Skin Perfection - challenge / Day 1

maanantaina, lokakuuta 13, 2014

Ihan ensimmäisen kosketuksen L'oréalin Skin Perfection tuotteeseen sain Livboxista tulleesta Unifying Day Moisturizerista. Ensimmäisenä tietysti kiinnitin huomiota ihanaan pinkkiin pakkaukseen ja laadukkaan oloinen purkki sai sisäisen purkki-intoilijani ihan sekoamaan. Kun tuote on laadukkaan oloisessa purkissa, saa se heti ihan uudenlaisen fiiliksen. Vaikka kuinka tyhmältä se ehkä jostakusta voi kuulostaa, on putelilla mulle ainakin melkoisen iso merkitys. Purkki saa monesti tuotteet tuntumaan entistä laadukkaamalta. Vaikka itse tuote onkin siis se pääjuttu, eikä putelilla periaatteessa ole mitään merkitystä kunhan tuote siis toimii, saa se silti tuotteen fiilistä korkeammalle. Lasi ja upeat pakkaukset ovat ainakin mun heikko kohta. Kun ostan meikkivoiteen, tuntuu muovituubeissa saman hintaiset voiteet lasipurkiin verrattuna kuitenkin jotenkin halvemmalta. En tiedä tiedättekö mitä tarkoitan, mutta kuitenkin.

Unifying Day Moisturizer // Awakening Eye cream // Advanced Correcting Serum // Anti-Tiredness Beautifying Daily Care

Se miksi jauhoin noista puteleista, ajattelin näin Skin Perfection-haasteen ensimmäisenä päivänä paneutua hieman sarjan puteleihin. Ensinnäkin, pinkki, ah! Kyllä minuun ainakin pinkki iskee! Ja metallinen pinkki nyt varsinkin. Putelit ovat kauniita, pinkin ja valkoisen ydistelmä on raikas ja metallinen sävy tekee puteleihin ihanan lisän.


Unifying Day Moisturizer ja Advanced Correcting Serum ovat lasipurkeissa. Käteen todella jämäkän ja laadukkaan tuntuiset purkit ja näitä pitää jopa mielellään esillä. Awakening Eye cream sekä Anti-Tiredness Beautifying Daily Care ovat muovituubeissa, mutta eivät kuitenkaan pilaa sarjan kokonaisolemusta, joka siis mielestäni on oikein hyvä. Laaduntuntua. Ainut mikä minua eniten pistää silmiin, on tuo Anti-Tiredness Beautifying Daily Caren tuubi. Miksi sen pohjasävyksi on valittu oranssinpunainen? Miksi se ei voinut jatkaa samaa linjaa muiden purkkien kanssa ja ollut valkoisella pohjalla? Okei, purkin erottaa näin ollen joukosta juuri kyseiseksi yksilöksi, mutta mielestäni saman homman olisi ajanut vaikka värit eri päin silmänympärysvoiteen kanssa. Mielestäni tämä tuubi näyttää siltä, kuin se olisi ehkä ollut vanhempaa mallistoa ja muiden purkit ovat uusiutuneet. Makuasia, mutta minua tämä häiritsi hieman.


Unifying Day Moisturizerin kanssa tykkäisin käyttää spaattelia tai jotain muuta lisäkappaletta, etten sormistani saa ujutettua voiteen joukkoon bakteereita. Kuten olen kertonut, on mulle kavojeni hygienia ihan kamala obsessio tämän inhottavan finniarmeijan takia. Yritän mahdollisimman paljon välttää saamasta lisäbakteereita tuotteisiin ja olla koskettematta naamaa sen enempiä. Vaikea homma, mä kun mielläni puristaisin finnit pois jatkuvalla syötöllä. Muuten tykkään purkista ja tuotteen ulkonäöstä, joka on siis hennon vaaleanpunainen. Joko saitte selville, että pidän väristä kovasti? :D Mutta siis muuten, puteli on aevan ihana!


Reilun kokoinen tuubi silmänympärysvoidetta! Awakening Eye cream on helposti puristettavassa tuubissa ja tuubn suu on todella sopivan kokoinen! Tuotetta saa puristettu ainakin näin täytenä erittäin helposti juuri sen määrän mitä tahtoo. Korkki ja kierteet tuntuvat oikein jämäköiltä ja tuubi on ihana piristys kosmetiikkakaappiin kirkkaan pinkkinsä vuoksi.


Advanced Correcting Serum on taas lasisessa pumppupullossa. Tästä pidän erityisen paljon! Hygienisenä pysyvä tuote, mukavan tuntuinen pumppu ja tuotetta on sen avulla helppo annostella. Pumppu on myös ensimmäisten painallusten perusteella oikein toimivan tuntuinen kapistus.


Viimeisenä vielä haasteen ensimmäisen viikon isommassa syynissä ja kovassa testissä oleva Anti-Tiredness Beautifying Daily Care. Tämä on siis puteli, joka värinsä puolesta häiritsee minua eniten. Miksi, miksi ihmeessä piti laittaa tuo oranssinpunainen? Onko se siksi, että se olisi helppo tunnistaa? En tiedä, mutta pientä esteetikkominää tämä häiritsee. Muuten tuubissa ei ole mitään vikaa. Korkki ja kierteet tuntuvat yhtä hyviltä kuin silmänympärysvoiteessa ja tuubista on helppo puristaa tuotetta sopivan verran.

Näin on purkit hieman lähemmin syynätty. Kokonaisvaikutelma, mikä purkeista on itselleni tullut, on laadukas. On upeaa, että melko halpa hinnaltaan oleva tuote tuntuu purkkien perusteella jopa hieman hinnakkaammalta setiltä. Innolla siis käyn todella näiden purkkien kimppuun, puristelen ja rutistelen, testaan miten nekin kestäisi vähän rankemmalla käytöllä.
Miltäs teidän mielestä setti näyttää?

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Mun mielestä noi purkit on niin kauniita! Järjestelin omani heti nätisti kylppärin kaappiin ja olen jopa muistanut kaikkia käyttää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä, ne on tällä hetkellä paraatipaikalla, että varmasti tulee käytettyä ja onhan ne vaan niin ihanat :)

      Poista