L'occitane

tiistaina, lokakuuta 28, 2014

Kyllähän mä sen arvasin. Mä olen niin helposti kosmetiikan vietävissä, että välillä ihan naurattaa. Kun syyskuun Livboxissa tuli L'occitanen käsivoide, olin aika myyty pelkästään sillä testailulla. Kun vielä lisänä oli ilmainen jalkavoide, jos käväisee kivijalkakaupassa tai verkossa, oli tilaus siis vain yksinkertaisesti naputeltava menemään. Ja kaiken lisäksi mulla oli silloin vielä synttäri tulossa, joten mielestäni tämäkin tilaus oli oikein hyvin jo perusteltu ;)


Itse tilaukseni oli nuo keltaisessa ihanassa lahjapakkauksessa olevat mantelituotteet. Tuon lahjapakkauksenkin sai valita verkkokaupan kassalla ilmaiseksi ja kyllähän mä nyt sen valitsin synttäreideni kunniaksi ;) Tuo pieni jalkavoidetuubi tuli siis Livboxista saadun lahjakortin vuoksi ja nuo kaikki muut näytteet olikin ihan mieletön ylläri :)


Mä rakastan useimmissa tuotteissa mantelin tuoksua. Se on ihanan makoisa ja vesihän siinä herkästi herahtaa kielelle. Valitsin siis ihan tuoksun perusteella tuotteet. Tai siis toivoin tuotteiden tuoksuvan hekumalliselle. Tuo suihkuöljy olikin tuoksultaa melko lähellä sitä, mitä toivonkin tuotteiden olevan. Ihana mantelinen tuoksu ja tuote itsessään on ihan huippua tavaraa! Öljy muuttuu veden kanssa vaahtomaiseksi ja tuotteen sanotaan pesevän iho hellävaraisesti. Tätä voi käyttää myös karvanpoiston apuna ja johan mä olen siinäkin tuotetta testannut. Toimii todella hyvin! Itse asiassa olen tätä mieluummin käyttänytkin siihen kuin itse pesuun. Mun korppukintut ovat tykänneet tuotteesta kovin ja sheivailujen jälkeen jalkoja ei kiristä lain. Tarkemmin perehdytään sitten taas putelin tyhjennyttyä.

Smooth Hands voide taas harmillisesti oli melko tyhmän tuoksuista. En mantelia joukosta erottanut juuri lain, mutta muuten voide on tuntunut käsillä ihan kivalta. Vielä se ei ole kovassa käytössä ollut, onhan mulla vielä noita muitakin avattuja käsivoiteita. Niitä mulla kuluu näin talviaikaan, kun käden välillä oikein lohkeilee ja tihuttelee verta pahan kuivumisen vuoksi.


Jalkavoide tuubi olikin sitten samaa kokoa kuin Livboxista tullut käsivoide näyte. Melkoisen pieni. Hyvällä tsägällä tuosta riittää kolmeen kertaan, mutta mun jalit varmasti imaisee voiteet salamana. No, saapahan testattua onko kiva tuote :)


Totaalisen yllätyksen kuitenkin tekivät nuo monet näytteet. Oli ihan mahtavaa saada paketissa monta eri tuotetta vielä testiin, joten kiitos L'occitanen tiimille näistä. Pääsee vähän testailemaan muitakin tuotteita, joten uusi tilauskin voi olla pakollinen jossain vaiheessa ;)

Onkos L'occitane teille tuttu tuote? Mitä teiltä löytyy tai mitä olette testanneet?

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Meillä mies tykkää L'Occitasta melkein enemmän kuin minä. Joitain rasvoja olen testannut, käsirasvoista tykkään, mutta mies kehuu aina varauksetta kaikki parranajoon liittyvät tuotteet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, kiitos vinkistä! Pitääkin ensi kerralla ostaa ukolle kans testiin noita :)

   Poista
 2. Käsivoidetta olen käyttänyt useita tuubeja, samoin palasaippuat on ihania ja myös miehen suosikkeja. Verbanan tuoksuiset käsisaippuat ja palasaippuat ehdottomasti parhaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, palasaippuoitakin voisi siis kokeilla :) Kiitos vinkistä :)

   Poista