Loppuneet tuotteet marraskuu 2014

keskiviikkona, joulukuuta 03, 2014

Hihii, mun pitäisi oikeasti saada näihin kuukauden loppuneisiin tuotteita tätä menoa paljon enemmän, sillä jotenkin salakavalasti mun kosmetiikkakokoelma vain kasvaa. Ei nyt vielä ehkä puhuta tilan loppumisesta, mutta uusia säilytysjärjestelmiä tarvitaan ja sitä järjestelmällisyyttä. On vähän päässyt räjähtämään tilanne käsistä. Vessan taso notkuu mun aarteita ihan kamalassa järjestyksessä ja katselen tilannetta kauhulla. Missä ihmeen vaiheessa mä saisin otettua sellaisen kunnon ajan hommalle ja saisin järjestettyä kaikki nätisti. Josko jo viikonloppuna. Oi voi, tekisi mieli mennä jo nyt, mutta tiedän kadottavani yöuneni mikäli homman pistän nyt aluille. Enhän mä voi sit hommaa keskenkään jättää. Pitäisköhän hommasta tehdä ihan oma postauskin? ;)



Viime kuussa loppui kahdeksan täysikokoista sekä neljä näytettä. Onkohan tämä nyt pienin saalis? Näin mä muistelisin. Ohan tämäkin ihan kohtuullinen lukema, joskin Niksu on auttanut monen tuotteen tyhjentämisessä. No, ei kai se haittaa. Kaippa nää perustuotteet voisi skipata näistä loppuneista pois, saippuaa kun kuluu samoin hampitahnaa. No, olkoot nyt mukana.


Lumenen Angry Birds mustaherukkasaippua oli jotain niin ihanan tuoksuista! Joka kerta käsiä pestessä nenäsieraimet imi itseensä tuota hekumallista tuoksua. Ja tuoksu jäi ihanan vienosti käsiin, jonka haistoi aina käsien vaeltaessa naamataulun lähellä. Tykkäsin tästä ihan hirmu paljon! Hyvän tuoksuinen käsisaippua on mahtia. Voisin siis ehdottomasti ostaa lisääkin. En silti sanoisi, että mulla täysin mustaherukka olisi tuosta tullut mieleen. Tämä oli paljon makeampi, joka tekikin siitä herkullisen.

Rexona flower splash ja Pepsodent vihreä hampitahna on täällä ennenkin nähtyjä. Perussettiä, toimivia tuotteita. Ei siis mitään erikoista sanottavaa. Toimii ja voin ostaa toisenkin.

Dermosilin Polka keittiösaippualta odotin paljon. Polkanamit on ihania ja kivan tuoksuisia, joten innokkaana avasin näytteen ja löräytin käsilleni. Tuoksu oli alkuun ihan kiva, mutta sitten antiseptinen vivahde tyrmäsi toiveeni karkkituoksusta. Okei, pitäähän keittiösaippuan ollakin hajuja tappava, kalan haju on meinaan haastava saada pois, mutta toivoin kovasti herkullisempaa tuoksua. Muuten kyllä pesi todella hyvin, joten toimiva tuote. Tuoksun takia en ehkä siltikään tilaa. Mulla on edellisen talven keittiösaippua vieläkin korkkaamatta, joten kai se on käytettävä ensin ;)


Livboxista tullut BC Oil Miracle Rose Oil  hoitoöljy teki todellakin ihmeitä mun päänahale. En edes testannut tätä tuotetta hiusten pituuksiin, sillä rakastuin tähän päänahan hoidossa. Läträsin pikkuputelin kahdella kerralla ja täällä kerroin siitä hieman enemmän. Eli tykkäsin!

Batisten kuivashampoo on yksi lemppareimmista kuiviksistani ja tällä kertaa kokeilin Cherry tuoksua. Tämä ei tuuheuta hiuksia mitenkään erityisesti, siihen hommaan kannattaa ostaa XXL versio, mutta muuten tämä puhdisti hiuksia ihan kivasti. Tuoksukin oli ihan jees, tykkään kyllä enemmän raikkaasta. Voisin silti ostaa uudelleen.


Neutrogena Visibly Clear pink grapefruit kasvopesu oli myös niin herkullisen tuoksuinen. Sain putelin Skeitiltä, jonka herkälle iholle tavara oli ihan liian tujua. Tämä pesi meikit kohuullisen hyvin iholta, se vaahtosi kohtuullisesti ja pumppupullo oli erittäin toimiva. Siihen se sitten jäikin. Meille ei syntynyt rakkaustarinaa. Käytin tämän vähän hampaita kiristellen loppuun. Tämä ei sytyttänyt mua mitenkään muuten kuin tuoksullaan. Pesuteho ei tuntunut mun finninaamaan riittävältä ja vaikka alkuun tätä käytin päivittäin, ei se mun mustapäitä poistanut. Eli toista tuskin tulee ostettua.


I Love Me-messuilta saadut Lumene Blur meikkivoidenäytteet olivat todella kiva uusi tuttavuus. Niin kiva, että täysikokoinen puteli on ostettu. Sävy 2 Hunajapilvi oli mulle liian tumma, mutta koostumushan se tärkein juttu oli ja se oli mahtava! Löysin toisenkin arkimeikkiin sopivan meikkivoiteen ja tästä tulettekin saamaan tarkempaa juttua myöhemmin. Mutta voitte siis oletaa, että tykätty tuote on, kun täysikokoinen ostettu.

Lumene CC-voide on myös yksi kaikkien aikojen lemppareimmista arkimeikkivoiteista. Peittää finninaamaani tarpeeksi ja on kestävää tavaraa. Näitäkin tyhentynyt jo monta ja uusi on jo käytössä. Tästäkin on postaus tehty. Ja voi möh, saisinpa takaisin tuon ihon, joka tuossa postauksessa näkyy!

Yves Rocher Pure Light meikkivoide sävyssä 200 Beige oli mulla kevyenä kesämeikkivoiteena. Oli ihan kiva tuote, mutta ei niin kiva, että toista lähtisin heti ostamaan. Tuote ei ollut tarpeeksi peittävä makuuni enkä pitänyt tuotteen tuoksusta. Se oli eriskummallinen, en edes osaa selittää sitä. Ja se haju viipyi kasvoilla ihan liian pitkään. Noup, ei niin hyvä, että saisi uuden mahdollisuuden.

Sitten porukan pettäjä. Ripsiväri, josta olen pitänyt aikanaan kovasti. Olin ottamassa tätä käyttöön niistä monista testiin odottavista tuotteita ja pyh, Lumene Blueberry Curl Mascara oli kuivunut puteliinsa! Siis kettuleipä sentään. Täysin avaamaton ripsari mennyt sitten kuivahtamaan. Olin ihan maani myynyt. Ei ole kiva heittää tuotteita pois, jos niitä ei ole edes avattu. Tämä taas muistutti siitä, että tuotteita pitää, PITÄÄ käyttää. Eli kaikki muutkin testausta odottavat ripsarit, kai teidätkin on vain avattava käyttöön.


Olikos tyhjentyneissä mitään teille tuttuja tuotteita? Mitäs te olete pitäneet niistä?

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Mullakin pari ripsaria odottamassa käyttöönpääsyä, toivottavasti ei käy ku sulle :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, toivotaan parasta. Arvaa nyt hirvittääkö mua jo kaikki ne muut risparit mitkä on avaamattomia.

      Poista