiitos vaan siis sulle ihana <3 Tein niitä sekä jauheliha-juusto täytteellä sekä kinkku-juusto täytteellä. Näitä jäi meille vielä monta syötäväksi, harmi, sillä ne olis ollut ehdottomasti parhaita juuri tehtynä. Sit oli noita rieskarullia. Niitä oli valkosipulimetwursteina sekä kylmäsavulohina. Kylmäsavut ainakin hävisi nopeesti, sillä en kerennyt itse maistaa niitä yhtään, ilmeisesti siis olivat hyviä. Sitten oli sipsejä ja kasviksia dipattavaksi. Tässä siis huomatkaa uutuudet, joita samalla lupasin esitellä, eli nuo dippikupit. Ne tuli ostettua jostain sisustusliikkeestä kesälomalla, mutta enpä muista enää mistä ja hintaan 4,95€/kpl. Ja maikeina herkkuina oli mansikka-valkosuklaajuustokakku, tätä ei ole jäljellä enää yhtään. Sit oli sitruunatorttua. Se tais ollakin vähän liian kirpeätä, koska sitä on jäljellä lähes koko vuoka. Daim-suklaamuffinsit, vanha bravuurini ja lempparimuffinsit. Näistä mä laittelinkin ohjeita joskus pien iäisyys sitten. Viimeisenä oli ihan vaan nameja. Nääkin hupeni ihan kiitettävästi. Tämmöisiä tarjottavia siis tällä kertaa. Pitänee ens kerralla käytää vähän enemmän aikaa suunnitteluun, että olisi paremmat tarjottavat.

Sit niihin lahjuksiin. Kiitos vaan jokaiselle rakkaalle upeista lahjoista, vaikken todellakaan olisi mitään tarvinnut. Sain koruja ihan kivan määrän, lahjakortteja niin itse tehtyjä, hemmoteluun kuin kauppoihinkin sekä ihania sisustusjuttuja.


Ylimmäinen itse tehty lahjakortti sisältää Anne-ystäväiseni ihanan lahjan. Sillä saan lunastettua tyttöjen illan hyvän ruoan ja hemmottelun merkeissä sekä Twilight Aamunkoi osa 2 leffahetken. Odotan innolla sitä yhteistä aikaa ja hemmottelua, tosi kivaa :) Keskimmäiset hopeakorvikset sinisillä helmillä on taiteillut ihan itse ystäväni Sara ja Nina. Todella suloiset ja on kyllä upeaa kun itse osaa moisia väkertää. Oikealla alhaalla on siskon pojan valitsema koru kummille, sain pinssi suojelusenkelin. Tää pitää laittaa johonkin takkiin suojelemaan mun liikkumista ulkona. Siskon tyttö sit taas valitsi ihanat korvikset kummillensa ja nyt meillä on samanlaiset <3



Rakas Skeit kyllä tietää mistä tykkään. Sain ihania sisustuselementtejä kotiin :) Kaikki näistä löysivätkin jo paikkansa. Iso sydän tulee makuuhuoneen seinälle (kunhan sen sais nyt kohta vaan remontoitua), sängyn yläpuolelle. Se tulee sopimaan siihen ku nenä päähän :) Sitten pikku sydän onkin jo olkkarin ikkunan kahvassa, niin sulonen siinä ja noppa pääsi Lack-hyllystöön tyhjälle hyllylle. Niin ihania. Että kiitos vaan rakas <3


Sain hoitohevoseni omistajalta ihanat kukat sekä nuo tryffelit lahjaksi. Olin pyytänyt heidät kylään vähän liian myöhään, joten he eivät päässeet juhlistamaan, mutta lahjan olivat kuitenkin hankkineet. Mykistyin ihan kokonaan, kun mitään en todellakaan osannut odottaa. Onneksi vein heille tänään sitä sitruunatorttua samalla kun mentiin Niksun kanssa tallille hommiin.

Äidiltä ja isäpuolelta sain lahjakortin Seppälään. Tää tuli just niin hyvään aikaan. Keskiviikkona alkaa Stockalla Hullut Päivät ja tää käy myös sinne. Mulla olis vaikka mitä ostettavaa sieltä. Samoin kortissa luki, että meille Niksun kanssa tarjotaan myös synttäriruoka. Me tultiin noin kaks tuntia sit syömästä ja mun maha on edelleen halkeamispisteessä :D Oli kyllä tosi kiva lahja, varsinkin ku se sisälsi yhteistä aikaa :) Isältäni sainkin lahjan jo aiemmin, ihan vaan rahaa. Hän kun ei oikein osaa päättää mitä ostaa, niin raha on helppo vaihtoehto. Niin ja sainhan mä hältä myös ne objektiivit, tai ainakin toisen jos toiseen en tykästy. Tässä vaiheessa pitääkin todeta, etten ottanut synttäreillä yhtään kuvaa, kamera unohtui täysin. Sain napsastua kuvaa tarjottavistakin vasta sitten, kun syömiset oli jo aloitettu... Hyvä minä.

Niin, ne Niksun lahjat. Osa teistä halusikin kovasti tietää mitä sain. Eihän ne periaatteessa mitkään kovin ihmeelliset edes olleet, niinkuin sormus kuten Skeit veikkas, mut nää kuitenkin oli mulle ihan hurjan suuret ja hämmentävät.


Kuulemma olisin saanut Michael Korsin laukun, mutta hän oli mieluummin jättänyt sen Stockan hyllylle, kun ei ollut ihan sata varma, mikä niistä kaikista olisi ollut oikea. Niksu oli katsellut laukkujen hintoja ja sen perusteella sitten kävi hakemassa lahjakortin. Eli mulla olis nyt sitten kolmesataa tuhlattavana sinne. Huuuuuuuuuuh! Tää yllätti mun ihan täysin! Kuulemma, mikäli laukku ei nyt kuitenkaan ole se mitä ehdottomasti haluan niin kortin saa toki käyttää ihan mihin itse haluaa. Keskiviikkona takaisin töihin mentäessä mun on pakko mennä Hulluille Päiville hulluttelemaan. Toisena sain lahjakortin kauneushoitolaan aromaterapiaan. Miten ihanaa! En malta odottaa, että pääsen hemmotteluun. Kuulemma Niksu oli valinnut vähän turvallisemman hoidon, koska hän tietää mun olevan erittäin tarkka kaikkeen kasvoihin liittyvissä asioissa, joten hän otti varman valinnan :) Kolmantena lahjana sain myös Pearl Wand-kihartimen, sen jonka olen saanut jo toissa jouluna lahjaksi :D Toisella kävi vain pieni erhe <3 Hänen piti ostaa se isopäisempi yksilö, mutta ei ollut kaupassa enää varma kummasta olin puhunut. No, tämän mä käyn itse vaihtamassa sit samalla reissulla keskiviikkona. Nää oli kyllä niin hurjat lahjat, etten tosiaan vieläkään osaa näitä sisäistää. Mihin kummaan mä nyt raaskin käyttää tuon 300€? Mitä te olette mieltä, mikä olisi hyvä ostos tuolla tehtäväksi?


Sain myös todella ihania kukkia. Olen käynyt näitä vähän väliä tuoksuttelemassa. Kyllä ne tuo vaan omanlaista iloa kotiin. Miksiköhän niitä tulee ostettua niin harvoin? No, nyt saa ainakin hetken nauttia ihanasta väriloistosta.

Tämmöistä siis jäi jälkeen näistä synttäreistä. Maha turvoksissa kuin rantapallo, väsyttäiskin ihan reippaasti ja mieli on onnellinen. Ei olis voinut paremmat juhlat olla. Muutamia ihmisiä jäin kyllä ikävöimään, mutta varmasti he olivat hengessä mukana noin muuten. Nyt mä ajattelin käyttää tän loppu illan ihan vaan löhöämiseen ja tän mahan lasketteluun. Tä on ihan järkyttävän näköinen :D

Ihanaa sunnuntai illan jatkoa teille <3 Ja voimia alkavaan viikkoon. Mä saan onneks nukkua tunnin normaalia pidempään, kun ei tartte töihin ajella :)

You Might Also Like

10 kommenttia

  1. Tosi upeat tarjoilut! Varsinkin nuo rullat näyttää houkuttelevilta... täytyy ehkä napata nuo muistilistalle ja tehdä joskus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun kiva kuulla :) Mä vielä näin jälkikäteenkin stressaan, et ne oli huonot. Molemmat rullat oli hyviä. Kannattaa ehdottomasti joskus tehä :)

      Poista
  2. Voi mitä ihania herkkuja ja miten ihania, täydellisiä lahjoja! Sinä onnellinen! :) Synttärionnet vielä täältäkin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanainen <3 Kiva kuulla, että herkutkin edes näyttää hyvälle :D Lahjat oli kyllä munkin mielestä ihan täydelliset, hurjasti oli kaikki ostaneet vaikken mitään edes tarvinnut.

      Poista
  3. Ihanat herkut teillä on ollut, nam :) Kylmäsavulohi on aina hitti, ne menee hujauksessa kaikessa muodossa.

    Ja mä niin tiedän ton maha jutun :D Mulla on sellainen pallo aina kun olen syönyt oikeen kunnolla herkkuja ja itseasiassa muutenkin jos syön vähänkin enemmän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kummallista kun monesti ihmisilta kuulee, ettei kalaa voi sietää, mutta kuitenkin meidän porukoissa se on aina ehdoton hitti. Niksukin vetelee kalaa ihan vaan sinällään, kun on niin suurta herkkua :D

      Se pallo olo on kyllä kaamee :D Mulla välillä ihan tuntemattomista syistä saattaa pallo kasvaa :D Useimmiten kyllä ihan vaan liikasyönnistä tai huonosti nukutuista öistä.

      Poista
  4. Oi, mitä ihania lahjoja!! Huh. 300 eurollahan saa vaikka ja mitä!
    Varmaan itse ostaisin joko jonkun laukun, tai sitten sekä koruja, että kosmetiikkaa. =)

    Kiva, jos rullat kelpasi! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä just mietin, et jos ostaisin pitkäaikaisen haaveeni, sin MK:n laukun. Sehän Niksun piti ostaa, mutta kun ei ollut varma mikä se niistä oli, niin otti mieluummin tuon lahjakortin. Mutta kaikkea muutakin kivaa siellä olis saaavilla, kun ne Hullut päivät alkaa :O

      Rullat kelpas erihyvin, kiitos vaan ihana <3

      Poista
  5. Ihania tarjoiluja sulla on kyllä ollut, nam. Joten nyt kyllä neitiseni ihan turhaan oot tyytymätön niihin ;) Kuka vaan olis otettu kun pääsee tuommoiseen pöytään, tietäen kuin paljo oot nähny vaivaa kaiken tekemiseen, ja uskallan jopa väittää että kaikki on ollu tosi herkkuja :)
    Ja mitä lahjoja, vau! Se on kyllä aina vaikea valinta jos saa lahjakortin, toisaalta tekisi mieli ostaa se, jota varten rahat on saanut, mutta toisaalta miettii mitä kaikkea muuta, sillä voisi sen sijasta saada; sisustusjuttuja, meikkejä, ehkä vähän jotain vaatettakin.. Oletko jo osannut päättää, pääseekö laukku uuteen kotiin vai käytätkö lahjakortin johonkin muuhun?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun kiva kuulla :) ♥ Kiitos ihana ♥

      No mulle tuotti se joululahjaksi saamani koruliikkeen lahjakortti sellaista pään vaivaa, että jo pelottaa miten tää Stockan lahjis pistää mut sekaisin :D Mä olen Niksulta kysynyt jo sen sata kertaa, mitä hän haluis mun ostavan lahjakortilla, niin aina vastaus on, et jotain mistä tykkään. Laukkuunhan hän oli sen tarkoittanut, mutta jos haluan jotain muuta niin sit ihan mitä vaan. Arvaa vaan onko mulla iso pulma :D Varsinkin ku nyt on Hullut päivät :D En siis tiedä vielä yhtään! Apuja :D

      Poista