Tuoksuvaa synttäriä

keskiviikkona, maaliskuuta 27, 2013

Taitaa tuo Niksukin kärsiä, niinkuin minäkin, jonkinlaisesta ikäriisistä. Ei kyllä suoraan myönnä, mutta jotain pientä kriisiä hänestä huomaa. Hitsi, ei mullakaan ole kuin enää puol vuotta iän vaihtumiseen. Eipä sillä, mä oon tässä 25-klubissa ;) Niksu ei halunnut tänä vuonna viettää mitään synttärikahvittelujakaan, vaikka mä melkein jo vaadin, mutta pitihän se toisen toivetta sen verran kunnioittaa. Lahja piti tietysti hankkia. Ei mitään erikoista, mutta jotain mistä uskoisin hänen pitävän.


Hassuttelukortti oli myös pakko ostaa. Tuli ihan Niksu mieleen. Siinä se vetelee vanhoilla päivillä edelleen mopolla ;D Katti kyydissä.

STOCKMANN Gucci Guilty Black 74,50€

Mutta siis lahjaksi ostin uusimman Guccin Guilty Black tuoksun. Menin tuttuun tapaani metsästämään jotain kiva uutta tuoksua Jumbon Stockmann Beautysta, jossa oli taas hurjan ihana sama myyjätär kuin aina. Hän taitaa muistaa jo minun mielipiteet tuoksuista, sillä tämä uutuus löytyi alta aikayksikön ja iski mun tajuntaan räjähdyksen lailla. Tykkään tuoksusta ihan hirmuisesti ja niin ilmeisesti Niksukin. Arvokashan tuo tuoksu oli, mutta kyllähän sitä toiselle haluaa sitä parasta. Ja kerran kun hyvä tuoksu löytyy, niin pakkohan se on saada :) Ei sillä, en mäkään sieltä tyhjin käsin lähtenyt.


Tuoksun mukana sai ihanan nahkakantisen vihkon ja eihän Niksu tuolla mitään tee, joten anastin sen omaan käyttööni :D Todella laadukkan tuntuiset kannet ja silkkiset sivut. Nyt sit vaan pitää miettiä, että mitä noille sivuille raaskii rustailla. Ostin itselleni vielä yhden toisenkin jutun, mutta siitä sit toisessa postauksessa. Ja pitää taas päästä hehkuttamaan sitä ihanaa myyjätärtä. Osanette arvata, että tyhjin käsin en lähtenyt hänenkään takia :)


Käsipäivitystä myös hieman. Edelleen särkee. Ja nyt tää himputin lastakin puristaa sellaisista kohdista mitä ei särkenyt, mutta nyt särkee. Toivottavasti tää helpottais pian. Eipä sillä, ei tää koneella oleminen sille hyvää tee. Töissäkin kun on vielä kamalat kiireet, niin käsi on koko ajan kovassa käytössä. Ehkä tää tästä :)

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Nipsukalle oikein paljon onnea:) melkein jo ikäloppux:D

  -Skeit-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. VÄlitin onnittelut ja nauruja sain takaisin :)

   Poista
 2. T:llä oli myös synttärit tällä viikolla ja kai sekin jotain pikku ikäkriisiä kehitteli päässään :D Ja vaikka vasta 27 v tuli täyteen, katotaan miten ne kolmekymppiset sitten sillä menee :D

  Onnea Niksulle, kyllä se siitä :D

  Harmi toi sun käsi, kaikenlaista vaivaa sitä ihmisellä voi olla :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai T on kans saman ikäinen :) Onnittelut myös sinne :) Mä odottelen kauhulla omia 27 :o Ainiin, eihän niitä koskaan tule ;D

   Sanos muuta! Mulla on nyt vaivoja vaikka muille jakaa! :(

   Poista