Livbox - maaliskuu 2014 + yllätys

keskiviikkona, maaliskuuta 12, 2014

Nyt äkkiä maaliskuun Livboxin kimppuun! Varmaan kaikki olette jo nähneet mitä boxi sisältää, mutta kai te vielä täältäkin jaksatte käydä kurkkimassa meikän Livbox ylistystä? :) Tällä kertaa boxi ei päässyt yllättämään, sillä olin odottanut sitä jo viime viikon maanantaista asti. Viikko tuntui kestävän ja kestävän, kun postilaatikossa ei minään päivänä boxia näkynyt. Mutta perjantai, tuo yksi viikon parhaista päivistä, muuttui hetkessä ihan tuhannesti kivemmaksi kun Livbox saapui. Hiplaisin boxia ja hetihän se oli pakko avata.

Ihmettelin boxin suuruutta, kun sain sen käsiini. Huomasiko kukaan muu samaa? Mun oli otettava vanha boxi siihen vertailtavaksi ja kyllä, tämä maaliskuun musta ylläri oli reippaasti isompikokoisempi kuin aiemmat. VAAU!! Ei siis muuta kuin boxin kimppuun.


Ensimmäisenä Marc Jacobs Daisy-tuoksunäyte. Edelleen, ihan huippua kun näytteet ovat muodossa suihkutettava pikkuputeli :) Daisyä olen monta kertaa miettinyt hajuvesikokoelmani uudeksi jäseneksi, mutta kun en ole saanut testattua sitä kunnolla iholla, olen jättänyt sen toistaiseksi ostamatta. Nyt kyllä suihkauttelen putelin tyhjäksi varmasti alta aikayksikön. Uuden arkituoksun metsästys on meinaan ollut käynnissä Burberry Britin loppumisen jälkeen.

Kuvitelkaa tähän väliin sellainen hurja ilokiljaisu ja hypähtelevä riemupöljä idiootti virneellä. HUULIPUNA! Cliniquelta tuli todella suloisen sävyinen huulipuna 37 pink-a-boo, jonka sanotaan yhdistävän huulipunan hyödyt ja huulikiillon kiiltävyys. Sävy on melko neutraali ja varmaan lisää vain omien huulten sävyä syvemmäksi ja varmaan sitten toki sen kiillon. Innolla odotan tämän testausta. Josko tästä saisin sopivan arkipunan itselleni. Tämä oli ehkä boxin paras tuote.

Kuivakinttuiselle taas muistutusta, että ne kintut oikeasti pitäisi rasvata. Tällä kertaa boxista tuli  mulle blogeista tutuksi tullut Jurlique Rose Body Cream. Tuo ruusutuoksu kun ei ole mun lemppari, niin vähän jännittää millainen tuoksupommi korkin alta paljastuu. Onneksi tuoksu ei ole ihan niin justiinsa, jos voiteen hölväilee tuonne sääriin. Mutta jos se onkin oikea hekumallinen kunnon ruusunkukan tuoksu, niin varmasti laitan tuohon nenän alle ;) Niin, ruusuntuoksuisista tuotteista en ole tykännyt, mutta tuoksuuhan ruusu itsessään ihanalle :)

Saatoin alkuun näyttää taas hieman mutrunaamaa, kun taaaaaas tuli kasvovoide. Moneskohan tämä jo on? Kuitenkin aiemmin tulleen Lumene Labin silmäymärysvoiteen takia, mua todella kiinnostaa kokeilla tätä Age Correcting korjaavaa yövoidetta. Eikös lähemmäs kolmekymppinen voi jo käyttää ryppyvoiteita? Ainakin pienen putelin verran. Haluan ehdottomasti saada lisää testausta noista Lumenen Lab tuotteista.

Wuhuuu!! Olin myös todella fiiliksissä, kun boxista paljastui uutuus tuote Oral-B 3D White Luxe Glamour Shine hammastahna. Olen nähnyt jo melko monen ennen-jälkeen kuvat ja olen ollut melkoisen vakuuttunut. Oma hammassävyni on kyllä kovin keltainen, mutta varmasti tällaisena tuhottomana teen lipittäjänä olen saanut ne entistä keltaisemmiksi. Otin alkukuvat hampaistani ja aijon ottaa jälkeen kuvatkin, mutta katsotaan kehtaanko niitä sitten julkaista laisinkaan. Mun hampaat kun eivät ole...noh.. kovin esittelymalliset. Innolla silti testailen! Niksuhan mun tuubille hyökkäsi heti. Oli pakko pistää se piiloon, ettei hää kerkiä käyttämään sitä kokonaan ;D

Toinen boxin iso paketti oli L'oréal Paris Elvital Fibralogy Thickness Booster. Tuote, jonka luvataan auttavan tekemään hiuksista paksummat. Tuota noin. En ole ihan satavarma kannattaako tällaisen jouhitukkaisen hirveästi tuota päähänsä tunkea, mutta kokeilunhaluinen kun olen. Pitäähän mun nähdä, tekeekö se mulle mitään. Mulla on kuitenkin hiuksia varmaan suhteessa melko vähän päässä, mutta kun ne on niin paksuja, että sellaista hiuksia lisäävää ainetta testaisin kyllä vielä isommalla innolla. Testiin siis vain.


Sitten toinen riemuhuuto. Mä sain upean Essien lakan! Tämä oli kiitos siitä, että olen tilannut boxia jo kauan. Alusta alkaen toisinsanoen. Vaikka edelleen mua harmittaa, etten sitä ihan ensimmäistä boxia saanutkaan. Siinä oli huisin mielenkiitoisia tuotteita. Kiitos Livbox-tiimi vaan teille, onnellinen tilaaja täällä tosiaan on :)

Mutta jotta te ihanat rakkaat lukijani ette aina vain joutuisi kuuntelemaan mun höpötyksiä tästä mahtavasta mysteeriboxista, on mulla teille yllätys. Oletteko valmiina?


ARVONNAN SPONSOROI LIVBOX

Minulla on ilo ja kunnia saada arpoa teille kolmen kuukauden Livboxit! :)

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

SÄÄNNÖT:

Arvonta on avoin kaikille.
Arvonta päättyy lauantaina 22.3.2014 klo 12:00

1 arpa - jätä kommentti ja keksi nimimerkki
2 arpaa - jätät kommentin ja olet Fantazya julkinen lukija
3 arpaa - jätät kommentin, olen julkinen lukija ja linkität arvonnan omaan blogiisi. Linkki tulee jättää myös kommenttiin.

Jätä myös sähköpostiosoitteesi kommenttiin, että saadaan palkinto heti liikkeelle. 

Kommentissasi haluan kuulla, mikä on kosmetiikan luottotuotteesi. Onko se kenties Lancomen ripsiväri, Labellon huulivoide vai Garnierin kasvoputsari? Mitä tuotetta ilman et siis voi elää? Ja kerro vielä, onko Livbox sinulle tuttu?

Muista jättää kaikki vaadittavat tiedot kommenttiin, muuten seuraa diskaus. Jokaiselle siis samat säännöt. :)

Kaikille ihan hurjasti onnea arvontaan!!! :)

You Might Also Like

61 kommenttia

  1. Oo, mulle mulle! Enää ensi kuu tulossa ja vielä kahden vaiheilla löytyykö budjetista muutamaa roposta uudelle tilaukselle.. Apua, mikähän voisi olla mun luottotuote, nyt kun ei joka päivä meikkaa on huomannut että hengissä selviää ilmankin :D Mutta ehkä se ripsari on se, jota eniten kaipaa ilmettä kohentamaan, merkkinä Lumene hyväksi koettu :) Mukana kahdella arvalla.

    maisamiisa@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Oma luottotuotteeni on Avenen silmänympärysvoide (: Silmänympärysihoni oli yhdessä vaiheessa aivan vereslihalla ja kortisonikuurin jälkeen en ole mitään muuta voidetta käyttänyt. On pitänyt silmänympärysihoni hyvässä kunnossa eikä kuivuudesta ole ollut tietoakaan! Livboxia olen tilannut joulukuusta 2012 asti.

    Olen julkinen lukija nimellä Ine ja meilini on ine_91@msn.com (:

    VastaaPoista
  3. Yhtä tuotetta on aina niin vaikea nimetä, mutta voisin tällä kertaa sanoa että Erisanin kasvojen puhdistusaine, joka on tehokas, hellävarainen sekä edullinen. Osallistun arvontaan mukaan kolmella arvalla ja linkki postaukseeni on:

    http://d-oris.blogspot.fi/2014/03/vinkki-livbox-arvonta.html

    doriss.blog@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Ehdottomasti meikkivoide, parasta tuotetta vielä etsiskelen. Ilman meikkivoidetta ei tällä naamalla kuitenkaan voi elää, joten se. Vaikka tietty Sensain 38 ripsarikin on yksi luottotuotteistani.

    Kahdella arvalla mukana, olen halunnut LivBoxia kokeillakin. :)

    VastaaPoista
  5. On erittäin vähän tuotteita joita käyttäsin päivittäin, mutta kosmetiikankäyttöni perustan muodostavat Rimmelin puuteri, Lumenen vedenkestävä ripsari ja uutena Lumenen raspberry miracle-rajaustussi!
    En ole itse tilannut Livboxia koskaan, mutta olen lukenut siitä monista blogeista ja olisi todella mukavaa päästä testaamaan :)
    Osallistun yhdellä äänellä
    roosaeskola@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Oi, ihana arvonta! Mun kosmetiikan luottotuote on Cliniquen take the day off- meikinpoistoaine. Parasta ikinä, käyttänyt tätä jo vuosien ajan. Toivottavasti ei koskaan poistu valikoimasta <3

    milla521@hotmail.com

    VastaaPoista
  7. Luottotuotteeni on Lumene Arctic Aqua linjan 24h voide. Toimii niin meikin alla kuin yövoiteenakin :) Livboxia olen tilannut reilu vuoden verran. Osallistun yhdellä arvalla.

    -Sarap- sappe_92@hotmail.com

    VastaaPoista
  8. Noi Livboxit on kyllä kivoja ja muutenkin hauska idea. Mun oma luottotuotteeni liittyy hiuksiin, käytän usein XZ:n niiskuneiti -selvityssuihketta, koska se on ihan tosi hyvä takkuihin sekä sähköisiin hiuksiin. Tykkään myös käyttää Elivon kosteusvoidetta.

    Olen lukijasi ja luen nimellä imlacking. Sähköposti: completelylacking[at]gmail.com

    Mainostin arvontaasi blogissani: http://imlacking.blogspot.fi/2014/03/arvonta-fantazya-blogissa.html

    VastaaPoista
  9. Mä haluuuuuuuuuun, mulle mulle mullex)
    Ja luottotuote on maxfactoryn ripsari, sitä on suditava joka aamu, no okei viikonloput on asia erikseen, sillon ei jaksa. Ja oikeestaan en pysty olemaan ilman yövoidetta, siinä mulla toimii se nivean uus cellular?!?
    -Skeit-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. JA sähköposti oli: skeit@gmail.com ;)

      Poista
  10. Ehdottomasti Sensain 38 -ripsari on luottotuotteeni, tosin aika maltillinen, joskus juhlameikkiä tehdessä tulee luottokaveri hylättyä ja käytettyä jotain räväkämpää ripsaria..
    ahlfors(at)suomi24(piste)fi

    VastaaPoista
  11. Mukana arvonnassa 1 arvalla
    eekku80@netti.fi
    Livbox on tuttu
    Luottotuote varmasti tällä hetkellä rossmann isana hair hiusvesi

    VastaaPoista
  12. Sensain 38 ripsari, tähän palaan aina, kokeilujen jälkeen. Livbox on tuttu muutamalta kuukaudelta.
    Mukana 1 arvalla
    katmi@netti.fi

    VastaaPoista
  13. Mun luottokasvorasva on talvisin erisanin 24h kasvovoide ja kesäisin sen kevyempi versio (en nyt muista tarkkaa nimeä) :) Sain joululahjaksi 3kk tilauksen joka nyt maaliskuussa loppui, joten uudelle olisi käyttöä koska olen jo jäänyt koukkuun ;) yhdellä mukana kivassa arvonnassa! T. Saya sayav@hotmail.fi

    VastaaPoista
  14. luottotuote on "kissasaippua", mikä ikinä sen oikea nimi olikaan :D sillä saan aina nassuni puhtaaksi. Livboxia en vielä ole raskinut tilata mutta jos voitto ei satu kohdalle niin voi olla että sen tilaan joskus tässä. yhdellä arvalla mukana! emjama@live.fi

    VastaaPoista
  15. Luottotuote on varmaankin carmex huulirasva!! Niin ihanan tuoksuinen ja mukavan tuntuinen huulilla ja siihen pääsin tutustumaan livboxin kautta, kun sain palkinnoksi 1kk livboxin :-)
    Mukana yhdellä arvalla!
    suvi.lahdemaki@gmail.com

    VastaaPoista
  16. Ei ole mitään yhtä tiettyä, mutta Max Factorin huulipunista tykkään ainakin kovasti.
    On jonkin verran tuttu.
    1 arpa.
    -minttu47-
    minttu47@gmail.com

    VastaaPoista
  17. Luottotuotteeni on ehdottomasti ACOn huulirasva. Löytyy lähes joka taskusta. Livbox on tuttu ystävän kautta.

    ~elle~
    _elle1980_@netti.fi

    VastaaPoista
  18. Oooo Livbox!:) Niin pitkään halunnut kanssa kerran kuussa postilaatikkoon yllätyspaketin!:)) Osallistun 2.arvalla! Luottotuotteeni on nykyään Lumenen CC-voide! Aivan ihana tuote ja nopeuttaa aamuja, kun laittaa vaan sitä äkkiä peitteeksi!:)

    ewelyn87@hotmail.fi

    VastaaPoista
  19. Luottotuotteeni on varmaan Garnierin BB voide;) ja livbox on minulle tuttu kaverilta,mutta en ole itse tilannut..
    Osallistun siis 1arvalla(:
    -minttu
    gollahorse@gmail.com

    VastaaPoista
  20. Osallistun arvontaan kahdella arvalla, tuo livbox on itselle ihan uusi tuttavuus :) Voin vain kuvitella miten mukavaa olisi availla kuukausittain ylläripaketteja! <3 Luottotuotteena Loreali Parisin True Match meikkivoide!
    eeva1010@gmail.com

    VastaaPoista
  21. LUmenen CC-voide on minullakin nopeassa ajassa tullut uudeksi todelliseksi luottotuotteeksi. Tykkään kovasti.
    Arvontaankin osallistun yhdellä arvalla...
    flight(at)luukku(piste)com

    VastaaPoista
  22. Luottotuotteeni on tällä hetkellä Lumenen CC -voide :)
    jii.jokela@gmail.com

    VastaaPoista
  23. Luottotuotteeni, jota ilman en pärjäisi on ehdottomasti Maybellinen DREAM MATTE MOUSSE mattameikkivoide. Monet vuodet minua jo palvellut! Livboxista olen monet kerrat kuullut, joten tuttu se sitä kautta on. Itse en ole vielä päässyt kokeilemaan!

    Olen lukijana ollut jo jonkun aikaa, elikkäs kahdella arpasella osallistun. :-)

    jelena.nieminen@hotmail.com
    ~Jelena Nieminen~

    VastaaPoista
  24. Kahdella arvalla mukaan :) Luottotuotteeni taitaa olla Lumenen meikkipuuteri, jota ilman en varmaan voisi olla päiväkään :D Livbox tuli minulle jossain vaiheessa, mutta nyt en taas ole raskinut tilata. Osuisipa onni kohdalle nyt! :)

    ilokseni@gmail.com

    VastaaPoista
  25. Osallistun arvontaan:) Ja luottotuotteeni jota ilman en voi elää on Oriflamen Master Curl Mascara
    Kaareuttava ripsiväri:)

    andeliina@windowslive.com

    VastaaPoista
  26. Suosikkini on nyt (ja aina!) bepanthen, jota käytän huulirasvana!!:)
    Linboxista olen lukenut ja kuullut tooooosi paljon. Itse en ole vielä käsiini tätä saanut.:)
    Kahdella arpasella osallistun :)
    irmeli.nieminen@hotmail.com

    VastaaPoista
  27. Luotto tuotteeni perustuu paljon huonon ihon peittämiseen. Kauemmin meikkipussissani majaillut luotto tuote on Lumenen valopuuteri. Sitä ilman en voisi kuvitella lähteväni mihinkään, sellainen kiilto olisi kasvoissa että hyihyi! Uusin luotto tuote on itseasiassa sinulta bongattu Lumenen cc- meikkivoide. Kun kerran sitä ostin en vaan voi enää kuvitella ostavani muuta meikkivoidetta. Kiitos tästä ! :)

    Olen julkinen lukija
    S.postiosoite: jenna.berg@luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja olen tilannut boksia, mutta unohdin uusia tilauksen jonka jälkeen olisi pitäny tilata se kalliimmalla niin se jäi :/

      Poista
  28. Yksi pitkäaikaisimmista suosikeistani on Biothermin vaahtomainen puhdistusaine.
    En ole koskaan tilannut Livboxia, mutta blogeista aina seurailen mitä ihanaa ne milloinkin sisälsivät.
    Yksi arpa. s-posti: hanna8201@luukku.com

    VastaaPoista
  29. Meikkipuuteri, mutta ei mikään tietty merkki ainakaan vielä ylitse muiden.
    Yksi arpa minulle, kiitos!
    Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

    VastaaPoista
  30. Garnierin bb-voide on oma luottotuotteeni, ollut jo pitkään.

    Livboxia yhdellä arvalla lähden tavoittelemaan :)
    pinaje(at)wippies.fi

    VastaaPoista
  31. Mun luottotuote jo vuosia ollut Hypnose-ripsari. Livbox on tuttu, itse asiassa mulla on nyt juuri 3kk tilaus päällä ja sain tässä kuussa ekan boksini ^_^ Sen verran tyytyväinen olen, että ei lisätilaus palkinnon muodossa olisi pahitteeksi ollenkaan ;) Kaksi arpaa kiitos, kaljukeiju@gmail.com

    VastaaPoista
  32. Rimmelin Stay Matte meikkipuuteri kulkee aina mukana. Edullinen, mutta hyvä luottotuote.

    Olen itse odotellut maaliskuun Livoboxia saapuvaksi, mutta jonkin järjestelmävirheen takia osa paketeista on saanut väärän vastaanottajanimen päälleen. Hieman kateellisena siis luen näitä muitten postauksia, koska en millään malttaisi odottaa, mitä oma pakettini sisältää.

    Yhdellä arvalla lähden leikkiin mukaan. virpi.yv(at)gmail.com

    VastaaPoista
  33. Olen mielenkiinnolla seuraillut livboxien sisältöjä ja miettinytkin tilaamista, on tuo konsepti sen verran ihana :) Luottotuotteeni, tai yksi niistä, on Bevita R-huulivoide ; lukuisia huulirasvoja testanneena voin todeta ettei ole toista läheskään yhtä hyvää. Käytän ihan päivittäin ja ei puhettakaan huulimeikin laittamisesta ennen kuin on tuota huulivoidetta alla :) Ihan huippu tuote!

    Kaksi arpaa mulle :)
    ninjapieni(at)gmail.com

    VastaaPoista
  34. Ceridalin lipolotion-öljy, jos saa vain yhden valita. Todella monikäyttöinen ja tehnyt ihmeitä iholleni. Livboxia en ole itse tilannut vielä.

    Kahdella arvalla mukana.
    teekoo81(at)gmail.com

    VastaaPoista
  35. Heippa mun loistotuote on Clarinssin silmänympärysvoide :) En ole itse vieläkään tilannut boksia

    Yhdellä arvalla mukana
    a.n.s.k.u_93@hotmail.com

    VastaaPoista
  36. Osallistun yhdellä arvalla :) Suosikkituotteeni taitaa olla Lumenen ripsiväri, tarkempaa nimeä en nyt vahingossakaan muista. Ja ehdottomana toisena sitten labellon huulirasva :)

    Enkuli
    enkulii7@suomi24.fi

    VastaaPoista
  37. Yhdellä mukana. Luottotuotteeni on Yves Rocherilta ostettu haalea huulipuna, joka on kuitenkin tarpeeksi vahva arkikäyttöön ;)
    marianna1@luukku.com

    VastaaPoista
  38. Mukana yhdellä! Ihmeliina pelastaa päivän ku päivän.
    llena
    llena@luukku.com

    VastaaPoista
  39. Kosmetiikan luottotuotteeni on Sensain ripsiväri! Inhoan yli kaiken suttaantunutta ripsiväriä ja varisevia hitusia poskilla, mutta tämän kanssa niistä ei tarvitse huolehtia.
    teija(dot)lento(at)elisanet(dot)fi

    VastaaPoista
  40. Mukana kahdella! Livboxista olen kuullut aiemmin kyllä.
    Kosmetiikan luottotuote on ehdottomasti Max Factor Masterpiece Waterproof - ripsiväri. Ei varmasti kyllä lähde sateessa eikä itkemällä!
    sopeutuja(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  41. Aqualan L-perusvoide, toimii niin pesussa kuin ihonhoidossakin. Livebox ei ole kuin nimeltä tuttu.
    isontalonpoikii@gmail.com (2 arpaa)

    VastaaPoista
  42. Mun täytyy sanoa, etten keksi yhtään kosmetiikkatuotetta, joita ilman en voisi elää. Pidän kyllä monista tuotteista: Lancomen Hypnose ripsarit, Lumenen kulmakarvageeli, Smashboxin meikinpohjustaja, L'Orealin naamanpuhdistusöljy, Cliniquen Almost Powder Make-Up, Tigin hiuslakat jne. Yksikään näistä ei kuitenkaan ole _täydellinen_, vaan odotan tälläkin hetkellä näiden purkkejen loppumista, jotta pääsen ostamaan uusia tuotteita kokeiluun. En ole vielä löytänyt siis sellaista luottotuotetta, jonka haluan ehdottomasti ostaa uudelleen heti vanhan loputtua. Livbox on mulle todella tuttu konsepti, sillä luen ahkerasti kosmetiikkablogeja. En ole kuitenkaan ikinä itse tilannut boksia.

    -heisi
    ceran(at)luukku.com

    VastaaPoista
  43. Mun luottotuote on Lumenen blueberry ripsarit! Ne on siis ihan parhaita ja mitää muuta en ookkaan käyttäny moneen, moneen vuoteen! Ei ole edes kalliita ja ne on monesti vielä tarjouksessa jossain marketissa vähintään:D Ja Liv Box on mulle tuttu ennestään, voitin joskus jostain kilpailusta (aika epämäärästä:D) yhden paketin:) Ja yhdellä arvalla ollaan täällä mukana.

    essi.partanen@meili.fi

    VastaaPoista
  44. Yhdellä mukaan! Ihan peruspuuteri taitaa itselleni olla se kaikkein tärkein :)
    millal@luukku.com

    VastaaPoista
  45. Yhdellä arvalla mukaan, bb-voide on minulle tärkein =).
    ninuska76@luukku.com

    VastaaPoista
  46. Luottotuote ME huulirasva, Dermosil tai ME shampoo.. Yhdellä mukaan.Anne peltipurkki0@gmail.com

    VastaaPoista
  47. Luottotuote Lumenen kasvorasva. Yhdellä mukana. Sofia chipmunk@hotmail.fi

    VastaaPoista
  48. Yhdellä mukana. Tärkein tuote dermosil käsirasva. arja.katariina@hotmail.com

    VastaaPoista
  49. vaikea valinta. Nivean rasvaa ilman en pärjää. Judith pilkku10@hotmail.fi

    VastaaPoista
  50. Yhdellä mukana.
    Lumenen CC- voide on huipputuote minulle.
    o.korpi@gmail.com

    VastaaPoista
  51. CC-voide ja tai aurinkopuuteri, ihana palkinto tulisi todellakin tarpeeseen, olenkin yrittänyt kirjautua lukijaksi pari päivää (en tiennyt tästä arvonnasta) ihanaan blogiisi, mutta jostain syystä en ole onnistunut, mutta yritän vielä :) satusee(at)gmail(piste)com

    VastaaPoista
  52. Arvontaan mukaan yhdellä :) Olisin halunnut liittyä lukijaksi, mutta lukijaksi liittyminen ei bloggerissa jostain syystä toimi sitten millään :/ Huomasin aiemmin saman jossain toisessa blogissa, joten tieten yleinen ongelma, harmi. Garnierin BB-voiteesta on tullut viime aikoina luottotuotteeni. millanen2@gmail.com

    VastaaPoista
  53. Dermosilin kasvoputsari, ollut jo monen monta vuotta :) ja kahdella arvalla mukana :)

    VastaaPoista
  54. Miten multa on menny tämä ohi? APUA! Äkkiä mukaan kahdella arvalla :)
    Hmm...Vaikea valita lempparituotetta kun on niin monia luottotuotteita, jos ei olisi kestoripsiä sanoisin ehdottomasti että Max Factorin False Lash Effect ripsari, mutta koska ripsaria ei oo tullu käytettyä pian vuoteen niin täytyy keksiä joku toinen ;)
    Kyllä mä sanoisin että Mary Kayn putsari, mun kasvojen iho ei oo ollu aikoihin näin hyvässä kunnossa mitä se on nyt ollu kun käytössä on ollu MK:n putsari. Ison plussan se saa vielä riittoisuudestaan.
    Sähkäri on hattaraablogi@luukku.com

    VastaaPoista
  55. Lushin kosteusvoide. Ihana, mutta kallis :/
    lumikki1@luukku.com

    VastaaPoista
  56. 2 arpaa :) only-mortal@hotmail.com livbox ei ole tuttu, mutta haluaisin tutustua :) luottomeikki on konehelsingin ripsari :)

    VastaaPoista
  57. Eikun hupsista, taisinkin jo myöhästyä arvonnasta :(

    VastaaPoista