Helsinkipäivä huippuseurassa

torstaina, maaliskuuta 20, 2014

Eilen oli ihan tyhmäpää taas vaihteeks. Onneksi päänsärky on taas melkolailla selätetty. Mutta maanantaina mulla oli kauhian jännittävä olo. Ihan kuin olis ollut treffeille menossa. Ja tavallaan olinkin, olinhan tapaamassa ensimmäistä kertaa huikean upean Mizz Annien Kosmetiikkaobsessio-blogista. Hermoilin meikistäni, vaatteistani ja hiuksistani. Ihan kuin tosiaan olis ollut treffeille menossa. :D Hassua kyllä, miksi ihmeessä niistäkin piti stressata. Lähdin maanantaina junalla kohti keskustaa ja mietin koko ajan, että osaankohan mä puhua yhtään mitään. Tai sit puhun liikaa. Mä kun olen sellanen pälättäjä. Jännitys onneksi laukesi, kun tavattiin. Olinkohan mä sit enää hetkeäkään oikeastaan hiljaa :D Annie, sori jos oon pälättäny liikaa :D

Tavattiin siinä puoli neljän huitteissa ja lähdimme kiertelemään yhteisen himotuskohteemme kauppoja. Meikkiosastot tuli siis reissulla tutuiksi ja rahaahan sinne upposi. Kaikkea ihanaa sain kuitenkin ostettua. Kantelin painavaa laukkuani tyytyväisenä, olin haltioitunut seurasta ja meikeistä, joten se kassin painavin juttu unohtui kokonaan. Niin, kamera. Harmittaa muuten taas kerran ihan vietävästi! Milloinkohan sitä oppisi oikeasti käyttämään, ettei aina tartte jälkikäteen harmitella... Tasan yhden kuvan sain napattua ja senkin puhelimella Instagramiin. Meidän herkulliset salaatit Stockan yläkerrassa. Vedettiin sen päiväiset ähkyt niistä, että mahani muistutti rantapalloa sen jälkeen. Mutta oli niin hyvää! Suosittelen, jos ette aiempaa ole käynyt testaamassa. Joten mulla ei siis ole teille muutoin näyttää mitään kivoja kuvia reissulta. Ei edes sitä omaa stressinaamaa, jonka sain ihmeen kyllä meikattua melko siedettävästi.


Onneksi mä voin kuitenkin näyttää teille ihanat saaliini, joita Helsingistä tarttui mukaan. Rahaa siis humahti, mutta sitäkin iloisempi olen ostoksistani :) Mutta osittain syytän kyllä ihanaa Annietakin. Hänen meikkitietämys ja yllytys sai mut myös ostamaan ;)

Lip Pen Honeysuckle
Eye Pen Pink
Lipgloss Shimmering Pink

Hennesiltä tarttui matkaan vaikka mitä. Mä en voi muuta kuin hämmästellä noita hintoja ja samalla niiden laatua. Yllättävää kyllä, mutta tuotteet on ihan huippuhyviä! Jos siis selektiivinen tai vähänkään kalliimpi kosmetiikka ei innosta, niin menkää ihmeessä koluamaan Hennesin meikit. En voi kuin kehua. Face Maskit on ihaniin kotihemmotteluhetkiin ihan parhaita. Viikonloppuna saunan jälkeen on ihana köllähtää sohvalle naamio naamassa ja vain rentoutua. Ja kaikki aiemmin testaamani naamiot ovat kyllä olleet todella hyviä.
Korostuspuuteri oli rakkautta ensisilmäyksellä. Harakka mikä harakka. Mun oli vaan pakko :D Huulikynä on jo toinen malliaan, joskin ensimmäistä en ole muistanut teille vielä esitellä. Suosittelen ihan satasella tuota. Pysyy huulilla kuin tauti ja sävyjä oli monta. (Lisään muuten näiden tuotteiden sävyt myöhemmin). Silmäkynä on ihana shampanja. Meinasin jättää ostamatta, mutta kun Annie osti ja näin sen hänen kädellään, munkin oli saatava. Ja onneks otin! Käytössä tälläkin hetkellä ja on muuten ihana! Huulikiilto oli vähän vahinkolaukaus. Ihanan sävyinen pullossa ja pullo on ihana, mutta tuote itsessään kamalan hajuinen ja väritön huulilla.


Katsokaa nyt noita ihanuuksia :)


Tuote joka mun on pitänyt ostaa jo pitkään, on Isadoran Inliner kajaali. Miten mä olenkaan voinut olla näin pitkään ilman sitä? Nyt jää kyllä valkoisen kajaalin käyttö vähille, täähän on ihan täydellisen sävyinen vesirajaan! Jos pidätte avarasta katseesta, niin teidän todellakin pitää käydä ostamassa tämä samainen kajaali itsellenne. Ja pysyvyys on todella hyvä!


Mulla alkaa taas kasvoputsarit olla loppu, joten jotain oli saatava pikaisesti kaappin. Mulla oli testeri tästä The Body Shopin Tea tree putsarista ja se tuntui hyvältä, joten ostin sitten ison pullon. Paremmat arviot sit taas tyhjennyttyä.


Lushilta tarttui matkaan kasvopesu myöskin. Tällä tosin ei pestä meikkiä pois, mutta tämä luonnonainesta tehty pesu sisältää sen verran hyviä ainesosia, että myyjän esittelyn jälkeen mun oli pakko ostaa se. Helposti vietävissä? Voi kyllä :D Jännää tavaraa ja tuolta purkista pitää aina kaivaa pieni määrä ja muussata se kädelle ennen käyttöä. Mielenkiinnolla odottelen millaisia lopputuloksia tämä tekee kasvoille.


Bobbi Brown rantautui Suomeen vasta jokunen aika sitten. Merkki on tullut mulle tutuksi ulkomaalaisilta youtuben kauneusguruilta. Moni on Bobbia hehkuttanut ja varsinkin sen mustaa geelilineria. Mä en ollut vielä koskaan kokeillut geelilinereita, mutta muiden hehkutukset saivat mun päähän todellisen pinttymän. Ei tosiaan ollut minkäänlaista hajua, miten geelilineri toimii, mutta rohkeasti vain uutta kohti. Eilisellä pikatestauksella voin sanoa, ettei tullut hutiostos. Sain myös näytteen heidän CC-voiteesta vaaleimmassa sävyssä. Pakko testata sitäkin pian.

Sitten se totaalinen sekoaminen ja rahojen tuhlaus... :D


MAC! Voi apua! Pyörittiin Annien kanssa kaikessa rauhassa MAC pisteen ympärillä ja kierrettiin se varmaan joku neljä kertaa läpi, ellei enemmänkin :D Ihania, ihania juttuja toinen toisensa perään. Mulla oli tasan kaksi asiaa, mitä MACiltä aijoin ostaa ja ne olivat paljon hehkutetut siveltimet. Mutta sitten jotenkin kummallisesti menin rakastumaan poskipunaan ja enhän mä lopulta voinut jättää sitä ostamatta.


Poskipuna sävyssä Dainty on mielestäni ihan täydellinen sävy. Ei taita liikaa pinkkiin, muttei persikkaankaan vaan sopivasti siltä väliltä. Okei, mun on kyllä todella turha näitä väri tai sävymaailmoja yrittää selittää, kun en handlaa niitä ollenkaan. Mutta siis näin yksinkertaisesti mun mielestä. Poskipunassa on ihana hohde ja tuo pääsikin heti ahkeraan käyttöön. Rakastuin todella :D Kyllä on muuten jokaisen euron arvoinen tuote.


Mutta sitten tää harakka meni ja rakastui taas hohteeseen. Juurihan olin ostanut Hennesiltä halpis hohteen, mutta Annie sekä MAC pisteen myyjä alkoivat todenteolla suosittelemaan mulla tuota Soft and Gentleä. Itse olin ajatellut hohteista ennemmin Lightscapadea, joka on siis lähes valkoinen hohde, mutta viisaampien suosituksella ja pienellä painostuksella matkaan lähtikin ruskeampi versio. Ja voin sanoa, etten kadu hetkeäkään tuon ostoa. Ihan täydellinen hohde! Mä voisin sutia tuota koko naaman täyteen ja kulkea urpo onnellinen ilme kasvoillani. Ehken kuitenkaan. ;P Tuo on ihan täydellinen! Olen todellakin rakastunut!


Siveltimista mun piti ehdottomasti saada 217 häivytyssivellin, jota jokainen MACistä tietävä hehkuttaa sekä 239 lättäsivellin, koska sellainen mun kokoelmista puuttui. 219 kynäsivellin lähtikin matkaan sitten ihan vaan vahingossa. Juu tiedän, siveltimet ovat todella tyyriitä, mutta nyt kahden päivän testailulla ei ainakaan vielä kaduta hetkeäkään. Ja kaikkien hehkutuksesta tiedän, että nämä tulevat todellakin kestämään pienen iäisyyden. Ja siveltimet, tarviiko muuta sanoa? ♥

Sain sieltä myös näytteeksi pienen tuubin ripsiväriä ja innolla kokeilemaan sitäkin.


Kosmetiikkakokoelma siis taas kasvoi, mutta olenkin siitä erittäin onnellinen :) Ihania juttuja todella! Ja seura, se se vasta parasta olikin. Kiitos siis Annie tuhannesti seurastasi, mulla oli ihan huikeeta! Ja toivottavasti nähdään pian uudelleen ♥

Hih, järkytyittekö mun ostoksista? ;D

You Might Also Like

8 kommenttia

  1. Sie voisit perustaa kohta meikkisalongin, alkaa olla joka lähtöön noita tuotteita. Ja niistähän sie tykkeet, ovat siun juttu. En järkyttynyt! Ihana Janet.
    ~elle~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos elle ihanasta kommentistasi :) Oma meikkisalonki olis kyllä ihan huikea juttu! Josko jotain sinnepäin edes, kun saataisi vessa remontoitua ;) Mutta meikeistähän mä todella tykkään :) Ihana sinä ♥

      Poista
  2. Heh en kyllä järkyttynyt ostoksistasi, mutta hitsi sait mut haaveilemaan uusista siveltimistä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt muutaman kerran käytöllä mä ehdotomasti suosittelen noita MACin siveltimiä. Ne on ihan huippu hyviä! Lifetime ostos, joten kannattaa harkita. :)

      Poista
  3. Siis voi apuva :D Mutta on kyllä ihanan näköisiä juttuja taas, ja vähän nyt kyllä kiinnostuin noista henkkamaukan meikeistä :D Täytyy ens kerralla kun jotain uutta kaipaan niin kipasta kurkkaamaan senkin tarjonta, jos kerta ovat niin hyviä kuin väität ;) Mitä kaikkea tuolla korostuspuuterilla voi korostella? se näyttää ja kuulostaa kivalta :D
    Ja salaatit näyttää ihan törkeen hyviltä, nam!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, apuva oli kyllä eka ajatus mullaki, kun katoin tiliotetta ;D Mutku...ne on niin ihania :D
      Kannattaa ehdottomasti ostaa henkkamaukkaa testiin. Suosittelen ehdottomasti. Samoiten heidän siveltimet on kelpoja :) Voi, korostusjuttu on ihan huippu. Yleensä käytän aina poskipäille, amorinkaareen, silmien sisänurkkaan, kulmaluulle, nenänvarteen...mitä siis haluaa korostaa :) Yksi mun lemppareimmista kasvomeikeissä :)
      Salaatit oli huippuhyviä! Kannattaa oikeasti käydä testaamassa :)

      Poista
  4. Hehe, tää oli niin liikkis postaus! :) Mahtavia ostoksia teit, ja hitsi, nyt munkin varmaan pitää testata noi Henksun huulikynät. Kiitos vaan vinkistä... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa testata ne, on mun mielestä hinta-laatusuhteeltaan ihan parhaita. Mulla kun on yks Isadorankin, niin mun mielestä nää menee heittämällä ohi. Ole hyvä siis vinkistä ;)

      Poista