Miesten Livbox

torstaina, lokakuuta 30, 2014

Olin ihan haavi auki, kun postipate oli tiputtanut laatikkoon postipakettikortin. En tietääkseni ollut tilannut yhtään mitään. Ei ollut siis todellakaan pienintäkään haisua, mitä postista olisi saapumassa. Odotin malttamattona muutaman vartin, että pääsen postista pakettia noutamaan. Vihdoin kun sen käsiini postista sain, ihmettelin suu ammollaan miten Livbox voi tulla jo ennen kuun alkua. Kotona sitten boxia innolla avaamaan ja pakko myöntää, että koin ihan minimaalisen pettymisen. Eihän boxi ollutkaan mulle!


Nythän se tilaamani miesten Livbox tulikin Niksulle. Haikein mielin luovutin sitten boxin Niksun avattavaksi. Eipä siinä, innolla kurkin vieressä, että mitä sieltä boxista paljastuu. Eipä mua sit enää yhtään harmittanut, kun sain olla mukana yllättymässä. Ja silloin kun miesten boxista ilmoitettiin, olin ihan varmasti ensimmäisten joukossa ostamassa sitä. Miten mä en yhtään enää muistanut :D


UUUUUUUuuuuUU!!!! Herranjestas miten monta tuotetta bloxista tuli! Miten mielenkiitoisia tuotteita toinen toisensa perään. Pieni kateus iski taas, mutta kuinka mahtavaa, ukkokulta sai ihan mielettömän setin uusia tuotteita testiin. En sen kummemmin niistä nyt selitä, mutta listaan kaikki tulleet tuotteet. Niitähän olikin kahdeksan mahtavaa tuotetta :)

 • Lumene Men Motivate 2in1 suihkugeeli ja shampoo
 • Isäntä Isännän parranajovoide
 • Adidas Extreme Power Antiperspirant 48h Roll-on
 • L'oréal Paris Men Expert Hydra Energetic
 • Marvis Amarelli Licorice
 • Schwarzkopf Professional [3D] Men vaha
 • Cavalli Just Cavalli Gold For him
 • BIC Comfort 4 sheiveri
Marvista kokeilen varmasti minäkin, se on niin mielenkiitoisen kuuloinen. Nyt sit pistetäänkin Niksu testaamaan tuotteita oikein innolla. Hän taisi olla ihan innoissaan omasta mustasta boxista. 

Tämä miesten Livbox on nyt alkutietojen mukaan kertaluontoinen ylläri. Veikkaan kuitenkin, mikäli miesboxi saa enemmänkin kannatusta, tulee se varmasti uudelleeenkin. Tänne ainakin kelpaa manbox nro. 2 ;)

Tilasikos teistä kukaan tätä?

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. En ole kuullutkaan! Kivoja tuotteita, uskoisin että tulisivat meilläkin käyttöön. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vaan käyt laittamassa yhteystiedot sinne, että saat sinäkin tilattua seuraavan miesboxin teille testiin :)

   Poista
 2. Kuulostaa mielenkiintoiselta ja ihanan runsas sisältö miehillä! Menisivät kyllä käyttöön kaikki meillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sunkin pitää nyt laittaa yhteystiedot sinne, että saat omalle ukollekin tilattua ;) <3

   Poista