Elämäni aakkoset

torstaina, heinäkuuta 17, 2014

Enää yksi herätys, YKSI! Mä en voi uskoa tätä. Vihdoin tää tyyppi pääsee oikealle lomalle. Ei tätä tunnetta voi oikein sanoin kuivailla. Totesin eilen äidille, että näinköhän mä osaan olla ilman töitäni. Kuitenkin sitä on tullut tehtyä vuoden päivät taukoaatta, no siis tietty viikonloput ja arkipyhät välissä. Muuten olen ollut naimisissa sen kanssa. Olen opettanut viimeiset viikot tuuraajaa itselleni ja tämä viikko on ollut vain henkisenä tukena olemista. Ihanaa huomata, miten toinen on hiffannut asiat ja pärjää yksin. Ehkä mä uskallan jättää työni hänen huomaansa. Annoin varmuuden vuoksi kyllä oman sähköpostiosoitteen, että saa kysyä jos on jotain murhetta. Olen siis vihdoin ymmärtänyt ja ehkö jopa päässyt kunnolla fiilikseen - LOMA. Vou. Ja vielä sen viisi viikkoa.

Nyt näin mukavissa fiiliksissa ajattelin vihdoin tehdä blogeissa pyörineen aakkos-haasteen. Tykkäsin lukea muiden valintoja, joten pitäähän se itsekin tehdä. Eli tässä tulee meikän elämän aakkoset.


A - Aamut, varsinkin semiaikaiset sellaiset. On ihana viikonloppuna herätä seitsemän korvilla, käydä aamulenkillä hiljaisuudessa ja sen jälkeen istua rauhassa aamupalapöytään. Parasta. Vaikka kyllä mä tykkään nukkumisestakin. Toinen pakko maininta menee auringolle. Mollukka saa vain tuntemaan hyvää oloa :)

B - Blogi, mun rakas harrastus ja henkireikäni. Tämä homma vei kyllä mut ihan mukanaan. Rakastan tänne kirjoittelua, rakastan lukea muiden blogeja. Tää koko maailma. Pakko sanoa, että onneksi joskus eksyin tänne :)

C - Cata, meidän rakas pieni hömppäkattimus. Villiviikari, hellyydenkipeä, oman arvonsa tunteva neiti. Ja mä en ole ollut edes mikään kissaihminen. Mähän olen pelännyt noita karvapalloja viimeiset vuodet. Tätä tyyppiä ei kyllä voi pelätä. Se on niin pönttö <3


D - Draamaelokuvat. Voi apua, nolottaa myöntää, mutta mä taidan itkeä lähes kaikissa vähänkään koskettavissa elokuvissa. Olenhan mä sen kyllä tainnut teille jo myöntääkin. Draamat osuu monesti syvälle ja vollottelen sitten sohvannurkassa viltin alla :D

E - Eläimet, kaikenkarvaiset ihanat muruset. Olen lapsesta asti ollut ihan eläinhöperö ja taidan olla vieläkin. Mä voisin perustaa kotieläinpihan, kaikki elukat meille vaan :)

F - Farkut, ehdottomasti lempivaatteeni. Vielä kun löytäisi ne ihan täydellisesti istuvat. Ja pakko tähänkin mainita toinen, finnit. Voi saakelin saakeli, noi hitsin teini-ikään kuuluvat paukut. Niin ne vain ovat taas muuttaneet meikäläisen naamaan. Tästä syytän uusia pillereitä. Ärsyttää!

G - Google, höhöö :D G:hen on vaikee keksii mitään. Mut googlea tulee käytettyä aika ahkeraan. Mitä elämä oli ennen googlea?

H - Hiukset. Mulle hiukset on melko tärkeä juttu, siis omassa päässäni. Siltikin olen ihan onneton niiden laitossa, mutta rakkaat ovat.

I - Intopiukea, se taidan olla minä. Innostun asioista todella helposti, lähden mukaan kaikkeen uuteen ihan rämäpäänä ja aina messissä mukana.

J - Jäätelö, herkku joka on kielletyllä listalla kuten muutkin ja sitä tulen tänä kesänä ehdottomasti kaipaamaan. Ehkä mä selviän ;) Ja kai sitä nyt muutaman saa syödä?

K - Kosmetiikka!!! Iii!! Ehdottomasti, mitä te nyt oikein kuvittelitte ;D Aa, ne on niin mun aarteita. Aina vaan pakko saada lisää, vaikka edellisilläkin pärjäisi. Mutta kun...ne vaan on niin ihania! Ja kengät!

L - Laukut, tarviiko muuta sanoa? Liian ihania nekin.


M - Musiikki, myös yksi elämäni henkireikä. Kuuntelen musiikkia joka päivä ja vähintään pari tuntia. Rakastan laulamista ja pianon soittamista.

N - Niksu, tuo rakas ukonretale <3

O - Omakotitalo, suuri haaveeni ja se on toteutunut. Rakastan omakotitalossa asumista, tätä kaikkea mitä täällä on. Okei, työsarkaa täällä olis armeijalle, mutta ehkä sit joskus tääkin olis valmis :D

P - Perhe. Mä olen niin perhekeskeinen ihminen, he ovat mulle kaikki kaikessa. Ja sukuni lasken tähän mukaan.

Q - Tää oli hankala, mutta sanotaan Audin Q7, auto jonka palavasti tahtoisin.

R - Rakkaus, yksi elämäni tärkeimmistä asioista. Tarviiko enempää selittää? Rakkaus on rikkaus.

S - Sisustus. En sano, että olisin siinä mitenkään taitava tai että mulla olis silmää koko hommalle, mutta ihanaa puuhaa ja rakastan ostaa kaikkea kotiin. Ikea on huippumesta!

T - Tare, mun rakas hauvavauva. Tai puolen vuoden päästä jo 12-vuotias herra. Yksi tärkeimmistä asioista elämässäni. Se on kulkenut mun kanssa paikasta toiseen, ollut aina tukena ja turvana.

U - Urheilu, treenaus, liikunta, millä sanalla kukakin tykkää puhua. Mä olen joskus ollut ihan kauhea laiskamato ja nyt tässä iässä se sitten harmittaa. Nyt onkin paljon vaikeampi saada tuloksia aikaiseksi. Onneksi urheilukärpänen on puraissut ja teen sentän asialle jotain. Harmittaa kyllä vieläkin, kohta kolmekympisenä, että mun rakas kilpatanssiharrastus tyssäsi jo nuorena. Poikaparia ei vain saanut. Jos jotain voisin elämässä muuttaa, muuttaisin sen. Mä rakastin ja taidan vieläkin rakastaa kilpatanssia.

V - Valokuvaus. En ole siinä todellakaan taitava, mutta se on mulle rakas harrastus. Ihan selkeästi isän peruja, hän on hyvä kuvaamaan. Isihän mulle kunnon vehkeet onkin hommannut. Vielä kun oppisi niitä käyttämään kunnolla. Ja upeat valokuvat ovat vain niin henkeäsalpaavia, tunteikkaita ja vaikka mitä. Valokuvien katselukin on ihanaa :)


X - Xylitoli, purukumi, ihana pureskeltava juttu, joka saa pääni monesti särkemään. Lääkäri on kieltänyt, etten saisi liikaa syödä. Mutta liian hyvää.

Y - Yksinolo, asia jota pelkäsin joskus ihan hirmuisesti. Nykyisin kuitenkin tarvitsee jo sitäkin. Omien ajatusten läpikäyntiä ja vain omaa seuraansa.

Z - ZzZzz, eli nukkuminen. Ihanaa puuhaa, vaikken sitä liikaa voikaan harrastaa. Migreeni kun yllättää nopeasti liian pitkien unien jälkeen.

Å - Höh, mitäs tähän. Å:sta mulle tulee mieleen aina suomenruotsalainen lapsuudenkaverini, jonka kanssa emme harmillisesti ole nähneet vuosiin. Ikävä <3

Ä - No äiti <3 Ja äidit yleensä, hehän ovat parhaita <3

Ö - Ötökät, kaikki sellaiset ihmeelliset. Juoksen kyllä karkuun ja kovaa :D


Sellaiset oli mun elämäni aakkosen. Nyt mä lähden saunaan :)

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Hei lomalainen!! <3 <3 Täältä pukkaa lisää haastetta: http://littlebigthings-littleb.blogspot.fi/2014/07/viiden-haaste.html

    VastaaPoista