Pihan jouluilme

tiistaina, joulukuuta 02, 2014

Voi, mä kaipaan lunta ihan hirmuisen paljon. Mua ei haittaisi tämä pimeyskään yhtään niin paljon, jos maassa olisi valkea peite. Nyt sit on vaan oikeasti pimeetä kuin säkissä. Oli niin ihanaa, kun sunnuntaina viettiin ensimmäistä adventtia. Joulukuun alku tai tässä tapauksessa ensimmäinen adventti antoi vihdoin luvan kaikille ihanille joulukoristeille. Joo, olisihan niitä voinut laittaa tietysti jo vaikka lokakuussa, mutta sitten mun mielestä niistä katoaa se tietty hohto. Joulu tuntuu vielä spesiaalimmalta, kun se on vain sen tietyn ajan vuodesta. Me siis laitettiin sunnuntaina kotia joulukuntoon. Niksu asensi valoja pihalle, kun mä taas pistin tätä sisätilaa jouluisemmaksi ja samalla leivoin meille tortuja ja pipareita, Anne ystävän avulla. :D


Tuli siis samalla vietetty pikkujoulut. Suolaiseksi naposteltavaksi tein tonnikalapasteijoita ja nautittiin vuoden ensimmäiset glögitkin. Nams, sanon vain :) Ja kuuntelim joululauluja hymy korvissa. Se joulun tunnelma, se on vaan niin maaginen. Ehdottomasti vuoden ihanin juhla mun mielestä.


Meillä ei ole ollut adventtikynttilöitä vuosiin, tai en ainakaan muista sellaisia polttaneenki kuin viimeksi kotikotona äidin kanssa. Jos olen sen jälkeen poltellut, niin hyvin olen sitten unohtanut. Mulla kävi omasta mielestä tosi hyvä tuuri, kun juurikin viime sunnutaina, ensimmäisenä adventtina, käytiin vähän ostoksilla ja Robin Hoodissa oli nuo posliininumerot alennuksessa 1,50€. Ostin vielä valkoiset kynttilät niiden kaveriksi ja näin oli adventtikynttilät valmiit :) Itse tykästyin noihin kovasti. Pistin vielä tuollaisia jouluisia helmiä vadille kynttiölöiden kanssa. Vielä jotain vihreää olisim kaivannut, mutta kyllä se noinkin kelpaa. Kynttilät pääsi paraatipaikalle takan päälle.


Tärkein syy kaupoilla käyntiin oli ehdottomasti tuon huvimajan jouluvalot. Me saatiin idea, että koko huvimaja pitää saada kuorrutettua valoihin ja sanoisin, että tuo on ehdottomasti yksi pihan kohokohdista tällä hetkellä. Nyt me suunniteltiin jo, että kesäksikin olisi kiva saada jotkut valot tuonne, vaikka sellaiset värikkäät.



Meidän piha on ihan äärimmäisen pimeä, eikä meillä täällä metikön keskellä ole minkäänlaisia katuvalojakaan. On siis ihanaa saada pihalle valoja oikein kunnon määrä. Kuvistahan tätä loistoa ei tietysti niin hyvin näe ja kuvaaja kun on tällainen amatööri. Mutta mä tykkään, meidän piha on tällä hetkellä niin kaunis. Tai kauniimpi olis, jos sitä lunta olis.



Jos totta puhutaan, mä olisin laittanut valoja vieläkin enemmän, mutta Niksu vähän toppuutteli. Pitäähän vähän sähkölaskuakin miettiä, vaikka eihän nämä ihanuudet ole kuin hetken aikaa koristamassa.


Mitäs te sanotte meidän pihan jouluilmeestä? Tykkäättekö te jouluvaloista?

You Might Also Like

8 kommenttia

  1. Ihana tyyppi teillä siellä! Siis toi kauris tms. :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulin et se on poro :D Sarvipää kuitenki, se on ihana ♥

      Poista
  2. Kiiitos, odotettu paketti tuli eilen vihdoin perille. <3 :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiva kuulla :)♥ Nyt vaan meikkailemaan sitten :)

      Poista
  3. Onpas ihanan näköinen piha ja muutenkin tämä postaus henki joulun tunnelmaa ♡

    VastaaPoista
  4. Täällä myös odotellaan lunta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VastaaPoista