Loppuneet tuotteet - helmikuu 2015

lauantaina, maaliskuuta 07, 2015

Olisi aika taas julkaista viime kuun tyhjentyneet putelit. Joka kuun alussa kurkkaan iloisena vessan lavuaarin alakaappiin iloisena tyhjentyneiden saaliistani. Mä jo tottuneesti nakkaan tyhjät putelit sinne sen kummemmin asiaa ajattelematta ja joka kerta sen tyhjentäminen on kovin mielenkiintoista. Jotenkin sitä aina ehtii unohtaa, mitä kaikkea sinne kuukauden aikana olikaan ehtinyt kertyä.


Helmikuussa sain kulutettua yhteensä 12 tuotetta, joista yksi oli näyte (vai kaksi, onko tuo Body Shopin vartalovoi näytekoko?) sekä yksi käyttötavara. Tasaisen tappavaan tahtiin noita puteleita tyhjenee, mutta jotenki odotan joka kerta isompaa satsia. Ei vaan tule ei. Mutta hyvä kun tyhjenee. Puteleita kun kuitenkin tuntuu kertyvän nopeammin kuin tyhjenee :D Kaapit tursuaa kohta todella pahasti yli.


Laveran geeliputsari ja kasvovesi tyhjeni jo alkukuusta ja tarkemmat arviot voitte käydä lukemassa tästä postauksesta. Mainittakoon tähän pikaisesti, että hyviä ovat :)

Neutrogena Visibly Clean Pore & Shine daily scrub tuli Livboxsta jo hyvä tovi sitten. Puteli on odottanut käyttöä, sillä se oli hautaunut isomman kaverin taakse. Serkkutyttöjen ollessa kylässä tehtiin Mintun kanssa vähän tehokkaampi kasvopesu eräs ilta ja etsin hänelle sopivaa kuorintaa ja tämä kurkisti kaapista. Käytimmekin sen sitten yhdessä loppuun. En muistanukaan miten ihana tuoksuinen kuorinta oli. Se oli todella mukavan tuntuinen kasvoilla, sopivasti rakeita ja pesevän tuntuinen. Omilla kasvoilla en huomannu mitään ihmeellistä muutosta, mutta 14-vuotiaan Mintun kasvot tuntuivat kirkastuneen hurjasti käytön jälkeen. Itse ehkä suosittelisinkin tämän perusteella tuotetta vähän nuoremmalle iholle.

Biotherm Blue Therapy tuli ostettua pienen näytteen testailun tuloksena ja onneksi ostin. Todella ihan seerumi, joka todella teki kasvoille ihmeitä yön aikana. Ihon sävy tuntui paljon tasaisemmalta, se oli kosteutettu ja finnit myös tuntuivat rauhoittuvan tämän käytön aikana. Ihon pinta jäi ihanan mattaiseksi eikä tuntunut rasvoittavan kasvoja. Tykästyin todella tähän ja voisin ehdottomasti hankkia tätä lisäänkin.


Rexona Cotton on tätä nykyä mun ehdoton lemppari deodoranteissa. Kainalot jäävät vain puhtaan pyykin tuoksuisiksi eikä kainalodödöä näin ollen haista niin selvästi. Kuivuu kohtuu hyvin ja pitää hien kurissa. Tätä onkin menossa jo toinen tuubelo.

The BodyShop Honeymania vartalovoi sytytti rakkauden TBS:n rasvoihin. Tuo Livboxista tullut pieni puteli kesti hyvin tovin käytössä, sollä tuote on todella riittoisaa ja se kosteutusteho! Eipä ollut enää kintut kuin raastiraudan jäljiltä. Jo yksi käyttökerta teki nahalle ihmeitä ja iho myös pysyi kosteutettuna pitkään. Uutta putelia ei ole vielä tosin hankittu, kun noita rasvoja löytyy entuudestaan jo niin paljon. Mutta varmasti ostan tätä tai jotain muuta tuoksua lisää!

Gillette kertakäyttösheiveri ei kyllä saa täältä mitään kovi kehuja, muttei mitään pahimpia haukkujakaan. Kesällä reissussa ostetut sheiverit ovatkin tosiaan matkalle apulaisiksi tarkoitettu ja tekee hommansa. Kyllä ne karvat katoaa kohtuu hyvin, mutta repii vähäsen ja kerran kahden jälkeen on jo roskis kamaa.


Lumene Natural Code Mineral Powder oli iältänsä jo niin vanha, etten edes muista milloin olin sen hankkinut. Vielä se sai kulkea mukana työlaukussa hätätilanteita varten, mutta haju alkoi olla puuterissa jo sellainen, etten halunnut sitä naamaani laittaa. Eikä tuohon jäänyt kuin reunoille hitusen tavaraa. Muuten tuo oli ihan ok puuteri. Vähän jauhoisen pinnan jätti, mutta teki mitä piti. Ei mikään ykkössuosikki kuitenkaan.

Tämä MACin Mineralize Skin Finish Natural taasen on se mun THE puuteri. Tämä oli jo toinen tyhjentynyt yksilö ja edelleen vannon tämän nimeen. Niin ihanan samettisen pinnan jättävä ja samalla lisäpeittoa tuova puuteri on jotain niin ihanaa, että suosittelen tätä ihan teille jokaiselle. On todellakin hintansa väärti. Parasta mitä puutereista tiedän.

Yves Rocher Coco huulirasva ei ollut ihan sitä mitä toivoin sen olevan. Toivoin niin hartaasti sen olevan kunnolla kookoksen tuoksuinen, mutta harmillisesti se muistutti sitä vain etäisesti. Hoitavuus ja kosteutus oli kyllä kohtuullista, mutta parempiakin tiedän, joten en välttämättä ostaisi uusiksi.

Forever Aloe Lips on äärimmäisen hyvin kosteuttava ja hoitava huulirasva, että sitä olenkin käyttänyt jo kaksi tuubia. Ainut harmitus tässä on se, että se kuluu kamalan nopeasti. Mutta todellakin toimiva voide. Tuoksu ei tässä ole kummoinen, mutta tehon takia tätä käytänkin.

Ensimmäinen Baby Lips onkin nyt sitten kulutettu. Tavallinen huulivoide kului ensimmäisenä loppuun ja voisin todeta, että tämä taitaa jäädä toistaiseksi myös viimeiseksi tavalliseksi Baby Lipsiksi. Tämä Hydrate ei meinaan ollut niin kosteuttava kuin vaikka yllä oleva Forever. Ihan kiva kyllä, menee ehkä kesällä, mutta näin kylmään aikaan tarvitsen ehdottomasti parempaa kosteutusta huulille. Hentoinen tuoksu voiteessa on, mutta en osaa sitä kuvailla. Ei se paha kylläkään ole. Halvemmalla summalla saa kuitenkin paremmin kosteuttavia voiteita, joten tämä voi olla se meikkipussukan söpöys, jos tahtoo.


Tämmöisiä tuotteita helmikuussa. Olikos teille tuttuja?

You Might Also Like

0 kommenttia