My Precious

perjantaina, lokakuuta 12, 2012

Arvatkaa vaan, maltanko mä yhtään tän kauempaa pitää salassa, mitä sillä Niksun antamalla lahjakortilla tuli sitten ostettua? No en tietenkään, pitäähän mun päästä tästä kertomaan. Mun aarre, mun kallis aarre <3


Mä jouduin monta kertaa palaamaan Stockalle uudestaan ja uudestaan, kun en vain tiennyt mitä teen. Olin kyllä jo osittain päättänyt, että mä taidan nyt ostaa sen Michael Korsin laukun, sillä Niksukin olisi sen oikeasti  ostanut jo valmiiksi lahjaksi, jos olisi vain ollut varma oikeasta laukusta. Todella isoksi ongelmaksi kuitenkin muodostui se, että kumman kokoisen näistä Hamilton laukuista nyt sitten valitsisin. Ihan todella kamalaa koko eroahan niillä ei loppupeleissä ole, mutta kuitenkin sen verran huomattava, että aiheutti mulle todellista päänvaivaa. Toisena murheena tuli se, kun isompaa mallia ei ollut mustana juuri nyt saatavilla. Ei hopeisilla eikä kultaisilla yksityiskohdilla, vaikka kultaisilla mä ehdottomasti halusin. Mä vertailin pientä mustaa ja isoa konjakkista keskenään. Eipä se konjakkinenkaan laukku yhtään huono vaihtoehto olis ollut. Kuitenkin halusin mustana, sillä olen viime aikoina ostanut niin monta ruskeaa ja musta olisi myös paljon monipuolisemmin yhdisteltävissä. Kysäisin myyjältä, koska isoja olisi tulossa ja marraskuussa oli vastaus. Kuulemma isot mustat on ihan joka paikasta loppu. No siinäpä sitä taas pähkäiltävää. Onko isompi sitten odottamisen arvoinen vai ostanko pienen joka mulla on ollut suunnitelmissa?


No pienihän se sit mukaan lähti. :) En olisi malttanut odottaa enää marraskuuhun, polttelihan se lahjakortti hyppysissä sen verran kovasti ja koska en varmasti silloinkaan olisi osannut päättää kumman kokoisen otan. Tässä vaiheessa oli helpompi, kun oli vain toinen saatavilla. Enkä kyllä kadu yhtään! Tää on mulle niiiin suuri aarre <3





Mä olen laukkua paijjaillut, kannellut, räplännyt, kannellut vähän lisää, mallaillut peilistä ja ihaillut silmät kipeiksi. Mä olen tuntenut itseni ihan Taru Sormusten Herran- Klonkuksi :D My precious :D Niksu on nauranut varmaan itsensä kipeeksi, ku mä olen niin hulluna yhteen laukkuun. Nahka tuntuu todella hyvältä ja laadukkaalta ja nuo kultaiset osat saa tän bling bling harakan ihan sekaisin :D Voitte siis vaan arvata, että en kadu tämän valitsemista pätkääkään.

Mitäs te noin muuten tykkäätte Korsin laukuista tai tuotteista ylipäänsä?

You Might Also Like

13 kommenttia

  1. Ihana, ihana, ihana <3 Korsin laukut on kaikki iiiihania :D Oon happy sun puolesta. Katselin itsekkin noita eilen ja monia muitakin laukkuja stockkalla mutta mulla on se haave siitä Lv:n Never Full:ista...mä haluun sen !!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiva kuulla et säkin tykkäät :) Voin paljastaa, että mä löysin myöskin muutaman muun tosi kivan laukun eilen. Sain siis vähän lisää himotuskohteita itselleni.. Dääm. Lottovoitto olis tosi jees :D Mut elä viitti, Never Full on myös mun himotuksena... :D Laukkufriikki mikä laukkufriikki. :D

      Poista
  2. Ihana :)

    Mä tykkään kyllä monista Michael Korsin laukuista ja voisin kotiuttaa montakin yksilöä. Mun lemppari on Hamilton tote joko se perusversio tai sitten Rock n' roll, toi satchel on kans tosi kiva. Vaikka tykkään myös kullastakin nykyään, niin jotenkin haluaisin ton toten hopeisilla yksityiskohdilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kyllä kans tykkään monistakin erilaisista malleista, mut tuo oli nyt ehkä se kaikista suosikein. Ja voi, miten sä osaat nuo kaikki nimet niin hyvin? :D Mä oon niissä ihan huono :D

      Mä oon taas enemmän kultaisen lapsi. Ollaan Niksunkin kanssa pähkäilty monta kertaa, et jos mentäis naimisiin, et mitä meijän sormukset tulis olemaan. Toinen ku tykkää hopeasta ja toinen kullasta. :D Ei sillä, mä tykkään kyllä hopeastakin tosi paljon :)

      Poista
  3. Mulla taitaa olla päässä vikaa kun en nyt ole yhtään lämmenny Korsin laukuille enkä LV:n?!? Ihmettelen vain että MITÄ;)
    En sitten vissiin ole laukku friikki!!!! NO nyt ainakin sait semmosen kun halusit;)<3

    -Skeit-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ja pöh sussa mitää vikaa ole vaikket ole noille lämmenny. Jokaisella kuiteskii ihan oma maku :) Mä olen kyllä ihan pöljä laukkufriikki. :D Mut nyt onneks sain ainakin yhden mitä halusin <3 :)

      Poista
  4. Laitoimpa vasta arvoituksen blogiini, samaisesta paikasta ostettua kamaa sekin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee jee, aivan mahtavaa! Mä tykkään arvuutella ja kävinkin heittämässä pari ;)

      Poista
  5. Oijoi, onhan se upea! Mutta täytyy tunnustaa, korsin sivuilla kun olen tuota käynyt ihastelemassa, niin olen luullut että siinä menee koristeketju kulmassa, nyt vasta tajusin että se on sen olkahihna! :D Toisaalta höh, se kulmassa oleva ketju oli aika makee :D :D Ei silti, kyllä mä sen vieläkin huolisin ;) Mun lempparilaukut löytyy Mulberryltä, mutta ne taitavat ikuiseksi haaveeksi jäädäkin. Toisaalta mieluusti huolisin myös "merkittömän" nahkalaukun, ihan yhtä upeita löytyy niitäkin ja ehkäpä "hieman" edullisemmin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Voi ei. Mä taas olen käynyt hiplaamassa tuota livenä stockalla niin moneen kertaan, että tiesin jo etukäteen mitä olin ostamassa :D Mulberryllä on kyllä tosi ihania laukkuja! Tässä vaiheessa mun on kyllä tunnustettava, että mulle uppoaa kyllä tosi monet laukut ;D Ei liene yllättävää. Mutta en kuitenkaan ajatellut ihan huimaa omaisuutta pelkkiin laukkuihin pistää.

      Poista
  6. Onpas ihana! Multa löytyy sama laukku hopeisilla yksityiskohdilla ja rakastan sitä kovasti! :) Mun mielestä pieni on paljon kivemman näköinen kuin iso, paljon sirompi!

    VastaaPoista