Pikkujouluja

tiistaina, joulukuuta 11, 2012

Se ihana pikkujoulukausi on parhaillaan menossa ja monet teistä varmasti onkin pikkujouluissa jo käynyt. Meillä on tiedossa yhdet ihanat ja maailman parhaimmat pikkujoulut, mutta niitä pitää kyllä odottaa vielä muutama tovi. Tai ehkä toisin sanoen ne on meidän lahjanjako pikkujoulut. Kokoonnumme siis perheemme kesken 22. päivä ja annamme joululahjat samalla. Mitä luultavimmin ohjelmaan kuuluu syöpöttelyä ja ihanaa yhdessä oleskelua, eli ei siis mitkään himo bailut, mutta sitäkin ihanampaa. Olen kateellisena katsonut kaikkien ihania pikkujouluasuja ja asusuunnitelmia ja kyllä kelpais tännekin jotkut ihana juhlat johon saisi pukeutua nätisti ja laittautua oikein kunnolla. Mä en ole vissiin koskaan käynyt edes sellaisissa pikkujoulussa tai en ainakaan muista. Meidän pikkujouluihin kun ei ihan välttämättä kannata pukeutua niihin röyhelö mekkoihin, kun jaloissa pyörii neljä lasta ja elukoita ;D
Mä kävin leikkimässä Polyvorella, enkä tietenkään uppoutunut sen maailmaan muutamaksi tunniksi, ja väsäsin teille kollaasin siitä, mitä kivaa sitä pukeekaan päälle omiin pikkujouluihin :)


prechristmas home style

prechristmas home style by janet-fantazya

Lämpimät pökät, joku helppo neule ja sinne alle vaan toppi. Ja tietysti tälle vilukissa töppöset tai villasukat. Tukka menee tietenkin sotkuisella letillä tai nutturalla ja naamaan vois sutasta meikkiä edes pikkasen, jotta näyttää ihmiseltä eikä zombilta. Tässä asustuksessa on ainakin mukava ja helppo leikkiä lasten kanssa ja venyvien housujen ansiosta mahaankin voi survoa herkullista ruokaa ihan laittoman paljon. Ei haittaa vaikka napa ruskaa :D Mietitään sit joulun jälkeen niitä diettejä, kun jouluna varmaan saan sellasen sata kiloa lisää. Nyt siitä ruoasta taas pitää nauttia kun kerran saa. Tykkäähän joku muukin yhtä kovaa jouluruoista? Mä voin vedellä niitä kuitenkin muulloinkin kuin jouluna :D Pitääkin taas alkaa suunnittelemaan joulun ruokaostoslistaa. Nyt on kuitenkin sen verran monta vapaata, että pitää saada ruoka riittämään kunnolla. En usko, että me kuitenkaan neljää päivää jouluruokaa vedellään, Niksu ei taitais tykätä :D

Mutta ainahan saa unelmoida niistä hienosta juhlista, eikö? Mä halusin pistää oman korteni kekoon näissä ihanissa asusuunnitelmissa, muunkin kuin lölleröasun muodossa, joten tällaisessa asussa voisin juhlistaa pikkujouluja erittäin mielelläni.


PreChristmas party outfit


Punainen mekko ehdottomasti, sehän on joulun väri ja punaisilla huulilla ehdottomasti. Silmiin tumma, mutta kimalteleva meikki ja kynsiin kultaa. Mekossa upeana yksityiskohtana paljettia ja sen ympärille halusin toki lisää sitä. Eli kengissä ja laukussa, mutta mustana. Kaulaan yksinkertainen sievä koru ja ranteeseen vähän isompi. Hiusmallia en nyt saanut tähän kuvaan mahdutettua järkevästi, mutta sellainen upea kiharapilvi vois olla kiva. Mitäs ootte mieltä? Kelpaiskos teille tällainen juhla asu? Jos te suunnittelette asukokonaisuuksia, niin linkatkaa tuonne kommenttiboksiin, käyn mielelläni kurkkimassa teidänkin suunnitelmia :)

Ihan vaan tällee ohimenne, tuo meikki on upea! Mistäs sitä vois saada tuollaista kultaista hilettä? Mä niin haluan apinoida tuon meikin. Mä tarttisin ruskeet piilaritkin :D

Onko teillä ollut muuten tapana juhlia pikkujouluja? Pidättekö siis isoja juhlia vai kelpaako teille ihan vaan lölläribileet? ;)

You Might Also Like

5 kommenttia

  1. Mä rakasta joulua juurikin siksi kun saa syödä niin paljon että on melkeen ( tai mulla usein onkin :D ) paha olo. Nam nam, lanttu- ja porkkanlaatikko on ihan ykksiä, samoin graavilohi ja -siika. Mä en kestä. ihan nälkä tulee kun ajatteleenkin koko hommaa.

    Parasta on kuitenkin sitten yöllä omassa kodissa hipsiä jääkaapille ja napostella vähän juustoja siinä kaapin ovella seisten. Muutama suklaa ja mitä kaikkea muuta herkkua sieltä nyt löytyy :D Niin ja aattoaamuna riisipuuro, pari lohiviipaletta ja ruisleipää aamupalaksi, mums !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, hyvä etten ole ainut ;D Paha olo tulee todellakin kun kaikkea pitää syödä eikä sit osaa syödä vaan vähän. Oooo, mullakin on kamala nälkä ja himotus kun edes ajattelen. Porkkanalaatikko on ykkönen myös täällä, mut kyllä muutkin laatikot yhtä hyviä, kinkku tietysti ja riisipuuro, aattoaamuna tottakai! ♥

      Toi hipsiminen jääkaapille on todellakin parasta :D Juustoja piparin ja rypäleiden kanssa, omnomnon :D Onneks meillä on perjantaina joulruokailu täällä töissä :D

      Poista
  2. Kiva postaus :) Ja kivat asukollaasit, mulle kelpais kumpikin setti :D Mullekaan ei mitään varsinaisia pikkujouluja tänä vuonna sattunut, joten pikkujoulumekot saa odotella ensi vuotta. Ja aattona sitten perheen kesken jossain ylemmän kollaasin tyylisessä asussa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana ♥
      Toi ylemmän tyylinen asu on mulle kyllä harvinaisen tuttu, lähet jokailtainen ;D Mä voisin kyllä tulla vierailulle sun vaatekaapille, mitähän ihanaa sieltä oikein löytyy ;)

      Poista
    2. krhm..ei kyllä oikein mitään ihanaa :D :D

      Poista