Haaste karvalapsille

keskiviikkona, maaliskuuta 11, 2015

Ihanat Charming Nailsin kisut laittoi meidän karvalapsille  pienen haastekyselyn. Tottahan toki nämä meidän palluraiset tahtoi saada omaa ääntä kuuluviin ja vastasivat mielellään muutamaan kysymykseen. Tänään siis äänessä meidän Tare-koira ja Cata-kissa ;)-Mikä on teidän lempituhmuuspuuha, josta omistajat eivät tykkää yhtään?
T: Näin vanhemmiten olen oppinut, ettei kannata enää kamalasti tuhmailla, koska siitä saa vähän huutia. Nuorempana poikana kyllä olen tuhonnut mm. mamman sängyn, kokonaan ja muutamia muitakin tarvikkeita. Nykyisin taidan vaan esittää vähän haastavaa, kun tykkään pihalla nuuskutella hajuja. Johan tämän ikäinen saa rauhassa mietiskellä ja ihmetellä ;)
C: Hihii, mähän hypin heti pöydille kun silmät välttää. Tai ainostaan multa on kielletty keittiön pöytien pinnat, mutta pitäähän nyt mun niillekin päästä. Mutta heti jos joku näkee, katoan kyllä vikkelään paikalta. Saatan myös käydä terottelemassa kynsiä vähän sellaisiin juttuihin, mistä mamma ja isi ei tykkää. Mut haloo, pitäähän mulla nyt terävät kynnet olla!


- Mikä on lempileluvinkkisi muille tovereille, mistä lelusta he varmasti pitäisivät?
T: IKEAN ROTTA! Mulla on niitä ollut jo vaikka kuinka monta. Rakastan niitä viissiin vähän turhan kovaa, kun niistä tuppaa katoamaan sisukset. Mutta rottakoira kun alkujaan olen, on nämä ehdottomasti parhaita mitä tiedän. Toinen hyvä lelu on sellainen pehmeämuovinen pallo, joka sisältä pitää saada toinen pallo pois. Joutuu vähän pähkäilemään ja touhuamaan sen kanssa. Rottaa ei kyllä voita mikään.
C: Miuh, mun pikkuiset hiiret, jotka rapisee. Niitä mä metsästän ja raatelen. Olenhan kunnon peto. Mamma ja isi kyllä sanoo, että olen tainnut ottaa Taresta mallia, kun juoksen pallojen ja muiden lelujen perään kuin koira. Pyh, kunhan saan hepuleita ;D


- Onko sulla jotain outoja tapoja?
T: Hmm, mikähän voisi olla outo tapa? No ehkä se, että tykkään olla mamman ja isin kanssa tee-hetkeä viettämässä. Kuuntelen kovin, mitä ne puhuvat ja istun mielelläni sylissä sen aikaa. Jo ja ehkä ei koiramainen juttu on se, että nukun omalla tuolilla paksun peiton alla. En tykkää kylmästä.
C: No ei mulla tietenkään ole mitään outoja tapoja, mähän olen meidän perheen hieno neiti. Mamma ja isi kyllä sanoo, että mun koiramaiset piirteet ovat outoja. En yhdy tähän. Hahaa, leikin mä kyllä ninjaa usein, Tare saa toimia vastustajana, joka saa aina köniin.


- Mitä teet jos olet häpeissäsi?
T: Voi, en mitenkään tahtoisi tehdä mitään sellaista, mistä joutuisin häpeämään. En tahdo mamman ja isin pettyvän muhun. Mutta jos jotain pitää hävetä, niin kyllä painuu pää maahan ja korvat luimussa heittäydyn selälleni. Onneksi se usein auttaa.
C: Pah, mä en mitään häpeä! Teen aina kaiken oikein. Ja jos mua komennetaan, saatan laittaa korvat luimuun kun en jaksa kuunnella ja näytän hännällä tuohtumukseni. Tare saa hoitaa häpeilyt. :D


- Mikä on sellainen kotityö, jossa mieluiten haluat olla apuna?
T: Imurointi! Imuria pitää komentaa, että se menee oikeisiin paikkoihin. Mielellään kauas minusta. Yleensä olen omalla paikalla kun siivotaan. Yleensä mut komennetaan pois paikalta.
C: En tietysti mihinkään! Tarkkailen sen aikaa omasta tähystystornistani menoa ja sitten voin taas laskeutua maankamaralle, kun on puhdasta. Sitten hinkuttelen taas omia hajujani pitkin huonekaluja.


Tällaisia nämä meidän karvalapset :D

You Might Also Like

10 kommenttia