Lahjoja itelle

torstaina, lokakuuta 04, 2012

Hääppy böötdei tuu mii :D

Onneks musta ei tunnu yhtään vanhalta ;D Muuten vaan kärsinyt kaiken maailman kolotuksista jo pidempäänkin. Pitihän mun lohduttaa itseäni tämän vanhenemisen vuoksi ja lahjoa itseäni mahtavilla ostoksilla. Oikeestihan se kuitenkin oli niin, että mä jouduin tiistaina kuluttamaan aikaa Jumbossa, sillä mulla oli töiden jälkeen liikaa aikaa kulutettavana ennen PartyLite kokousta, joten sit ihan vahingossa soin itselleni luvan ostaa muutaman kivan jutun. Toisaalta, syytän myös parista vaatteesta ihanaa Jumbon Vilan myyjätärtä, joka vaan suositteli mahtavia toppeja. Enhän mä voinut muuta kuin ostaa ne. Samalla hän myös vinkkasi mitä kaikkea kivaa Vilasta voi saada, siis tällaisia vaatesovitustapahtumia. Tämmöistä suunnittelen toteuttavani nyt sit läheisin ja kavereiden kesken. :) Mutta siis tässä ne topit, jotka mun oli pakko ostaa.

VILA topit 11,95€/kpl

Mä olen joskus ostanut Vilasta ihanan vihreän mekon, mutta muuten musta on aina tuntunut, etten löydä sieltä mitään. Ehkä vika voi olla myös siinä, etten ole vain osannut katsoa vaatteita sieltä. Nyt tuo ihana myyjä kuitenkin kiikutti mua ympäri kauppaa ja löysi mulle vaikka mitä ihanaa ostettavaa. Onneksi kuitenkin pidin pääni kylmänä ja ostin vain nuo topit. Materiaali on niissä niin ihanaa, että tuntuu aivan toiselta iholta. Miten mä en ole ennen tiennyt näistä :D Nyt onneks mulla on tosi hyvät topit.

Näin myös Vilan toisella myyjättärellä ihanan peplum-paidan päällä. Piti vähän udella, että mistä hän oli sen ostanut. No Vilasta tietenkin. Harmi vaan, että ne kaikki oli heillä jo myyty loppuun. Kyselin myös mistä muualta niitä voisi saada ja sit kiertelinkin muutamat muutkin kaupat läpi. No eipä löytynyt moista mistään :( Viimeisellä menin käymään Stockalla, kun Vilaahan myydään sielläkin...

STOCKMANN (VILA) peplumpaita 26,95€

Ja sieltä sitten löytyi :) Ja niitä oli vielä todella montakin jäljellä, myös valkoista. Mä päätin nyt kuitenkin ottaa vain mustan. Tuo peittää kivasti uimarengasalueen ;) Mä olin silloin, kun näitä peplumeja alkoi tulla, et yyööök noi on kamalia. Kuitenkin tässä nyt pääs käymään näin. Mä taidan olla vähän tällainen myöhännäisherännäinen. Onneks kuitenki vielä löytyi tällaiselle etanallekin oma :)

Sain myös Sokoksen 3+1 päiviltä -15%alennuskupongin (juu, nekin ostokset on vielä esittelemättä...), joten pakkohan mun oli sekin käyttää pois. Pyörin Emotionissa hyvän tovin, enkä meinannut keksiä mitään ostettavaa, kunnes myyjä avitti mua uuden hajuveden kanssa. Christina Aguileralta oli tullut uusi tuoksu ja se sopi mun mielestä todella kivasti tulevaan talveen. Eli se oli sitten ostettava. :D

SOKOS EMOTION Christina Aguilera hajuvesi -15% 28,45€

Tämmösiä pikku lahjuksia siis hommasin itselleni. Mutta sopivasti sain myös tälleen synttärilahjaksi Yesterday is over- blogin arvonnasta 20€ lahjakortin Hyvän Tuulen Puotiin. Nyt onkin sit vaikea päättää et mitä kivaa sieltäkin tilaisi :D


Tällaisia synttärijuttuja siis tänään. Lahjoinko itseäni hyvin ;)? Tykkäättekö te muuten noista peplumeista?


Ja niin, eilinen lääkärikäynti tuntui kerrankin hyödylliseltä käynniltä. Meidän oman terveyskeskuksen lääkäri teki paljon enemmän kuin kukaan pitkään aikaan. Hän ei edes määrännyt mulle turhaan lisää lääkkeitä vaan nyt ensimmäisenä pitäisi mennä laajaan verenkuvaan, eli verikokeeseen. Huomenna aamulla olisi tarkoitus mennä heti ensitöiksi labraan ja sit tiistaina oma lääkäri ottaa vastaan jä käydään tulokset läpi. Mikäli niissä näkyy jotain, niin aletaan hoitamaan niitä, mutta muussa tapauksessa lähete neurologille ja päänkuviin. VIHDOIN! En mä ole kun vuosia odottanut, että pääsisin niihin, että oikeasti voitaisi tarkastaa onko siellä jotain pahempaakin vikaa. Nyt mä sit teen etätöitä ens tiistaihin asti. Keskiviikkona sit palaan takas työmaalle asti, vaikka hyvinhän tää kotona sujuu. Kiva kuitenkin, että tää nyt ainakin vähän menee eteenpäin ja lähemmäs ehkä vian selvittämistä. Pitäkäähän peukkuja, et se vika oikeasti myös löytyis.

Nyt pitää kiiruhtaa äiteen kanssa ruokakauppaan. Pitäähän noille elukoille hakea herkkuja, kai kaikki muistaa mikä muu päivä tänään on, kuin mun vanhenemispäivä? ;)

You Might Also Like

10 kommenttia

  1. Onnea onnea :) Ja ihanaa että saat viimein kunnon tutkimukset siitä päästä, oon niin iloinen sun puolesta ettet usko !!! Ja joo. itselle pitää ostaa lahjoja. Mäkin käväsen tänään lahjomassa itseäni vaikka siitä hyvästä että oon vaan ollut niin pirun reipas viime aikoina :D Mutta siitä lahjasta lisää myöhemmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuplakiitos sulle ihanaiselle <3 Voi ku ihana kuulla, et joku iloitsee mun kanssa <3 Ja mitä ihanaa kivaa sa oot itelle ostamassa. Tätä odotellaan mielenkiinnolla :)

      Poista
  2. Kivasti olet itseäsi lahjonut! Tuo peplum-paita näyttää tosi ihanalta. Mä kyllä tykkään niistä muilla, mutta itselleni en ole edes sovittanut, jotenkin oletan ettei sovi vartalolleni. Vois tietysti joskus sovittaa, tiedä vaikka yllättäisi :D
    Kivasti sattui arvontavoitto sopivasti synttäreille, kävinkin nettisivuilta katsomassa ni kaikkea ihanaa näytti olevan tarjolla :)

    Tosi hyvä juttu että pääsit lääkärille joka oikeasti paneutuu asiaan, mri nyt kuiten ei oo mikään suuri operaatio ni ihme ettei kukaan oo aikasemmin lähetettä laittan, pöh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kans ajattelin, et ehei, tuo ei todellakaan sovi mulle. En mä tiedä kyllä vieläkään, että sopiiko, mutta se oli niin kiva :) Ja niin sattui :) Olin tosi iloinen siitä.

      Joo, tänään vielä yllätyin, kun lisätestinä mut laitettiin sydänfilmiin. Jaahas, onkos maisu lääkärialalla, kun tietää MRI:n? ;)

      Poista
  3. Hirmuisesti onnea <3 Ensi viikolla (10.10.) perässä tullaan viettämään synttäreitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hurjan paljon ihanainen <3 Oo, säkin olet vaaka :) Onnea jo näin etukäteen <3

      Poista