Saatuja lahjoja

torstaina, joulukuuta 27, 2012

Heippa ihanaiset pitkästä aikaa! Olipas mulla tänne ikävä, vaikka hetken lomailu tekikin ihan hyvää :)

Niin on sitten taas arkeen palattu, vaikka meinasin vapaita jatkaa ihan huomaamattani. Eilen illalla olin laittavinani herätyskellon päälle, mutta heräsin aamulla siihen, että paljonkohan kello on. Olisin enemmän kuin mielelläni jatkanut unia. Pienoinen liskodisko ja kuorsaava koira piti kyllä mun yön varsin kiireisenä. En mä saanut siis kuin pienoisen sydänkohtauksen, kun heräsin. Kyllä mulla oli tunne, että kello soi varmasti hetkenä minä hyvänsä, mutta että sen olisi pitänyt soida jo 15 minuuttia aiemmin! Meni kyllä tovi jos toinenkin tämän ymmärtämiseen :D No, ei siinä muuta ku äkkiä ylös sängystä ja kiireen vilkkaan kohti töitä. Onneksi mulla on liukuma-aika, eli jatketaan sit loppu päivästä se 15 minuuttia. Mulla on kyllä joku ihme sisäinen kello, kun aina arkisin alan heräilemään viiden aikaan. Toisaalta se on ihan kiva, mutta toisaalta ei. No joo, vapaat meni ja olisin mielelläni pitänyt niitä monta päivää lisääkin. Vatsan seutukin kasvoi todella liikaa!, laihis täältä tullaan!, kun piti mättää ruokaa taas kuin viimeistä päivää. Aatto meni kyllä kuitenkin aikasta lailla syömättä. Meille iski inhottava vatsapöpö. Mulla ja Niksulla vaan väänteli vatsaa eikä ruoka maistunut, mutta äiti, sisko ja veli eivät sitten selvinneetkään ihan niin helpolla. Raukat sairastivat todella pahan oksennustaudin. Mä todellakin ihmettelin, etten minä tautimagneetti saanut pöpöä tämän pahempana. Mä todellakin sairastun yleensä pelkästä ajatuksestakin, mutta nyt sitten selvisin vain huonolla ololla. Olin kuitenkin äitin kanssa joka päivä tekemisissä. Sisko vissiin kärsi kaikista pahiten. Hän oli vielä eilenkin oksentanut eikä vieläkään mikään maittanut. Velikin ilmeisesti selvisi vähän helpommalla. Ihmettelen siltikin suuresti, miten mä en sairastunut. Eipä siinä, voihan se vieläkin mulle tulla. Mutta joo, tuli siis kuitenkin levättyä vapailla todella hyvin. Sain nukuttua paljon ja ihan vaan oltua. Kyllä se aika kului todella hyvin, liiankin hyvin, tekemättä mitään. Tuli nuo vapaat todelliseen tarpeeseen ja tuntuu, että vieläkin olisin voinut tarvita enemmän. Onneksi viikonloppu on ihan just ja sit ens viikollakin yksi vapaapäivä. Kuitenkin nyt ollaan siis takaisin palattu sorvin ääreen, kiinnosti tai ei.

Onneksi meillä oli joulu silti ihan onnistunut, vaikka ei taaskaan ihan täysissä voimissa oltu. Milloinkohan mä olisin ollut jouluna terve? Viime vuonnakin oli kamala lentsu, tarkistin asian vielä täältä :D Mulla on joku ihme kirous yllä, et joulussa menee aina joku mönkään. Ruokia syömättä vielä melko paljon, eikä enää itsellekään oikein maistu. Meinas eilen tulla jo ylöspäin lantut ja perunat. Olipa olo silti mikä hyvänsä, oli tunnelma ihanan rauhaisa ja iloinen. Lahjojen avaamista odotettiin taas kaikista eniten. Niksu oli välillä kuin pikkupoika, kun ei malttanut odottaa. Minähän en tietenkään ollut yhtään malttamaton, tai en ainakaan myönnä mitään ;D. Kyllähän ne lahjat lopulta kuitenkin avattiin.


Anne ystäväiseltä tuli söpö pehmeä paketti. Hänkin ilmeisesti tietää kuinka vilukissa olen, kun sain suloiset varpaanlämmittimet lahjaksi. Myös itse tehty pöllöheijastin sai lämpöä aikaiseksi, sydämeen :)


Siskon lapset olivat valinneet lahjaksi söpön avaimenperän. Jos vaikka vihdoin työavaimet sais pois tuolta omien joukosta, ettei ne aina häiritse mukana.


Äitiliiniltä joka jouluinen pehmeä paketti, villasukat ♥ Niksu sai mustat ja mulle tuli harmaat oikein pitkällä varrella ja kunnon villalangalla. Nyt jos vaikka varpaat pysyis vähän lämpimämpänä ratsastamassakin. Sukat pääsivätkin heti jalkaan ja lämmittivät todella hyvin :)
Äitiltä tuli myös itse neulottu musta pipo. Eilen tuli lenkillä testattua ja kyllä on lämmin :) Sain myös valkean baskeripipon. Olen pitkään toivonut moista. Josko keväämmällä sitten, kun on vielä vilpoista, mutta liian kuumaa kunnon pipolle. Ja ihana raitaneule, päällä tälläkin hetkellä. Tähän saa melko hyvin piilotettua pulskistuneen vatsakummun, ei hyvää päivää miten turvottaa vieläkin. :D Ja sit ihania sukkia Hennesiltä, joka päivälle omat.

Isäpuolelta tuli hauska kortti, johon oli kirjoitettu, että saadaan joululahjaksi vessan laatoitus ja saumaus 0% alv ja ruokapalkalla. Nyt sit vaan pian metsästämään niitä täydellisiä laattoja ja muita kalusteita. En malta odottaa!!!


Joku on ihan selkeästi lukenut mun blogia oikein huolella. :) Tuli meinaan just niin ihania lahjoja, etten edes osannut odottaa! Rakas Skeit ja veikka antoivat Luhdan pyyhkeitä just täydellisissä väreissä, äärimmäisen ihanan kyltin, suklaata (ei tähän makkaramahaan enää kiitos :D) ja iiiiiiiiiiikkkkkk niin ihanat viinilasit! Mä hihkuin ja kiljuin ja hihkuin vielä vähän lisää kun avasin lahjapaketin. Mä olen AmandaB:n sivuilta katsellut näitä sen miljoona kertaa ja nyt sit sain ne lahjaksi ♥ Kiitos kiitos kiitos ♥ :) Olin niin otettu tästä lahjasta ♥ Eilen aloinkin sovittelemaan tuota kylttiä vähän joka puolelle kotia, mutta vielä en keksinyt mikä on sille tarpeeksi hyvä paikka. Pitää siis vielä testailla. Pyyheet pääsevät pian hyvälle paikalle uudistuneeseen vessaan :) Viinlasit kunniapaikalle Expedithyllykköön.


Niksukin oli ihan selkeästi painanut korvan taakse, mitä kaikkea olenkaan tässä vuoden aikana tarvinnut. Mainittakoon ensimmäisenä tuo printteri ja siihen vielä lisäksi yksi väripatruuna. Olen jauhanut ehkä sen triljoona kertaa, että olisi ihana päästä tulostelemaan noita ottamia valokuvia myös ihan paperiversioksi asti ja valittanut sitä, kun töissä ei ole väritulostinta enkä saa tehtyä kaikki PartyLite tulostuksia täällä. No, nyt on oma printteri sit sitä varten. Valokuvapaperia pitääkin mennä ostamaan mahdollisimman pian, että saadaan seinällä odottavaan valokuvakehykseen vihdoin omat kuvat :)

Toisena sitten tuo valkoinen nätti, söpö, pieni kiintolevy. Multa löytyi entuudestaan jo yksi, mutta se oli sen verran vanha ja monimutkainen, että Niksu taisi sääliä mua sen käytössä. Tuo uusi on niin paljon helpompi, kun sen voi heittää vain USB-porttiin ja sit se toimii. Vanhassa kun piti pistää vielä ensin töpseli seinään ja sit vasta koneeseen. Ja tuota on paljon mukavampi säilyttääkin, kun on söpön pieni. Nyt on kuvat sit siirretty talteen uudelle ihanalle valkoiselle kiintsikalle :) Eikä niitä ollut kertynyt vasta kun sellaisen reilut 14 000 :O. Valitsepa niistä sitten mitä tulostaa :D

Sitten tuo söpö Super Mario pipo ♥ Ihan meikäläisen näköinen kiukkuinen tatti ;D Mä vissiin valitan tosi paljon siitä, että mua paleltaa, kun noin monta pipoa ja lämmikettä tullut? :D En valita, nyt sit pitäis olla lämmin.

Viimeisenä, muttei todellakaan vähäisimpänä, sain taas 300€ lahjakortin Stockalle. Kuulemma saan ostaa sen lompakon ja sopivan hajuveden tai vaikka uuden laukun, mikä ikinä sillä hetkellä tuntuukaan sopivimmalta ostokselta. Olin kyllä taas niin äimänkäkenä tuon summan kanssa. Kiva päästä taas pähkäilemään sinne, että mihin tuon raaskii tuhlata. :D Katsotaan siis, mitä ostettavaa lopulta kotiin kannetaan. :)


Tällaisia lahjoja siis tänä vuonna tuli kuitattua. Mitäs kaikkea ihanaa te saitte? Ja miten teillä muuten meni joulu? Mä voisin tänään kirjoittaa tänne vaikka pienen romaanin, kun juttua tuntuisi olevan kaikista maailman pienimmistäkin jutuista. Parempi kuitenkin taas edetä ehkä asia kerrallaan. Mukavaa torstai päivää teille ihanille ♥

You Might Also Like

7 kommenttia

  1. Jos kaipaat joulunajalle ajanvietettä, niin bloggaajista kertova dokkari voisi kiinnostaa sinua. Leffassa seikkailee muotibloggari, poliitikko-rokkari ja merimies, jotka kirjoittavat blogiaan omalla tyylillään. Jos aihe tai päähenkilöt herättävät sinussa ajatuksia tai kysymyksiä, niin kuulen miellään. :)

    Dokumentti löytyy Yle Areenasta: http://areena.yle.fi/tv/1762929

    VastaaPoista
  2. Voi, mäkin olisin niin halunnut villasukkia joululahjaksi mutta ei tullut tällä kertaa :( Kivoja lahjoja sain kuitenkin muilta osin :)

    Ihana torstaita sinnekkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos kovin villasukkia kaipaat, niin vinkkaa mulle vielä ens joulun nurkilla, jos vaikka pakettia pukkais sinnekin päin <3

      Poista
  3. Tosi kivoja lahjoja olet saanut :)

    VastaaPoista
  4. Kivoja lahjoja olet saanut :) Noi viinilasit on kyllä niin sun näköiset!
    Mutta oikeesti, ei ton enempää suklaata? Meille tuli varmaan satakiloa, jesh!:D No, onneksi ei mistään rantakunnosta tarvi vissii muutenkaan tänä vuonna huolehtia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana <3 Voi että kun alkoi hymyilyttää toi "mun näköiset lasit" <3 Mut kyllähän ne taitaakin olla :) Sä alat tuntemaan mun maun hyvin :) <3
      Onneksi meille ei tullut enempää suklaata (paitsi kaks konvehtirasiaa tuomisina), kerkeis mennä vanhaks vielä. Suklaata meillä menee yllättävän vähän. Mä olen ainut kuka sitä syö ja äiti silloin kun käy kylässä :D Sä saat herkutella joo ihan huolella <3

      Poista