Livbox - helmikuu 2014 arvostelu

keskiviikkona, maaliskuuta 05, 2014

Johan tämäkin kuu alkoi vauhdikkaasti ja ei niin kivasti. Eilen sain taas taistella päänsäryn kanssa. On kyllä niin ärsyttävä vaiva. Oli pakko siirtää vatsalihashaasteen vapaapäivä eilis illalle, sillä en vain kyennyt käydä repimään itseäni. Kyllä voi sitten kiukuttaa tää ainainen särkeminen. Vetäisin eilen sitten sellaiset kevyet viiden tunnin unoset, vaikka vähän väliä kyllä heräilinkin. Tänäänkin vielä jomottaa ja koin paremmaksi jäädä parantelemaan itseäni kotiin. Tuo migreenissä autolla ajaminen kun tuppaa olemaan melko vaarallista. Karkasin eilen siis hieman aiemmin kotiin lepäämään ja havahduin motarilla valkoisen viivan väärältä puolelta ihan muutamaa senttiä vaille ojasta. Otti vähän pumpusta kun säikytti niin kovasti. Ehkä siis vaan turvallisempi, että olen vielä tänään kotosalla.
Nyt halusin hetkeksi ajatukset johonkin ihan muuhun ja johonkin huomattavasti mukavampaan, joten käydään helmikuun Livboxin tuotteet läpi. Toivottavasti kohta saataisikin availla maaliskuun boxia :)


John Friedan Full Repair shampoo ja hoitsikka oli ihan huippuja! Mä olen nykyisin ihan kangistunut käyttämään samoja hiustuotteisiin ja unohdan ostaa uusia kokeiluun. Oli siis todella kiva, että sai reilun kokoiset näytteet Livboxista, sillä nyt näistä ehti saada kunnon kuvan. Olin todellakin unohtanut, että hiukset voivat olla muhkean näköiset pesun ja kuivatuksen jälkeen. Ihan hämmästyin ensimmäisen pesun jälkeen hiuksiani. Ne olivat samalla todella hoidetun oloiset, mutta kuitenkin ilmavat. Aussien pesuaineet on olleet mun mielestä ihan huippuja, mutta ei niillä kyllä ilmavia hiuksia ole saanut. Ennemminkin kunnon liimaletti ja hiukset oikein nuolee päänahkaa, mutta muuten hiukset ovat niiden käytöllä olleet todella terveän oloiset. Tykästyin John Friedaan ihan hirmuisesti ja jos nämä jossain tulee vastaan, niin ehdottomasti ostan. Vaikka kyllä näistäkin yksi miinuspuoli löytyi. Mun hiukset ovat rasvoittuneet hieman normaalia nopeammin.

Carmexin huulirasva, edelleen käyttämätön. Kirsikan tuoksuinen on huimasti kiveman tuoksuinen, joten se jatkaa käytössä. Tälle perusversiolle mulla onkin jo suunnitelma. Näette sen sitten jossain vaiheessa :)

Tässä välissä siten nuo Niksulle annetut tuotteet.  [3D]Mension Hair&Body shampoo tuli käytettyä loppuun jo aikapäivää sitten ja kommenttina tuli, että perus hius/vartalo pesu. Ei mikään mullistava pesu, ei mikään tosi mullistava tuoksu, väri oli venka. Ei siis tainnut saada niin hyviä arvosanoja, että pitäisi kotiin asti ostaa.
Vähän samanlainen arvio tuli Calvin Klein Encounter Edtstä. Ei kuulemma ollut yhtään Niksun tuoksu. Hän koki tuoksun sopivan paremmin vanhemmalle miehelle ja hänelle tuli joku saippua tuoksusta mieleen. Ei siis tällä kertaa kumpikaan tuote saanut Niksulta täysiä kymppejä. Pysytään siis vielä niissä vanhoissa merkeissä :)

Garnierin BB-voide löysikin jo uuden kodin. Juuri kylässä ollut serkkutyttöni Minttu on pikkuhiljaa alkanut meikkailemaan ja hänellä olikin käytössään Maybellinen BB-voide. Nuorelle, todella vähän peittoa tarvitsevalle iholle, BB-voiteet sopiikin mielestäni hyvin. Minttu otti mielissää voiteen vastaan ja parina päivänä laittoikin sitä täällä meillä ollessaan. Sopi hyvin mielestäni. Ei tullut samanlaisia oireita kun minulla ja sävykin osui just nappiin. Minttu kun on talvellakin yhtä ruskea kun minä kesällä. Kiva, että tuote pääsi käyttöön :)

Eucerin Aguaphor hoitovoide...en ees testannu. Ei kiinnostanu yhtään. Pistin äidille ja hää saa testata jos kokee testauksen arvoiseksi. Mulla kun sama tuote jo ennestäänkin kaapissa ja sekin jäänyt käyttämättömäksi. Josko nyt ei tulis taaaas kasvorasvaa seuraavassa boxissa. Jännityksellä odotellen.

Viimeisenä vielä Neutrogenan Norwegian Formula käsivoide. Tämä kosteutti kädet ihan hyvin ja tuntui riittoisalta. Kuitenkaan tämä ei saanut mua puolelleen. Voin käyttää vain yötä vasten, kun voide jää niin öljyiseksi käsiin. Vihaan, kun käsivoiteet imeytyy hitaasti. Eikä tämä mielestäni silti päässyt ihan samoihin kosteutus lukemiin Favoran kanssa.


Tämä boxi on ollut ehkä epäsopivin, sillä moni tuote lähti jakoon ja lopulta itselleni käytössä mieluisia oli vain hiustenpesuaineet. Toivottavasti seuraavassa boxissa tulisi sit taas kivempia tuotteita. Mitä te tykkäsitten helmikuun tuotteista?

You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Tuli, kiitos ihanuus <3 Tuli eilen ja nappasin kuvat tänään :) Tulossa siis tännekin kuvaa :)

      Poista
  2. Mä tykkäsin tästä setistä, hiustuotteet tuntu ainakin yhden käytön perusteella hyviltä eikä hiukset uimahallireissun jäljiltä olleet ihan korput, aatulle olen jo ostanut tuubin eucerinia ja bb-voidekin on paristi päässyt käyttöön. huulirasva ihan perus, sinne muiden joukkoon laatikon pohjalle odottamaan josko joskus pääsisi käyttöön. ainut ei niin hyvä oli tuo käsivoide -kädet tuntuvat ikävän tahmeilta vielä monta tuntia käytön jälkeen. Miesten juttuja ei vielä oo kokeiltu, mitä nyt tuoksua vähän haisuttelin ja musta se oli ihan ok.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo hiustuotteet olikin mun lemppari tästä boxista. Ne tuntui tosi huipuilta!
      Ihana, kun jaksat aina kertoa omankin mielipiteesi tuotteista mulle. :) Mun mielestä on niin kiva kuulla, mitä muut ovat tykänneet :)

      Poista